Месечен хороскоп за зодия ВЕЗНИ – януари 2023

месечен хороскоп за зодия везни - януари 2023
Астрология

Месечен хороскоп за зодия ВЕЗНИ – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия везни – януари 2023: Успехът зависи от вас. Първият месец от годината ще бъде успешен за всички представители на този знак. Ще имате шанс да промените коренно живота си. Ако искате промяна, не се страхувайте от нищо – звездите са на ваша страна.

Хороскоп за 2023 зодия Везни

Месечен хороскоп за зодия ОВЕН – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия ТЕЛЕЦ – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия БЛИЗНАЦИ – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия РАК – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия ЛЪВ – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия везни – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия везни – януари 2023: РАБОТА и БИЗНЕС

месечен хороскоп за зодия везни - януари 2023

Според месечен хороскоп за зодия везни – януари 2023: Началото на месеца ще премине под ретроградно движение на Марс, което може да внесе известен хаос и неочаквани препятствия в живота. Струва си да сте винаги нащрек и тогава всяко поражение ще се превърне в късмет или ще се превърне в сфера от нови възможности.

През втората декада Слънцето ще премине през 4-ти сектор и ще помогне на голяма част от представителите на зодия Везни да покажат най-добрите си качества.

Можете спокойно да реализирате вашите проекти или да развиете своя бизнес. Ръководството ще оцени адекватно вашето старание и ангажираност, което ще се отрази добре на благосъстоянието ви.

Новолунието на 21 януари ще бъде в 5 дом и ще добави енергия, която е достатъчна, за да започнете нещо коренно различно и необичайно. Ако искате да направите нещо добре, не поверявайте работата на други, работете сами.

Доведете всички започнати проекти до края, това ще ви помогне да получите изгодни предложения за сътрудничество и да подобрите финансовото си състояние.

Месечен хороскоп за зодия везни – януари 2023: ЛЮБОВ и ВЗАИМООТНОШЕНИЯ

Месечен хороскоп за зодия ВЕЗНИ - януари 2023

Според месечен хороскоп за зодия везни – януари 2023, още на 6 януари 2023 Везните ще имат пълнолуние в 10 дом и семейните грижи ще станат приоритет. Може би ще се наложи да обърнете внимание на родители, по-възрастни роднини или на неочаквано пристигналите гости.

Средата на месеца ще бъде под влиянието на знака на Венера в 5 дом, а свободните Везни ще станат особено привлекателни за противоположния пол. Но, ако обичате лесния флирт или краткосрочната романтика, продължете. Ще си прекарате чудесно.

Последната декада на месеца ще премине под влиянието на огромния Юпитер, което ви позволява да превърнете всичките си мечти и желания в реалност. Ако чувствате, че сърцето ви е изпълнено с любов, бъдете по-отворени и по-откровени с избрания от вас човек, не се страхувайте първи да признаете чувствата си. Много е вероятно той също да мисли за сериозна и официална връзка и ще имате достатъчно късмет да формализирате съюза.

Месечен хороскоп за зодия везни – януари 2023: ЗДРАВЕ

Месечен хороскоп за зодия ВЕЗНИ - януари 2023

Според месечен хороскоп за зодия везни – януари 2023, трябва да пиете много течности между 1 и 9 януари. Това трябва да е чиста изворна вода или добре филтрирана. Ако не пиете достатъчно вода, това може да повлияе на работата на бъбреците, което ще стане уязвимо поради негативното влияние Венера, която ви покровителства.

Периодът между 11 – 21 януари е неблагоприятен период за интроспекция, както се вижда от Плутон, който интензивно аспектира вашия знак. Бързо ще се развие в неблагоприятна интроспекция, когато след анализ на изминалите години и поведението, е възможно временно да изпаднете в понижено настроение. Не се притеснявайте, прекарайте тези дни възможно най-спокойно. В моменти на недоволство си пуснете любимата песен и танцувайте, тогава настроението ще започне да се подобрява.

Събирането в края на месеца на няколко небесни тела в приятелския знак Водолей предвещава за силен и добър имунитет. Ще бъдете надеждно защитени от вирусни инфекции. Така че, не се страхувайте да посещавате места с повече хора. Не отказвайте помощ на приятели или роднини, ако имат нужда точно от вас.

Месечен хороскоп за зодия ДЕВА – януари 2023

Китайски хороскоп за 2023 за всички зодии – какво е подготвил Заекът

Финансова стабилност през 2023 г.: Три зодии, които ще имат успех с парите

5 идеи за декор на тийнейджърска стая

Tagged , ,
на горе