Месечен хороскоп за зодия ТЕЛЕЦ – януари 2023

месечен хороскоп за зодия телец - януари 2023
Астрология

Месечен хороскоп за зодия ТЕЛЕЦ – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия телец – януари 2023: Не се опитвайте да уловите всички зайци наведнъж. Успехът и примамливите перспективи няма да ви накарат да чакате дълго. За да не пропуснете шанса и късмета си, не се разсейвайте излишно. Фокусирайте се само върху една цел и обмислете добре как да я постигнете.

Хороскоп за 2023 за Телец

Кое е вашето ТОТЕМНО ЖИВОТНО (ваш небесен закрилник, духовен водач) според зодията?

Месечен хороскоп за зодия ОВЕН – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия телец – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия телец – януари 2023: РАБОТА и БИЗНЕС

месечен хороскоп за зодия телец - януари 2023

Според месечен хороскоп за зодия телец – януари 2023, успехите в професионалното поприще от началото на месеца до голяма степен ще зависят от това как ще се проявите в междуличностните отношения. Не поемайте допълнителни отговорности, ако знаете, че не можете да ги изпълните.

В средата на месеца опитайте да спестите малко пари. Възможни са неочаквани разходи за непланирани покупки. Не давайте назаем, не купувайте скъпо оборудване. Веднага след празниците ще ви се наложи да работите с пълна сила. Фокусирайте се върху лидерските си качества и способността да насочвате колегите в правилната посока.

В края на месеца Слънцето прави тригон с Марс. Това прави Телеца активен, енергичен и съответно късметлия и успешен. Отличен период за решаване на служебни въпроси, възстановяване на стари бизнес контакти, според месечен хороскоп за зодия телец – януари 2023.

Може да ви бъде предложена смяна на работата или преместване на нова позиция. Но не всеки ще бъде доволен от евентуално повишение и успех. Показвайте по-малко патос в отношенията с бизнес партньорите и успехът във вашия бизнес ще е почти неизбежен, това съветва месечен хороскоп за зодия телец – януари 2023.

Месечен хороскоп за зодия телец – януари 2023: ЛЮБОВ и ВЗАИМООТНОШЕНИЯ

месечен хороскоп за зодия телец - януари 2023

Според месечен хороскоп за зодия телец – януари 2023, през януари Слънцето ще бъде във вашия знак, което ще ви насърчава към запознанство с партньор с голяма разлика във възрастта или влиятелна личност.

В началото на месеца необвързаните не е изключена възможността за служебен роман. Но засега не трябва да бързате да влизате в нова връзка – вероятността от разочарование е твърде висока.

От 15 януари Венера ще повлияе на емоционалната сфера, провокирайки драстични промени в настроението. Често ще изглежда, че членовете на семейството и важните за вас хора ще се борят за вашето внимание. Опитайте се да не се фокусирате върху дребните неща и да заобикаляте напрегнатите моменти. Най-добрият вариант би бил да се стремите да обръщате повече внимание на разговорите с партньорите, независимо от тяхната тема.

Новолунието на 21 януари предвещава за краткосрочни романси за свободния телец и проблеми в отношенията за семействата. Трябва да контролирате емоциите си, това ви съветва месечен хороскоп за зодия телец – януари 2023. Понякога под тяхно влияние вършим необмислени неща, за които по-късно съжаляваме.

Месечен хороскоп за зодия телец – януари 2023: ЗДРАВЕ

Месечен хороскоп за зодия ТЕЛЕЦ - януари 2023

Както физическото, така и психологическото състояние ще бъде задоволително, в периода от 1 до 9 януари 2023, който ще премине под опеката на Меркурий. Според месечен хороскоп за зодия телец – януари 2023, това е подходящо време за пътуване. Колкото и далеч да стигнете, процесът на аклиматизация ще премине гладко и безболезнено.

За всякакви козметични процедури и антиейдж интервенции, втората декада на месеца е подходяща, поради благотворното влияние на Венера върху вашия знак. Така че, ако сте планирали да промените външния си вид, продължете да изпълнявате плановете си. Ако е невъзможно да посетите салон за красота, направете специални маски за лице и тяло у дома. Освен това, когато ги създавате, се препоръчва да използвате плодове или кисело-млечни продукти.

Може да ви обхване силно безпокойство, което в периода от 23 до 31 януари предупреждава за струпване на планети в неприветлив знак Водолей. Мрачни мисли ще влязат в главата ви. Можете да се справите с това трудно състояние с помощта на подходяща литература. Трябва временно да се изолирате от външния свят. Например, спрете да гледате негативни новини, спрете да четете негативни статии в интернет, контактувайте по-малко с хора, особено с песимисти и тревожни личности.

А на 28 и 29 януари, когато Луната ще се движи във вашия знак, е препоръчително да бъдете повече на чист въздух, някъде извън града. Например в балкана или в най-близкото място, където има борова гора.

Как да изберем интериорен дизайн в зависимост от зодията

Tagged , ,
на горе