СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 25 юли – 31 юли 2022 - Щастливите жени - HappyWoman.bg

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 25 юли – 31 юли 2022

седмичен хороскоп 25 юли - 31 юли 2022
Астрология

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 25 юли – 31 юли 2022

Седмичен хороскоп за всички зодии, 25 юли – 31 юли 2022: Много хора ще се сблъскат с кармични ситуации: те ще трябва да носят отговорност за направен избор или изречена дума. Обратно, положете основата за бъдещи събития, като направите избор днес. Само трябва да запомните, че всичко в крайна сметка ще се промени. Приятни моменти ще има и тази седмица. Това е Новолунието в Лъв на 28 юли и “тригонът на голямата надежда” в последните дни на месеца. Като цяло седмицата не е подходяща за начинания, решения, променящи живота, стартиране на бизнес, премествания, големи покупки, търсене на работа и тежки физически натоварвания. Трябва да се пазите!

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Любовен хороскоп АВГУСТ 2022

9 Вселенски закона: „Ако не сте доволни от животът, винаги можете да изберете различен път“

ЗАКОНЪТ НА БУМЕРАНГА

Притча за страха и тревожността

„Лъжата и голата Истина”–притча на 200 години…

Лечение на гастрит, язва, колит с невен

Мушкато – какво лекува?

ОВЕН

Седмичен хороскоп за зодия Овен, 25 юли – 31 юли 2022: Тази седмица Овните ще имат по-силна нужда от общуване. Във вашето полезрение ще има много хора, благодарение на контактите, с които ще сте в течение на всички актуални събития. Има и възможност за нови запознанства. Те могат да се случат по време на кратки пътувания, на събитие или просто на улицата. Романтичните отношения ще се развиват особено хармонично. Може да имате случайна среща с някой, с който сте имали романтична връзка в миналото. Ако сте в труден период със страстта си и мечтаете да си върнете хармонията във връзката, то тази седмица ще успеете, да го постигнете. Поемете инициативата, направете първата крачка към промяната.

ТЕЛЕЦ

седмичен хороскоп 25 юли - 31 юли 2022

Седмичен хороскоп за зодия Телец, 25 юли – 31 юли 2022: Тази седмица Телците ще покажат най-добрите си бизнес качества и умения. Ще имате достатъчно сили и материални ресурси, за да се справите с битовите проблеми в дома. Някои мебели или домакински уреди може да се нуждаят от ремонт или подмяна. Нарастващ интерес към историята на рода. Време е да поговорите с вашите родители, баби и дядовци за това. Може би те ще ви разкрият някаква семейна тайна, която преди е била внимателно укривана. Освен това, роднина може да ви дойде на гости. Добре е да прекарате това време в уединение, по-често да се отпускате, да релаксирате или да приемате гости. Едва ли ще имате нужда да излизате от вкъщи или да участвате в някакви шумни събития.

БЛИЗНАЦИ

седмичен хороскоп 25 юли - 31 юли 2022

Седмичен хороскоп за зодия Близнаци, 25 юли – 31 юли 2022: Близнаците тази седмица ще успеят да възстановят контактите си с тези хора, с които не са общували от дълго време. В полезрението ви често ще попадат бивши познати. Може би ще получите важна информация. Например, ще ви бъдат разказани подробности за история, която преди ви е тревожила. Може, също така, да участвате в решаването на проблеми на други хора и затова ще прекарате много време в разговори и дела. Това е страхотно време за тези, които са в обучение, особено когато става въпрос за преглед на преминатия материал. Запазете оптимизъм във всяка ситуация и вярвайте в късмета.

РАК

Седмичен хороскоп за зодия Рак, 25 юли – 31 юли 2022: Раци, звездите ви съветват тази седмица да прекарвате повече време в уединение. Ако обстоятелствата ви позволяват, най-добре е да отидете в някой тих хотел, за предпочитане край водата. Комфортната уединена среда ще ви помогне да възстановите умствената и физическата сила. Това е подходящо време за тези, които се занимават с духовни практики: автогенен тренинг, йога, медитация. Сега се препоръчва да слушате подканите на интуицията си: тя няма да ви подведе и винаги ще даде правилния отговор. Не отказвайте да помагате на хората, тази седмица е особено важно да проявите милосърдие и добронамереност.

ЛЪВ

Седмичен хороскоп за зодия Лъв, 25 юли – 31 юли 2022: Лъвовете тази седмица ще бъдете заобиколени от приятели, съмишленици, такива, с които сте установили приятелски отношения. Сега можете да преживеете период на преоценка на вашите възгледи за определени житейски приоритети. Най-вероятно ще бъде трудно да го разберете сами, така че приятелската комуникация сега е изключително необходима. Вашите интелектуални способности и жажда за знания ще допринесат за успех във всякакъв вид обучение. Това е чудесно време за дългосрочно планиране на живота ви: плановете, начертани сега, рано или късно ще бъдат изпълнени.

ДЕВА

седмичен хороскоп 25 юли - 31 юли 2022

Седмичен хороскоп за зодия Дева, 25 юли – 31 юли 2022: Девата тази седмица уверено ще върви към целта си. За да почувствате удовлетворение от живота, трябва ясно да разберете към какво трябва да се стремите. Дойде време за конкретни практически стъпки в тази посока. Можете успешно да постигнете целта си, използвайки методите на тайната дипломация. По някои въпроси е по-добре да действате тихо, без да привличате прекалено много внимание към себе си. Моментът е подходящ да правите запитвания за хора, които ви интересуват, да търсите скрита информация. Може би ще разберете нещо, което е било внимателно скрито от вас по-рано. Благоприятен период е и за психологически практики.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ВЕЗНИ

седмичен хороскоп 25 юли - 31 юли 2022

Седмичен хороскоп за зодия Везни, 25 юли – 31 юли 2022: Тази седмица звездите съветват Везните по-често да се вслушват в мнението на другите хора. По-добре е засега да запазите личните си мнения и инициативи. Опитайте се да бъдете по-внимателни и толерантни към други гледни точки, настройте се на открит стил на поведение и не отказвайте да помагате на другите. Препоръчва се активно взаимодействие, не само с отделни хора, но и с цели екипи. В този случай ще можете да направите сътрудничеството интересно и взаимноизгодно. Най-вероятно вашата активност в интернет ще се увеличи, особено във форуми, социални мрежи и сайтове за запознанства.

СКОРПИОН

Седмичен хороскоп за зодия Скорпион, 25 юли – 31 юли 2022: Скорпионите тази седмица ще успеят да се отърват от вредните навици. Основното нещо е да осъзнаете вредата, която причиняват на организма. Ако искате да се откажете от пушенето за дълго време, опитайте се да откажете цигарите от вторник и да издържите до края на седмицата. Този период ще бъде достатъчен, за да замените стария навик с нов – да водите здравословен начин на живот. Добър момент е и за смели решителни действия във всеки бизнес. На първо място, това се отнася до кариерата. Например, ако искате да смените работата си, тогава имате достатъчно решителност да предприемете тази стъпка. Не забравяйте, че всички промени, които настъпят тази седмица, в крайна сметка ще доведат до подобряване на вашата ситуация. Това е подходящо време за екстремни спортове.

СТРЕЛЕЦ

Седмичен хороскоп за зодия Стрелец, 25 юли – 31 юли 2022: Женените Стрелци ще видят значително подобрение в брачните отношения през тази седмица. Ще усетите колко скъп ви е вашият партньор, колко много положителни качества притежава той. Не очаквайте никакви действия от вашата страст, направете първи нещо хубаво за партньора си, проявете внимание и търпение. Свободните Стрелци може да имат късмета да срещнат своята сродна душа. Това е особено вероятно по време на дълго пътуване, туристическо пътуване, ваканционен романс. Ако сте поканени да бъдете гости на сватба или годишнина, не отказвайте. Въпроси, свързани със сътрудничество или правни аспекти, ще бъдат успешно разрешени.

КОЗИРОГ

Седмичен хороскоп за зодия Козирог, 25 юли – 31 юли 2022: Козирозите, имащи определени състояния на организма, тази седмица ще имат уникален шанс значително да подобрят здравето си. Тялото ви ще може да се възстанови от стрес, нараняване, болест. За тази седмица е добре да планирате посещение на СПА-център или балнеологичен курорт, където можете да преминете курс на специална терапия в съответствие с препоръките на лекарите. Също така, през този период трябва да се обърне специално внимание на състоянието на тялото ви. Запазете час за релаксиращ или терапевтичен масаж. Мнозина ще почувстват истинско подобрение на благосъстоянието, след като почистят апартамента си от ненужни вещи и стари неща.

ВОДОЛЕЙ

Седмичен хороскоп за зодия Водолей, 25 юли – 31 юли 2022: Тази седмица Водолеите не могат да се скрият от любовта. Това ще бъде особено усетено от тези, които наскоро са започнали романтична връзка. Влюбването ще измести всички останали чувства, ще мислите само за любимия човек, без да забелязвате нищо наоколо. Те могат да ви направят неочакван подарък, да ви изненадат с приятна изненада. Семейните ще могат да преосмислят съпружеските отношения. Не се страхувайте да обсъждате с любимия човек теми, които ви вълнуват. Диалогът с брачният партньор ще помогне за изясняване на позициите и постигане на взаимно разбиране. Общуването с децата ще ви зареди с много чиста и положителна енергия. Това е подходящо време за туристически пътувания до морето. Препоръчително е да отидете там с цялото семейство.

РИБИ

Седмичен хороскоп за зодия Риби, 25 юли – 31 юли 2022: Тази седмица семейството придобива особено значение. Едва ли ще искате да отидете някъде и още повече да напуснете дома си. Концентрирайте се върху решаването на бизнес проблеми. Всички домакински задължения ще бъдат изненадващо лесни и бързи. Може да се наложи да отделите много време на роднини: родители, баби и дядовци. Важен положителен фактор ще бъде приятелският психологически климат в семейството. Сега можете да се заемете с всяка работа заедно: например ремонт на апартамента или грижа за лятната вила. Също така, е подходящ момент за преразглеждане и оформяне на семейният бюджет и предстоящите големи покупки.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица