Месечен хороскоп за зодия ОВЕН – януари 2023

месечен хороскоп за зодия овен - януари 2023
Астрология

Месечен хороскоп за зодия ОВЕН – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия овен – януари 2023: Вашата движеща сила през януари 2023 ще бъде креативността! Според конфигурацията на планетите, в сферата на бизнес интересите и личните отношения, през януари ще бъдете непредвидими и пълни с изненади.

Хороскоп за 2023 г. зодия Овен

ЗАБАВЕН ХОРОСКОП

Месечен хороскоп за зодия овен – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия овен – януари 2023: РАБОТА и БИЗНЕС

месечен хороскоп за зодия овен - януари 2023

Според месечен хороскоп за зодия овен – януари 2023, първата декада на месеца ще бъде силно повлияна от планетата на крайностите – Меркурий, който отговаря за ерудицията, дипломацията и логиката. Но в този момент най-малката планета няма да бъде особено приятелски настроена към вашата планета управител, тези сфери ще бъдат особено уязвими.

Обърнете повече внимание на анализа на възможните проблеми. Вероятно ще бъде много по-лесно да излезете от затрудненото положение, ако можете да направите паралелно сравнение с подобни моменти, съхранени в „картотеката“ на вашата памет. До 8 януари трябва да сте нащрек, а след това влиянието на Меркурий ще започне да отслабва.

До 20 януари 2023 благоприятното влияние и покровителството на Юпитер ще ви помогне да се изявите, да покажете най-доброто от себе си. Мнозина ще имат възможност да укрепят своите бизнес позиции и значително да увеличат доходите си.

От 22 януари до края на месеца Сатурн ще започне да оказва влияние върху вашата личност. Планетата ще ви помогне да укрепите онези качества на характера ви, необходими за кариерно израстване, като самоувереност, проницателни способности, умение да впечатлявате и убеждавате. Към 30 и 31 януари 2023, когато небесното тяло хармонично аспектира знака, с максимална сила за постижения в кариерата. Ето защо, можете да разчитате на бърз растеж и висока оценка от ръководните органи, това предвещава месечен хороскоп за зодия овен – януари 2023.

Месечен хороскоп за зодия овен – януари 2023: ЛЮБОВ и ВЗАИМООТНОШЕНИЯ

месечен хороскоп за зодия овен - януари 2023

През първото десетдневие на месеца личния живот на овните ще бъде повлиян от разположението на Марс на небесната карта, което предсказва за началото на промени от по-съществен характер.

Според месечен хороскоп за зодия овен – януари 2023, на необвързаните представители на знака планетата обещава среща със страстен и енергичен партньор. Само бъдете наблюдателни, защото може да възникнат непредвидени обстоятелства и трудности, които да ви принудят да се отклоните от набелязания път.

Влиянието на Слънцето през втората декада ще тласка влюбените овни към непримиримост, провокирайки ревност у близките или самите вие ще ревнувате. На всички, които са в стабилни отношения, се препоръчва да проявявате сдържаност, разбиране и максимален такт към партньора. Не давайте поводи за ревност – нито въображаема, нито реална.

От 20 януари 2023 юздите на властта ще преминат към Венера. Този период ще бъде най-успешен за лесен флирт и нови, много приятни запознанства. Не губете разума си, бъдете търпеливи и разумни.

Месечен хороскоп за зодия овен – януари 2023: ЗДРАВЕ

Месечен хороскоп за зодия ОВЕН - януари 2023

Според месечен хороскоп за зодия овен – януари 2023: През този зимен месец, когато нощта е дълга, а температурите ниски, рискът от настинка или вирусна инфекция е доста голям. Между 1 и 11 януари бъдете по-внимателни със здравето, тъй като негативното разположение на Меркурий ще компрометира имунната ви система.

За да сведете до минимум риска от разболяване, внимавайте да не се преохладите, обличайте се подходящо, според условията на времето и избягвайте продължителен контакт с болни хора.

Юпитер, който също ще влияе върху вашия знак, предразполага към активен и здравословен начин на живот, месечен хороскоп за зодия овен – януари 2023. Напълно преосмислете обичайната си диета. Сведете до минимум алкохолните и газираните напитки, консервираните храни, бързото хранене. Яжте повече плодове и зеленчуци. Ако е възможно, правете поне малко упражнения всеки ден. Ако ви бъде предложено да отидете в санаториум или друга здравна институция, ако обстоятелствата го позволяват, не пропускайте да се възползвате от възстановителни процедури.

В периода от 22 до 31 януари 2023, който ще премине под благотворното влияние на Сатурн, е добре да посетите зъболекар. Грижете се за здравето на устната ви кухина, защото до голяма степен, това играе съществена роля върху общото ви благосъстояние.

Как да изберем интериорен дизайн в зависимост от зодията

Tagged , ,
на горе