Старомодно ли е разбирането, че жените никога не трябва да пишат първи

Старомодно ли е разбирането, че жените никога не трябва да пишат първи
Интересно Любов и партньорство

Старомодно ли е разбирането, че жените никога не трябва да пишат първи

Дами, пишете ли първи на мъжете, които сте си харесали? Не бързайте да отговаряте, защото знаем отговора. И той е, че никога не го правите. Дори и да харесвате някого супер много, вие не бихте направили първата крачка, колкото и да ви се иска. Какво ви спира?

Може би предразсъдъците, може би разбиранията, че мъжете трябва да са инициаторите на всичко. Старомодно ли е това мислене? Мислите ли, че ако пишете вие първи на него ще настъпи краят на света? Или може би не го правите от страх да не бъдете отхвърлени, което ще се отрази на самочувствието ви и настроението ви? Ами ако получите положителен отговор? Ами ако от това излезе нещо красиво накрая?

Искаме да ви кажем, че няма нищо срамно първи да започнете контакт с мъж. Захвърлете всички закостенели разбирания и предразсъдъци. Бъдете малко по-смели и уверени в себе си. И знайте, че не е грешно да опиташ. В този живот трябва да опитаме от всичко. По-лошо е, когато страхът те спира от нещата, които искаш да направиш. Но страхът не е по-силен от вас.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Причини защо жените никога не пишат първи

Тя не се вълнува от вас или не се интересува от връзката

Без значение какво чувствате към нея, не е необходимо тя да изпитва същите чувства и емоции. Разбира се, тя може да се съгласи още на секундата, в  която сте ѝ написали да излезете на среща, но може и да бави отговора с часове.

Трябва да знаете, че ако тя не се опитва активно да започне разговори, причината може да е най-очевидната – тя просто може да не се интересува от вас или връзката. Класически признаци на тази ситуация могат да се видят от тона, който тя използва, когато ви отговаря.

Ако изглежда, че дава кратки отговори или я виждате онлайн, но не е отговорила на вашите съобщения, това може да означава, че тя не вижда стойност в разговора с вас или инвестирането на време. Тя може дори да се надява, че ако продължи да се държи по този начин, можете да разберете намека и да загубите интерес към нея.

Истинските мъже не изневеряват! Те казват, че не те обичат вече и си тръгват

Истината за красотата е, че тя няма нищо общо с външния вид. – Джоан Харис

 Тя не смята, че си заслужавате усилията

Отличителните белези на една успешна връзка са време, усилия, ангажираност и реципрочност. Всичко това са ценни неща в една връзка, която е изградена от любов. Въпреки това, когато вие двамата все още се опознавате, може да се окаже, че тя може да не вярва, че си заслужавате усилията. Дори ако правите всичко за нея и сте готови да ѝ се посветите, тя може би не е на същата вълна.

Ако не е убедена, че си заслужавате нейното време и усилия, тогава може да е ваша отговорност да докажете стойността си чрез действията си, но дали си струва?

Отворена връзка – харесваната тенденцията, която съсипва отношенията

Липсата на комуникация и на интимност – най-големите врагове на любовните отношения

Иска да разбере дали наистина държите на нея

Повечето романтични връзки са танц между двама партньори – те непрекъснато се приближават и отдръпват, за да видят дали на другата страна не ѝ липсва присъствието им. Може би тя се спира да ви изпрати съобщение, за да види дали ще го направите първи. Това е просто необяснима логика, която е често срещана сред много жени, тъй като те искат да знаят със сигурност, че не се страхувате да направите първите стъпки във връзката.

Най-доброто нещо, което можете да направите в такива ситуации, е да покажете, че сте готови да се отдадете на нея и че тя наистина ви липсва.

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ:

Целувките по задължение нараняват жената повече от липсата на такива

Никоя жена не бива да чува, че някога друга жена е била повече обичана от нея – Тодор Колев

Мъжът е секси, когато мирише на мъж. На Сигурност. Увереност. Любов.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе