Няма нужда да променяте нищо! Три прости неща, които трябва да направите, за да отслабнете с 10 кг

Как да отслабнете с 10 кг
Добра форма

Няма нужда да променяте нищо! Три прости неща, които трябва да направите, за да отслабнете с 10 кг

Известен треньор разказа колко лесно е да отслабнете с 10 кг, без да променяте драстично начина си на живот

Вероятно всеки, който някога е изпитвал желание да отслабне, е мислил колко трудно е да го направим. В края на краищата, за това трябва да се ограничите до вкусна храна, да се уморите във фитнеса или дори да гладувате. Но всъщност не е така.

Оказва се, че не е нужно да гладувате и спортът в режим „умри, но направи планк“ изобщо не е необходим. Известният треньор Джерард Хол в своя блог твърди, че има само 3 реалистични и надеждни начина да отслабнете лесно с 10 кг, при това без да се налага да правите драстични промени в еженевието си.

В кукленския манастир “ Св. Св. Козма и Дамян“ стават чудеса

Вече 32 години Стинг всеки ден прави йога

8 причини да пиете какао всеки ден

Няма нужда да променяте нищо! Три прости неща, които трябва да направите, за да отслабнете с 10 кг
Всеки може да го направи – и то без усилие

Първото нещо

, което треньорът съветва , е да започнете да ходите по 20 минути на ден.

„Можете да отидете на разходка в най-близкия парк, можете да ходите на бягащата пътека точно пред телевизора или нагоре и надолу по стълбите във входа, навсякъде – просто го правете всеки ден!“

Според него ежедневното ходене помага за отслабване, тъй като се изгарят допълнителни калории, което води до техния дефицит. Основното нещо е да не поемете толкова калории, колкото сте изгорили, или дори повече от нормата, като изядете цял шоколад след разходка.

Вторият съвет

за отслабване от Джерард Хол: правете упражнения с допълнителна тежест – специални дъмбели или гирички, в зависимост от вашият пол, ниво на физическа подготовка и пр..

„Трябва да тренирате и да правите различни упражнения със собственото си и с добавено тегло поне 30 минути три пъти седмично. Това ще ви помогне да изградите и поддържате мускули, за да изглеждате слаби и във форма, и най-важното, ще засили метаболизма ви. В този случай ще изгорите входящите калории по-бързо “, казва експертът.

Треньорът уточнява, че мускулната маса ще ви помогне да отслабнете по-лесно и, което е важно, да  задържите килограмите, без да трупате нови.

Третото нещо,

което трябва да направите, за да отслабнете, е храненето.

„Заменете едно от храненията си с пилешка или зеленчукова салата, гарнирана с лек, нискокалоричен дресинг. А след него изяжте ябълка или банан“, казва Джерард.

Според експерта това ще помогне за намаляване на общия брой калории, консумирани през целия ден и ще спомогне за поддържането на общия им дневен дефицит, без да гладувате или да се налага да ядете диетични, но безвкусни за вас храни..

Видяхте колко е просто – няма нужда да променяте нищо! С тези три прости съвета, които трябва да последвате, вие леко и постепенно ще отслабнете с 10 кг. А всички знаем, че именно когато се отслабва бавно, можем да очакваме и стабилни дълготрайни резултати. Драстичните диети и свръхтренирането много често водят до срив на психиката, преяждане и от там йо-йо ефект – връшане на килограмите, че дори и добавяне на нови.

Друг лайфхак

от Джерард Хол: докато поддържате диетата си както преди, намалете порцията на едно хранене с една четвърт от това, което обикновено ядете. Просто казано – сипете малко по-малко супа, картофено пюре – три лъжици, а не четири, яжте една филийка хляб вместо три – това не е толкова трудно, колкото изглежда.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе