Месечен хороскоп за зодия ЛЪВ – януари 2023

месечен хороскоп за зодия лъв -януари 2023
Астрология

Месечен хороскоп за зодия ЛЪВ – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия лъв – януари 2023: Мотото на месеца ще бъде активно работно време. Първият месец от годината, буквално, ще се нахвърли върху кралските хищници с маса от дела и събития, както забавни и приятни, така и не чак толкова. Съдбата щедро ще ви даде това, което заслужавате, ако не споделяте тайните си планове с непознати хора.

Хороскоп за 2023 за зодия Лъв

Месечен хороскоп за зодия ОВЕН – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия ТЕЛЕЦ – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия БЛИЗНАЦИ – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия РАК – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия лъв – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия лъв – януари 2023: РАБОТА и БИЗНЕС

месечен хороскоп за зодия лъв - януари 2023

Според месечен хороскоп за зодия лъв – януари 2023, в началото на януари благоприятното влияние на Венера и Нептун ще даде възможност на лъвовете успех в областта на изкуството, литературата и медицината. Поемете инициативата, изгответе си грандиозни планове, можете да ги споделите с ръководството и екипа. Във финансов план ще трябва да включите вродена предпазливост и да не харчите излишно лесно спечелени пари.

Според месечен хороскоп за зодия лъв – януари 2023, през втората декада на месеца слънцето ще бъде в 6-ти дом, което ще осигурите на своите фаворити добри административни умения и смелост, особено на тези, които печелят репутацията си с упорит труд.

Новолунието в края на месеца предупреждава, че най-важните събития, които ще се случат в живота ви, ще бъдат свързани с отношенията с бизнес партньори или началници. Дръжте се под контрол – вероятни са проблеми в отношенията между служители и подчинени. Семейният бюджет ще ви накара да затегнете малко колана и да спестите пари не само за себе си, но и за членове на семейството.

Месечен хороскоп за зодия лъв – януари 2023: ЛЮБОВ и ВЗАИМООТНОШЕНИЯ

месечен хороскоп за зодия лъв - януари 2023

Според месечен хороскоп за зодия лъв – януари 2023, през първата декада на януари Венера ви влияе, което ще ви дари с особен чар, грация, общителност и привлекателност. Оставете присъщия за знака егоцентризъм, проявете повече достойнство и щедрост към околните и ще привлечете като магнит вниманието на противоположния пол.

В средата на месеца Меркурий ще бъде в добри аспекти с лунните възли. Отношенията в семейството се очаква да бъдат хармонични и спокойни, ако не позволявате на близките си да влизат в тях. Съветите на старейшините често са ценни и дадени с най-добри намерения, но в този момент те няма да донесат осезаема полза.

Според месечен хороскоп за зодия лъв – януари 2023, последната третина от месеца ще бъде под егидата на луната и свободните представители на знака могат да излязат в търсене на приключения – има голям шанс да срещнат съдбата си. Романтичното запознанство може да се случи на най-неочакваното място – в магазин, транспорт, на разходка.

Месечен хороскоп за зодия лъв – януари 2023: ЗДРАВЕ

Месечен хороскоп за зодия ЛЪВ - януари 2023

Според месечен хороскоп за зодия лъв – януари 2023, алтернативната медицина ще ви бъде от полза в периода от 1 до 13 януари, когато ще бъдете под влиянието планетарни конфигурации. Въпреки това, не бързайте да опитате върху себе си всички рецепти, които ви допадат. Свържете се с някой, който е запознат в тази област. Освен това, консултацията със специалист на никой не е попречила.

Между 15 и 22 януари 2023 ще бъдете привлечени от екстремните спортове, както е видно от влиянието на Плутон върху вашия знак. Въпреки това, преди да се впуснете в този адреналин, консултирайте се с терапевт. Повишената чувствителност ще се отрази негативно на нервната ви система в останалите дни от месеца, когато слънцето формира напрегнат аспект към вашия знак.

Месечен хороскоп за зодия лъв – януари 2023 ви съветва, да се опитате да избягвате всякакви стресови ситуации, не се намесвайте в конфликти и изчакайте малко, докато участвате в състезания. В тревожни моменти използвайте успокояващи психологически техники – например бройте в низходящ ред до 100, дишайте по-бавно или просто излезте на кратка разходка.

Фън шуй картини с рози

Tagged , ,
на горе