Астрология

ЗАБАВЕН ХОРОСКОП

Кой винаги е прав? Той… Гальовни и кротки, като котки… Най-…креативният знак… Не че не са от този свят, но живеят в някакъв свой собствен… Кои са те?

СЛАВЯНСКИ ХОРОСКОП 

Египетски хороскоп за 2022 г. 

Кое е вашето ТОТЕМНО ЖИВОТНО (ваш небесен закрилник, духовен водач) според зодията? 

Класация от 1-во до 3-то място: Кои зодии са най-трудни и кои са най-лесни за обичане? 

Имате ли чувство за хумор? Ако, е да! Тогава прочетете нашият ЗАБАВЕН ХОРОСКОП…

Забавен хороскоп за зодия Овен: „Не съм ревнив-просто съм свикнал да бъда единствен“.

Кой винаги е прав? Той винаги е прав! Да спориш с Овен е загуба на време. В своите си очи той е жертвеното агне, даряващо цялото си време и сили към олтара на семейството, всъщност той е същият тип, който прави всичко, за да бъде хвален. Овенът се състезава, както подобава на огненият му знак, с искра, с огън, с хъс. Истински работохолик, който знае как да печели пари, но не обича, да ги харчи. Ирационален, но упорит. Като дете той пъхнал куб в кръглата дупка на пъзела, не защото бил глупав, а защото бил решен и искал, да докаже нещо на скорпиона. Способен да се подчинява, но винаги свободен по дух. Той решава блестящо проблемите, които сам си създава.

Забавен хороскоп за зодия Телец: „Моят рай е всяко място на Земята, където няма будилници, понеделници и шефове“.

Здраво стъпил на крака, а понякога изправен на двата задни, с пръхтящи ноздри… Упорит до безкрай! В упоритостта може лесно да се конкурира с Овена. Свободолюбивият, макар и привързан, може да мрази някой до полуда, но няма да го промени. Той не търпи съвети, но слуша и тайничко си прави изводи, а след това си казва: „Упс! Аз самият! Сам!“. За семейството, готов на всичко, добре де, или почти на всичко. Но в същото време, за разлика от овена, той няма навика да се оплаква и да гледа тъжно, с влажни очи. Телецът обича стабилността, опитва се да начертае животът си за няколко години напред. Ако телето ви помоли за помощ или съвет, тогава бягайте с 300… Най-вероятно след това той ще ви отстрани, защото не търпят, да бъдат свидетели на собствената си слабост.

Забавен хороскоп за зодия Близнаци: „Не сме бонбони, за да бъдем по вкуса на всички. Ние сме ядка, която не е по зъбите на всички!“

Гальовни и кротки, като котки, но също толкова нахални. Но това поведение на близнаците сякаш е театър, може би те винаги са в защитен режим, опитвайки се да се опазят от жестокия свят. В същото време са доста чувствителни и сантиментални, обичат да се отдават на спомени и да пазят всякакви сладки вещурийки, например мило плюшено зайче, което му подариха още в яслата. Често отмъстителни, докачливи, имат много странно чувство за хумор и затова тяхното отмъщение е шедьовър с добре разработен план, а за финал някаква измислена шега. Ако някой успее, да им пренасочи вниманието, особено към други близнаци, тогава може би ще бъде възможно да създадат вечен двигател, базиран на енергията, която ще кипи между тях, опитвайки се да се доказват един на друг. Нещо като „Кой е по-, по-, най-„… Но кой казва, че това е лошо? Те се чувстват страхотно в живота, нямат комплекси, смело се включват във всякакво приключение и предизвикателство.

Забавен хороскоп за зодия Рак: Ракът каза: „Само напред и тръгна настрани“!

Подозрителни, мрачни, нацупени, до болка откровени, тракащи с щипки, но само ако не сте роднини с тях или не сте приятели. Ракът трудно напуска черупката си… Стои вътре и от там наблюдава външният свят. Истинско търпение трябва, за да бъде победен и измъкнат от раковината. Ако някой успее, в това истинско предизвикателство, тогава той остава верен във всичко. Като цяло, е много жилав и трудно допуска нови хора в личното си пространство (една мъничка окръжност). Това е най-добрият домакин в света, който бихте могли да посетите. Въпреки, че е факт, че ракът не обсъжда зад гърба, а ако е така, то заслугата е ваша. Има органична непоносимост към фамилиарничито, дори когато ви се усмихва сладко и ви потупва по рамото, той не е така уверен, колкото лъва или стрелеца. Амбицията е тяхна отличителна черта. Твърди, постоянни и търпеливи, винаги постигат набелязаната цел, без значение колко време би отнело това. Способен да се възползва от въртенето на земята около оста й, той ще се движи настрани и пак ще постигне намисленото! Щракне ли с щипки – хваща и не пуска!

Забавен хороскоп за зодия Лъв: „Всичко ще бъде наред, тоест, както аз искам“.

Това е… истински пожар. По принцип огънят е всичко, което може да се каже за лъва. Само се пробвайте, да се отнасяте с него неуважително и ще бъдете изпепелени на мига. Като цяло, постоянните опити за доминиране пречат на лъвовете в работата и в личния им живот. Когато не достигнат до летвата, която сами са си поставили, тогава ще бъдат спокойни и ще накарат всички около себе си да тъжат с тях, заради собственият им провал. Без зрители около себе си – това направо ги сдухва. Лъвът е способен да се смее диво на глупави комедии, но щом влезете в стаята, ловко ще превключи канала с възклицание: „Срам!”. Повече от всички други знаци, не се долюбват особено с Везни и Водолей.

Забавен хороскоп за зодия Дева: Девата по време на интимност „Скъпа/Скъпи, почакай, да отида да изгася лампата в коридора“.

Амбицията и мързелът – като житейска нагласа, как не се разкъсват от дисонанс – все още е мистериозна загадка. Понякога Девата е ленива, а в същото време най-полезният в ежедневието и в работата знак. Ако сте убедили Девата, да ви помогне, да поправите кранче или да зашиете копче, значи вече сте победител в живота, което означава, че не сте просто случаен човек за нея. Може би сте от една и съща кръвна група, а тя гледа на вас, като на потенциален донор. Много бързо се адаптира, бързо се учи, може да се прави на примерен работник и дори да работи добре, ако смята, че заплатата отговаря на изразходваните сили. Въпреки това, непостоянството на Девите много често пречи на кариерният им растеж, защото биха искали да получават, ако може по няколко хиляди на месец…

Забавен хороскоп за зодия Везни: „Имам си два живота: единият го виждат всички, а в другият живея само аз.“

Най-…креативният знак. Везните са по-податливи на неврозата и са психически колебливи. Никога лидер ли, каза някой?… Точно на мига Везната ще се трансформира в най-строгият диктатор. Никакви пререкания, ще си скъсат …, но ще свършат най-добрата работа в екипа, за да докажат, че е не е трудно. И тогава, със самочувствието на надзирател, те ще изискват същото от всички членове на екипа или от семейството. Следователно, не се позволявайте подобни коментарчета. Основната им задача, е да извадят всичко от мозъците на околните. Те са майстори в манипулирането в играта за пред публика. Ето защо, сред известните актьори има толкова много представители на тази зодия. Цял живот втурнали се в търсене на себе си и смисъла на живота. Естети във всичко, с изключение на реда в апартамента, защото геният властва над хаоса (но знаем, че това е просто мързел…) Те са в постоянен когнитивен дисонанс, което кара всички около тях, че дори и котката да полудяват.

Забавен хороскоп за зодия Скорпион: „Бягай, бягай, че жилото е готово“.

Ако нараните Скорпион, най-правилното нещо, е просто бягай, бягай, бързо! Скорпионът е, като истински Рак в своя пик на раздразнение. Направо, свръх Рак! Но в същото време амбициите му, се съчетават добре с представянето му. Не е лош играч, по отношение на начините за постигане на целите, той спокойно ще мине над главата ви, ако е на път към това, което иска. Понякога е истински виртуоз на лъжата, до степен, че самият той да вярва тях. Въпреки това, Скорпионите имат много плюсове, разбира се, ако сте им скъпи, тогава те ще разпаднат, ако трябва, само и само, да забележите колко са готини. Това са най-добрите семейни партньори на света. Неутолимата им жажда за приключения и вярването, че „зрънцето не е пораснало за това“ не позволяват на Скорпионите да страдат при разпадане на романтичните им отношения, което им помага адски много в живота.

Забавен хороскоп за зодия Стрелец: „Аз съм най-малкият незаконен син на Лъва и Овена“.

Още една огнена звезда. Незаконен син на Лъва и Овена, но най-малкият и най-обичаният. Той знае всичко, знае всичко и е по-добър от вас и винаги, по всяко време, може да го приложи на практика. Не обича и не спазва подчиненост, не работи добре в екип, друг е въпросът при работа с равностойни бизнес партньори. Изисква уважение към себе си, но и да не го получи, тогава не му пука особено. Той не печели пари с желание, въпреки че ако се опита, става успешен и ненадминат. Стрелецът знае как да създава приятели, въпреки че приятелите му са като оксиморон, но все пак са. Ама, наистина ли, нямаш нужда от ценното му мнение за прическата си? Кой те пита? Приемете и подпишете. В същото време, той винаги излиза сух от водата, благодарение на естествения си чар. Добър играч е, нали? Склонен е към всякакви гимнастики…

Забавен хороскоп за зодия Козирог: „Работа, графици… графици и работа“.

График, планове, графици – всичко е за него. Всичко е за него. Да той е Козирог впуснал се напред и нагоре, с рогата напред. Той е търпелив, преструвайки се на изненадан, въпреки че всички тези изненади бяха добавени в дневника преди месец. Той обича да изкарва пари, той обича да харчи пари. Той е благоразумен, студен като ясен зимен ден, истински прагматик, за което веднага предупреждава честно партньорите си. В ежедневието от него има голяма полза, тъй като е фокусиран върху себе си, върху работата си и отново върху себе си. И върху… парите, разбира се. Но в същото време знае как да избере правилната половинка за себе си и затова не изпитва душевни страдания в една връзка. Ако ще искате съвет от Козирог, тогава яжте повече меки френски кифлички и пийте чай, защото монологът на Козирога ще бъде дълъг и продължителен.

Забавен хороскоп за зодия Водолей: „Никога не се чувствам сам, макар и само в собствената ми компания.“

Винаги има много от него, дори когато е сам. Ако са поне двама, значи това вече е цяла политическа партия. Въпреки това има някакъв животински магнетизъм. Без значение как се отнасяте към някой Водолей, това все още не предизвиква отхвърляне у вас. Колкото и често да се изкушавате, да му поставите оценка „Добър“, за да намалите пулса му, ще ви е ужасно трудно. Което, между другото, не е нещо, което може да ги извади от релсите, но е повод да разкриете истинските им слабости. Екстровертите са свикнали да вземат, но могат и да дават. Те са най-добри приятели, а в същото време трудно търпими партньори в живота. Истински ценители и любители на живота, ще плуват в синхрон само със същите мечтатели и шегаджии.

Забавен хороскоп за зодия Риби: „Не можете да ме „хванете“ в лъжа, защото ставам хлъзгава.“

Не че не са от този свят, но живеят в някакъв свой собствен и идеализиран аквариум. Ако не са успели в нещо, то е защото имат хиляди причини, за които сега ще ви разкажат. Докато вървите по пътя ще измислят и още куп нови. Положителна характеристика на рибата е способността наистина да плува срещу течението, използвайки всички налични ресурси за това. В любовта си към приказките, с които обилно „хранят“ всеки, който е готов да им ги слуша, рибите много приличат на Скорпионите. Но за разлика от тях, Рибите не знаят какво е това „животно“ прощаване. Яде ли се? Пие ли се?. Изобщо. Никога. Дори и след 100 години. И да ги галят, като Лъвовете няма да стане, рибите не се дават на ласкателство, нали са люспести и хлъзгави. Те обявят война на всеки, разпространявайки лични тайни и факти от животът ви, деликатно подправени, като истински „кулинари“, с техните собствени фантазии. От Рибите излизат добри журналисти за клюки и папараци, което по принцип не го може всеки. Ако хванеш Риби в лъжа, трудно е да запазиш фокуса. Моментално стават хлъзгави и гъвкави… Веднъж, два пъти, три пъти и вече слушате поредната приказка, дори по-„украсена“ от предишната и започвате да им вярвате, колкото и да е странно това. Истински майстори! Трябва да им се признае.

Tagged , , , , , , , ,
на горе