Как да накарате партньора си да се отвори към вас: 8 съвета, които наистина работят!
Любов и партньорство

Ако ти не цениш жената до теб – някой друг ще го направи!

Казват, че когато не може да обичаш една жена, оставяш на друг да я обича така, както тя заслужава. И бавно се отдръпваш от живота ѝ. За нейно добро. А и за твое също. Ако не цениш жената до себе си, то тогава нямаш място до нея. Не заслужаваш да я наричаш своя жена, след като не правиш нищо, за да се чувства като такава.

Жената изисква ежедневни грижи, също като цветята. Красиви са нали? И цветята. И жените. Но знаеш ли кои са най-красивите жени на този свят? Тези, които са щастливи. Тези, за които мъжете се грижат и ги обичат. Останалите, тъжните… Те също са красиви, но някак си не чак толкова.

Казват, че усмивката е най-красивият грим за една жена. Но онази истинска усмивка, непринудена, естествена. Фалшивото щастие се познава отдалече. Също като фалшивата любов. И фалшивите мъже.

Представяме ти някои знаци, които показват, че партньорът ти не те цени достатъчно

 

 

Той се държи грубо с теб

Един от големите признаци, че партньорът ти не те цени е, че той постоянно те критикува и се държи грубо с теб. Независимо дали става въпрос за външния ти вид, мнението ти или дори това, което си приготвила за вечеря, той никога не е харесва нищо от това. Подобно поведение би съсипало психиката и на най-силната и здравомислеща жена.

Когато той започне да се държи по този неприятен начин, може да бъде изкушаващо да се нахвърлиш или да започнеш да му отвръщаш със същото поведение и определено има какво да кажеш. Но това не е добра идея, мила. В подобен момент трябва да се опиташ да се успокоиш и да поговориш нормално с него. Сподели му, че всичко това много те наранява. Чрез комуникацията може да решите всеки един проблем.

Не си негов приоритет

Ако той никога не те прави негов приоритет, това е един от много големите признаци, че не те цени достатъчно. Вярно е, че и той като всички други си има проблеми, работа, ангажименти и т.н. Но ако постоянно те пренебрегва и не ти отделя никакво внимание, мислиш ли, че се интересува достатъчно от теб?

Връзката трябва да бъде партньорство, взаимност, грижа, обич. И всяка жена иска вниманието на партньора си. Не само вечер, докато са заедно. Тя иска той да я търси и да ѝ показва Да, жените обичат да помагат и да се грижат за мъжа, когото обичат.

Има фази, през които преминава всяка връзка, когато единият партньор има повече нужди от другия и точно тогава е времето, в което се разбира колко силни са чувствата и двамата партньори.

Той рядко ти помага

Понякога може да изглежда, че той не те цени, защото рядко ти помага. Независимо за какво става на въпрос. Дали е нещо голямо и малко, всеки път, когато го помолиш за помощ, сякаш говориш на стена. Дори не трепва, че имаш нужда от него. И знаем защо го правиш, мила.

Не че не може да се справиш и сама, та ти си толкова силна. Просто искаш да усетиш неговото присъствие и да се почувстваш като жена. Толкова си се уморила всеки път да бъдеш мъжа в тази връзка, а дори не го осъзнаваш. А мислиш ли, че може би не подхождаш към него правилно? Само с няколко малки промени в начина, по който се обръщаш за помощ, ще се докоснеш до тази част от него, която той силно пази в тайна.

Изглежда, че той открито (или скрито) флиртува с други жени

Предполага се, че връзката е ангажимент. Все пак!  Освен ако не сте в отворена връзка, която напоследък се е превърнала в тенденция и все повече се предпочита от младите двойки, но все пак мисля, че жената не би искала да дели с някоя друга партньора си. Та ако не сте в тези „модерни“ отношение, то защо той ще флиртува с друга жена?

Ако го прави, ти си изправена пред огромен проблем. Той не се интересува от теб и твоите чувства. И може би идва времето на раздялата? Ако той се опитва да скрие това от теб не е много по-добре.

Може би не го прави с цел да те нарани, а защото нещо в отношенията ви куца, но все пак това не го оправдава по никакъв начин. Особено ако ти страдаш от неговото поведение, а сигурни сме, че ти е много неприятно и тъжно.

Той омаловажава постижения ти

Един неоценяващ партньор може да бъде като каменна стена. Неотзивчив, хладнокръвен и може да се държи така, сякаш си непозната за него. Или не означаваш нищо. Много лошо, нали?

Той рядко признава постиженията ти в работата и в живота и винаги ги омаловажава. Никога не ти пожелава успех, нито пък присъства на събитие, което е важно за теб.  Той може да приеме полусаркастично кимване на поздравления или да каже „да, страхотно“ и подобни пренебрежителни коментари, но никога няма да чуеш това, което искаш. Скъпа, какво правиш още с този мъж?

Думите са трудни

Друг един от големите признаци, че съпругът ви не ви цени, е, че той просто не общува.  Рядко може да каже нещо и почти не проявява никакъв интерес да говори с теб, особено пък да говори за вас и отношенията ви.

Определено това е отчайващо. Да не си споделяш нищо с човека, когото обичаш и който е твой партньор. Наистина ако комуникацията е трудна, тогава нещата не вървят към добре. Най-вероятно имате нерешени проблеми, които много влияят върху отношенията ви. Поговори с него и се опитай да разбереш откъде идва целият проблем. Оправете нещата между вас навреме, защото колкото повече отлагате, толкова повече се отчуждавате един от друг.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе