Месечен хороскоп за зодия РИБИ – януари 2023

месечен хороскоп за зодия риби - януари 2023
Астрология

Месечен хороскоп за зодия РИБИ – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия риби – януари 2023: Риби, посрещнете новогодишните празници в приятна компания. През януари установете нови диалози, водете градивни разговори, искрено поддържайте контакти, които са скъпи за вас. Ако можете да си вземете няколко допълнителни дни почивка след новогодишната ваканция, направете го. Защо не прекарате няколко дни в борова гора, пред горяща камина, меко килимче и чаша горещ чай в ръце, в уединение и съзерцание…

Хороскоп за 2023 зодия Риби

Месечен хороскоп за зодия ОВЕН – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия ТЕЛЕЦ – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия БЛИЗНАЦИ – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия РАК – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия ЛЪВ – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия ДЕВА – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия риби – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия риби – януари 2023: РАБОТА и БИЗНЕС

месечен хороскоп за зодия риби - януари 2023

Според месечен хороскоп за зодия риби – януари 2023: През първата декада на януари Рибите ще успеят да разширят кръга от делови познанства. Тези представители на знака, които работят от разстояние, в творчески сфери, ще могат да „грабнат“ добра поръчка в момент, в който другите ще се отпуснат и ще си почиват. Хванете вълната, защото ще имате късмет там и тогава, когато останалите ще загубят шансовете си.

През втората декада работоспособността и общителността ще поемат в низходящ ред. По това време са възможни непредвидени и извънредни ситуации, както на работа, така и у дома. На тези от вас, които работят с машини и опасни химикали, се препоръчва да бъдат изключително внимателни.

През третата декада много Риби могат да се включат в колективни проекти и дейности. Също така, не са изключени неочаквани пътувания, срещи, за които ще бъдат напълно неподготвени, но тези събития в крайна сметка ще се окажат важни за по-нататъшното развитие в кариерата.

Месечен хороскоп за зодия риби – януари 2023: ЛЮБОВ и ВЗАИМООТНОШЕНИЯ

Месечен хороскоп за зодия РИБИ - януари 2023

Според месечен хороскоп за зодия риби – януари 2023, в самото начало на януари по-малко заложете на по-малко перфекционизъм и на повече искрена загриженост за вашата сродна душа. Рибите трябва да се научат да държат на думата си, да не се хващат за няколко неща едновременно и да гледат на нещата възможно най-реалистично, включително желанието да направят мащабно новогодишно чудо със собствените си ръце. Не обещавайте да прекарате вечерта заедно, ако знаете, че може да ви посетят приятели или роднини.

В средата на месеца общият фон в света за двама е непроменен. Положителните развития ще зависят от постигането на компромиси.

Но в края на месеца любовните отношения могат да бъдат заздравени и освежени. Подобряването на здравето и успехите в кариерата ще донесат нормализиране на личните отношения, позитив и радост.

Според месечен хороскоп за зодия риби – януари 2023, третата декада е прекрасен период за необвързаните Риби. Ще имате възможност да спечелите широко обществено признание, благодарение на работата и творческите си постижения, това ще събере около вас много хора, сред които може да бъде и вашата сродна половинка.

Месечен хороскоп за зодия риби – януари 2023: ЗДРАВЕ

Месечен хороскоп за зодия РИБИ - януари 2023

Според месечен хороскоп за зодия риби – януари 2023, през първата декада на месеца здравето ще се стабилизира. Не се натоварвайте физически и психически. Ограничете максимално алкохола, преяждането, стоенето пред компютъра и телевизора. Най-важното е да си създадете режим на лека и приятна физическа активност като ходене разходка в парка.

През втората декада може да бъдете с понижено настроение, с липса на енергия. След като са се справите с нервното напрежение, през третата декада ще се чувствате доста по-стабилни.

Личните отношения, според месечен хороскоп за зодия риби – януари 2023, са време на магическо планиране. Рибите в този период имат подчертана интелектуална сила и повишено възприятие. Външно те могат да се вглъбят в себе си, но вътрешно създават истинската магия на собствената си съдба. Не си губете дните с неприятни, натоварващи хора. Общувайте с удоволствие, бъдете чисти, възприемчиви, спете добре, дишайте чист въздух, съзерцавайте красотата на природата.

Опитайте се да поддържате равен и приветлив тон във всяка комуникация. Периодът е подходящ за приключване на дълго отлагани, трудни и неприятни дела, ако има натрупани такива, това ви съветва месечен хороскоп за зодия риби – януари 2023.

Месечен хороскоп за зодия ВЕЗНИ – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия СКОРПИОН – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия СТРЕЛЕЦ – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия КОЗИРОГ – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия ВОДОЛЕЙ – януари 2023

Картини за стена – символика на планините

Tagged , ,
на горе