Месечен хороскоп за зодия БЛИЗНАЦИ – януари 2023

месечен хороскоп за зодия близнаци - януари 2023
Астрология

Месечен хороскоп за зодия БЛИЗНАЦИ – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия близнаци – януари 2023: Отблъснете, колкото се може по-надалеч нерешителността. Дойде време да се приложи на практика всичко, което сте били планирали по-рано. Изхвърлете съмненията и душевните терзания. Разчистете фронта си от блокажите и се фокусирайте върху бизнеса и новите постижения.

Хороскоп за 2023 за Близнаци

Месечен хороскоп за зодия ОВЕН – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия ТЕЛЕЦ – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия близнаци – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия близнаци – януари 2023: РАБОТА и БИЗНЕС

месечен хороскоп за зодия близнаци - януари 2023

Според месечен хороскоп за зодия близнаци – януари 2023, в първите дни на месеца горещата планета Марс ще задържи активността, така че много неща ще останат на пауза. Търпението и постоянството ще станат ключът към появата на нови амбициозни проекти.

До средата на месеца ще имате достатъчно самочувствие, за да започнете интересна задача или да започнете нов бизнес. Но след 18-ти, когато Марс ще смени посоката на движение, ще имате възможност за пробив в кариерата и укрепване на финансовото състояние.

През третата декада Венера ще се свърже със Сатурн, което може да предизвика чувства, депресия и чувство на самота. Това време е идеално за самообразование, усъвършенстване на професионалните умения. Придобитите знания ще издигнат в очите на ръководството и партньорите, ще ви помогнат да достигнете ново ниво и да повишите самочувствието, което значително ще подобри настроението ви. А директното взаимодействие с партньори, клиенти, началници значително ще попълни личния ви портфейл.

Месечен хороскоп за зодия близнаци – януари 2023: ЛЮБОВ и ВЗАИМООТНОШЕНИЯ

месечен хороскоп за зодия близнаци - януари 2023

Според месечен хороскоп за зодия близнаци – януари 2023, съвпадът на Слънцето с Меркурий през първата декада на месеца ще бъде много успешен, което ще ви облагодетелства да придобиете смелост и да направите смела крачка напред към щастието. Може да преживеете необичайно приключение, да изпитате силна страст. Погледнете внимателно тези, с които съдбата ви сблъсква и никога не губете трезвостта си на мислене. Съюзът на семейните двойки ще бъде укрепен от съвместни пътувания, разходки и приятни спомени.

Планетата на комуникациите ще влезе в аспекти с лунните възли, което ще подобри отношенията с другите и ще ви даде способността да намирате, буквално, най-добрия подход към всеки.

След 20 януари 2023 планетата на любовта – Венера ще премине в 12-ти дом, поради което ще се нуждаете повече от романтика, ще обърнете специално внимание на тези, които са наблизо. Има шанс да започнете връзка, но бъдете внимателни. Служебните романси далеч не винаги са успешни, поради което рискът да останете без работа е голям, за това ви предупреждава месечен хороскоп за зодия близнаци – януари 2023.

Месечен хороскоп за зодия близнаци – януари 2023: ЗДРАВЕ

Месечен хороскоп за зодия БЛИЗНАЦИ - януари 2023

Натрупаните покрай празниците килограми могат да бъдат свалени, но за доста дълъг период от време, както предупреждава Юпитер. Ето защо в тези дни трябва стриктно да се контролирате: не яжте преди лягане, сведете до минимум висококалорични храни и т.н. Ако не сте доволни от фигурата си, тогава през посочения период се препоръчва да преминете на диета с елда.

Профилактика на заболяванията на опорно-двигателния апарат е препоръчително да се прави в периода от 10 до 21 януари, поради положителното влияние на Сатурн, аспектиращ вашия знак.

Включете в диетата си храни като извара, мляко, зелени водорасли, риба, морски дарове и др. Те съдържат много калций, който е полезен за костите. Занимавайте се със спорт всеки ден, като изберете набор от леки упражнения. И, ако имате проблеми с опорно-двигателния апарат, преминете през медицински преглед. Може би тялото ви няма някои полезни микроелементи.

Според месечен хороскоп за зодия близнаци – януари 2023, настроението ще е добро, което ще се отрази положително на общото благосъстояние. В допълнение, защитните функции на тялото ще се увеличат драстично. Не е изненадващо, че по този начин, имате шанс да заобиколите доста вирусни инфекции.

Как да изберем интериорен дизайн в зависимост от зодията

Tagged , ,
на горе