Ти си една-единствена за него. И няма нищо по-прекрасно от това

Ти си една-единствена за него. И няма нищо по-прекрасно от това
Любов и партньорство

Ти си една-единствена за него. И няма нищо по-прекрасно от това

И да. Идва този момент, в който срещаш мъжа на мечтите си. Онзи, чиято любов те кара да се чувстваш жива. Онзи, чиято любов те кара да се чувстваш красива. И специална.

И не – това не е илюзия. А реалност, която макар и рядка – някои жени имат привилегията да я изживеят. Да се докоснат до красивата страна на любовта. Да я опознаят така, както никога до сега.

Най-накрая срещна онзи мъж, който ти показа, че любовта съществува. Онзи мъж, който ти показа, че дългото чакане си заслужава. Защото, който умее да чака – получава най-доброто. А ти си живия пример за това.

Ето знаците, които показват, че си единствена за него

Невероятни подаръци

Един от първите ранни признаци, че той те приема като единствената жена е, когато ти носи обмислени и невероятни подаръци.

Имаме предвид нещо много по-голямо от плюшено мече или букет от рози. Става въпрос за специални подаръци, които знае, че ти ги обичаш и държиш на тях. И не, не говорим за скъпи подаръци като яхти, бижута и т.н. Не, любовта не се измерва в това. Но ако той внимателно слуша какво харесваш и какво не и ти подарява неща, които истински те правят щастлива – да, за този мъж ти си единствена, мила.

Готви за теб и те води на любимите ти ресторанти

Ако той може да готви, ще запази вкусните си творения за онази жена, която наистина означава много за него. Не си мислете, че мъжете се разкриват пред всяка. А дори и да не може да готви, един от най-важните ранни признаци, които показват, че държи на теб е, когато те води на любимите ти ресторанти. И не, не става въпрос за показност, че има възможности. А за това, че иска да те зарадва и още повече – иска да покаже на целия свят, че ти си неговото момиче. Не е ли сладко?

Запознава те със семейството си

Едва ли има по-ясен знак, който да показва, че един мъж държи на жената до него, когато я допуска толкова близо до себе си и я запознава с неговото семейство. Ти си единственото специално момиче за него и той иска да те представи пред хората, които са важни за него.

Когато за него си единствена, той ще се чувства горд от това и няма да има търпение да те запознае със семейството и приятелите си.

Разкрива душата си пред теб

Мъжът трудно се доверява. Трудно оголва душата си пред жена. Почти е невъзможно да покаже уязвимост и да разкрие чувствата си. И не, не става въпрос за чувствата към нея, а за това как се чувства той самият. За неговите мечти и страхове.

Трудно може да си признае кое най-силно го наранява и от какво най-много се страхува. Трудно може да сподели проблемите, които го измъчват. Но направи ли го, знай, че този мъж те чувства много близо до себе си и ти има пълно доверие.

Ти не само си неговото гадже, но и най-добрия му приятел. Той знае, че ти ще видиш най-доброто в него и ще останеш, заради това. И ще подминеш лошото. Защото то е неизменна част от всеки човек. Но ако има някой, който да изважда само доброто от нас – ние ще обичаме до живот този човек. Защото такъв човек е истинска благословия. А ти си. И той вижда това.

Наистина е влюбен в теб

Той е влюбен в теб. И не, не става въпрос за това, че е привлечен от външната ти красота. Той обича твоята душа. Сърцето ти. Същността ти. Обича всяка част от теб. Обича те и дори тогава, когато не си съвсем за обичане. Кисела. Сърдита. Ядосана. Дори и тогава ти си прекрасна в неговите очи.

Защото той те познава. Знае коя си. И се е влюбил точно в това. Уважава те. Уважава и мнението ти. Винаги се съобразява с теб и твоите желания. Във вашата връзка няма място за егоизъм, лицемерие и предателство. Те са ви така далечни и чужди. Защото любовта ви е истински. И ти си единствената жена на този свят за него. И знаеш ли какво, мила? Няма нищо по-красиво от това.

Постоянно те търси

Дори и да ви се наложи да сте далече един от друг за известно време, това по никакъв начин няма да повлияе на любовта му към теб, напротив. По този начин, той още повече ще те обикне и ще оцени всеки миг, прекаран с теб. Ако ти си единствена в неговите очи, този мъж няма да те остави и минута без да те потърси или да поиска да чуе гласа ти. И представа си нямаш колко много означава, когато някой ти каже „искам да те чуя за 5 минути“. Ех, любов…

Tagged , , , , ,
на горе