ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 28 ЮЛИ 2022 - четвъртък - Щастливите жени - HappyWoman.bg

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 28 ЮЛИ 2022 – четвъртък

любовен хороскоп за 30 юли 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 28 ЮЛИ 2022 – четвъртък

Любовен хороскоп за 28 ЮЛИ 2022-четвъртък за всички зодии: романтиката постепенно ще повишава и до вечерта ще заеме върхови нива. Любовната страст ще бъде на висота, практичността и истинският подход остават на заден план. Романтично настроените натури могат да се обяснят на сродната си душа, и то няколко пъти в този любовен ден. Е, насладете се на този ден изпълнен с милиони рози и романтика във въздуха. Буквално, любовта ще ви залива.  

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 28 ЮЛИ 2022-четвъртък

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Любовен хороскоп АВГУСТ 2022

„Лъжата и голата Истина”–притча на 200 години…

Мъжете от тези зодии правят и немислимото, за да не загубят любимото си момиче

Лято 2022: Кои зодии ще попаднат под “златен” дъжд?

Съветите на световноизвестната Луиз Хей за привличане на любов

ОВЕН

любовен хороскоп за 28 юли 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за зодия Овен за 28 юли 2022: Денят се очертава да бъде спокоен и приятен, ако не изисквате твърде много внимание от партньора си или героични подвизи. Стечение на обстоятелства може да го направи невнимателен за известно време, което може да предизвика дълготрайно негодувание и размисли. Не бързайте, дори и подозренията ви не са безпочвени – правете това, което наистина ви интересува и любимият ви човек скоро ще напомни за себе си и любовта.

ТЕЛЕЦ

любовен хороскоп за 28 юли 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовен хороскоп за зодия Телец за 28 юли 2022: Ако днес думите на любимия човек ви се струват неправдоподобни, това не означава, че той ви мами. Именно днес трябва да вярвате на партньора си, защото той казва истината. И той не само трябва да бъде чут, той има нужда от помощ и да предприеме някакви действия. И ако го направите, никога няма да съжалявате, че сте му съчувствали.

БЛИЗНАЦИ

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за зодия Близнаци за 28 юли 2022: Може би вашето мнение не съвпада с това на партньора. Защо изобщо трябва да е същото? Всеки от вас е индивидуален и има право да мисли, както намери за добре. Но трябва да се опитате да намерите общи допирни точки и просто желание да се разберете. Не убеждавайте партньора си, че сте прави, ще дойде моментът и той самият ще се убеди в това.

РАК 

любовен хороскоп за 28 юли 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовен хороскоп за зодия Рак за 28 юли 2022: Покажете характер – днес ще трябва да защитите собственото си мнение и да поемете инициативата в това, което планирате. Не слушайте ничии съвети, особено от хора, в които се съмнявате. Те могат да ви попречат да постигнете плана си. Добър ден за планиране на съвместни дела, както и за дейности на открито и романтична среща

ЛЪВ

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за зодия Лъв за 28 юли 2022: На сутринта може да разберете погрешно действията на други хора и да измислите нещо, което не съществува. Не драматизирайте прекалено ситуацията – по-добре покажете доброта и търпение, вместо да се опитвате да внедрявате логика. Радвайте се на вниманието и любовта, но се старайте да не влизате в конфликт с другите и да не проявявате повишено любопитство към грешките или греховете на други хора от миналото.

ДЕВА

♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовен хороскоп за зодия Дева за 28 юли 2022: Благоприятен ден за емоционално общуване, флирт или любов – днес ще бъдете доволни от себе си и ще можете да покажете най-добрите си качества. Трябва обаче да се пазите от тези, които не познавате добре или ще ви запознаят с някого – подобни познанства ще внесат объркване във вашите отношения и планове. По-добре погледнете по-отблизо тези, които наистина харесвате и познавате.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ВЕЗНИ

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Любовен хороскоп за зодия Везни за 28 юли 2022: Погрижете се за любимият човек – в този ден ревността и съмненията могат да се влошат и да доведат до негодувание и неприятности. Страхотен ден за изграждане на взаимоотношения, ако сте планирали да го направите от дълго време. Не се захващайте с нов бизнес – вероятни са несгоди на битова основа или изостряне на стари конфликти.

СКОРПИОН

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Скорпион за 28 юли 2022: Благоприятен ден, за да обмислите всичките си решения и действия. Днес ще бъдете на прав път в решаването на проблеми – вероятно звездите ще ви поднесат много изненади и ще ви помогнат да се справите с трудностите и неприятностите. Започнете обща кауза – сродната душа ще ви каже как да се справите с трудностите и да намерите нови точки, но се опитайте да не вярвате на слухове и клюки.

СТРЕЛЕЦ

♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовен хороскоп за зодия Стрелец за 28 юли 2022: Добър ден за любовна среща или ново запознанство – може да донесе не само ярки впечатления, но и да рефлектира върху живота или съдбата ви. Звездите ви обещават радост и неочаквани съвпадения, които ще ви донесат голяма полза в бъдеще. Внимавайте да правите прибързани заключения – днес емоциите могат да бъдат извън контрол.

КОЗИРОГ

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовен хороскоп за зодия Козирог за 28 юли 2022: Вашите чувства и взаимоотношения могат да бъдат сериозно изпитани днес, особено сутринта. Някои хора ще направят предположение, което може да не е вярно. Съберете мислите си и се опитайте да не поставяте нещата директно. Не бъдете нервни и напрегнати, за да разрешите ситуацията спокойно и да не обидите любимия човек.

ВОДОЛЕЙ

♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Любовен хороскоп за зодия Водолей за 28 юли 2022: Не е необичайно човек да изпитва симпатия към някой друг, независимо че е в силна връзка с друг партньор. Ако има такова нещо, трябва да помислите внимателно върху тази тема, защото това не може да продължава безкрайно дълго време. Може би скоро ще дойде време да изберете и не бива да се страхувате от това. Основното нещо е човек да е честен със себе си. Не е лесно за свободните представители на този знак да бъдат самотни. Въпреки това естественият им чар може да свърши цялата работа вместо тях. Важно е само правилно да прецените своите възможности.

РИБИ

любовен хороскоп за 28 юли 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Любовен хороскоп за зодия Риби за 28 юли 2022: В тази утрин няма  и да подозирате какъв натоварен ден ви очаква. Партньорът ще иска да разнообрази ежедневието, с което се задоволява напоследък. В този случай, ще се опитате да осигурите всички малки, но съществени, неща на сродната ви душа, чисто и просто трябва да сте готови за това. Въпросите за мястото на срещата, транспорта, храната и музиката ще се решат едностранно, очевидно не от вашата половинка. Що се отнася до свободните представители, проблемът със неангажиращият живот също зависи само от вас. Ако искате да опитате късмета си в романтичната сфера, тогава трябва да направите първата крачка.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица