Месечен хороскоп за зодия ДЕВА – януари 2023

месечен хороскоп за зодия дева - януари 2023
Астрология

Месечен хороскоп за зодия ДЕВА – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия дева – януари 2023: Деви, пълен напред към нови постижения и завоевания! Звездите ви съветват да пристъпите по-решително към онези задачи, които не изискват отлагане. Във всички начинания ще бъдете подкрепяни от роднини и приятели, което ще ви даде допълнителни сили, самочувствие и увереност.

Хороскоп за 2023 за зодия Дева

Месечен хороскоп за зодия ОВЕН – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия ТЕЛЕЦ – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия БЛИЗНАЦИ – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия РАК – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия дева – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия дева – януари 2023: РАБОТА и БИЗНЕС

месечен хороскоп за зодия дева - януари 2023

Според месечен хороскоп за зодия дева – януари 2023: началото на януари ще бъде под влиянието на Венера, което ще добави енергия към служебното усърдие и ще направи Девите твърде емоционални. Вашата работа ще ви донесе увеличение на доходите, може би не толкова големи, колкото бихте искали, но стабилни. Бъдете благодарни и на малкото.

Месечен хороскоп за зодия дева – януари 2023 ви съветва, че през втората декада на месеца не бива да потискате талантите си. Облагодетелствани сте от Слънцето, така че, смело напред. Не се притеснявайте и разчитайте на помощта на партньори и колеги. Ръководителите ще оценят адекватно вашите дейности, което ще се отрази на благосъстоянието.

Новолунието на 21 януари ще постави началото на период на финансов прогрес. Парите ще се вливат в портфейла на Девите със завидна бързина и постоянство, макар и не от личен бизнес, защото все още не трябва да разчитате на това.

Месечен хороскоп за зодия дева – януари 2023 предвещава, че ще имате достатъчно средства и ресурси за всичко, което се планирали предварително за този месец.

Месечен хороскоп за зодия дева – януари 2023: ЛЮБОВ и ВЗАИМООТНОШЕНИЯ

месечен хороскоп за зодия дева - януари 2023

Според месечен хороскоп за зодия дева – януари 2023, първата декада на месеца ще бъде силно повлияна от планетата Меркурий и ще направи тези, които са силно повлияни от нея, по-критични. Дръжте пламтящите емоции под контрол, докато ситуацията постепенно се успокои. Напрежението ще спадне и взаимоотношенията ще станат по-силни и хармонични от преди.

В средата на месеца ще се отрази благотворно съвпадът на Венера със Сатурн. След 22 януари роднините ще изискват своя дял внимание от семейните Деви. Месечен хороскоп за зодия дева – януари 2023, ви съветва, че е по-добре да им го дадете, за да не се натъкнете на обвинения в безразличие. Небесните тела ще помогнат на свободните Деви да срещнат човек, който може да стане техен партньор в живота.

Но бъдете внимателни: не внасяйте стари модели на поведение в нова връзка. Не всички мъже са копия на бившия. Доверете се на съдбата и няма да загубите.

Третата декада на януари ще бъде управлявана от Марс, планетата на енергията и себеутвърждаването. В този период Девите ще могат да реализират много  неща: семейни задължения, пътувания със сродната душа, грижи за възрастни роднини и отглеждане на по-младото поколение. Със семейния партньор отношенията ще бъдат най-красиви, освен ако някой друг не се меси в тях, това прогнозира за вас месечен хороскоп за зодия дева – януари 2023.

Месечен хороскоп за зодия дева – януари 2023: ЗДРАВЕ

Месечен хороскоп за зодия ДЕВА - януари 2023

Според месечен хороскоп за зодия дева – януари 2023, слънцето, което хармонично засяга вашия знак, ви насърчава да не седите неподвижно, а да прекарате януарските празници възможно най-активно. Ако имате възможност отидете до балкана, карайте ски или кънки, ходете по-често и правете физически упражнения в домашни условия.

Още в началото на януари се уверете, че стаята, в която стоите най-много време, е добре вентилирана. В противен случай може да изпитате мигрена, както предупреждава нощното светило.

Месечен хороскоп за зодия дева – януари 2023 ви съветва да внимавате с употребата на алкохолни напитки, дори в малки количества. Това може да предизвика негативни последици, тъй като периодът от 11 до 23 януари ще премине под негативното влияние на Нептун. Освен това, не черният ви дроб е изложен на риск, а нервната система. От пиенето на алкохол ще станете прекалено агресивни и раздразнителни.

Леко повишаване на телесната температура е възможно от 25 януари до 31 януари, поради неблагоприятно разположения Марс на небесната карта. Ако нямате други съпътстващи симптоми, тогава този вид температура може да е признак за нервно напрежение. Препоръчително е да пиете успокояващи чайове от мента, маточина, глог и др. Слушайте релаксираща музика.

Месечен хороскоп за зодия ЛЪВ – януари 2023

Tagged , ,
на горе