Хороскоп за 2023 за зодия Лъв - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Хороскоп за 2023 за зодия Лъв

хороскоп за 2023 за зодия лъв
Астрология

Хороскоп за 2023 за зодия Лъв

Хороскопът за зодия Лъв за 2023 вещае, че годината ще бъде натоварена, но много вълнуваща и интересна. Трябва да вземете важни решения, които могат да повлияят много сериозно върху животът ви. Хороскопът за 2023 г. за зодия Лъв сочи, че годината ще бъде изпълнена с предизвикателства, които можете да преодолеете със завиден блясък.

Хороскоп за 2023 г. зодия Овен

Хороскоп за 2023 за Телец

Хороскоп за 2023 за Близнаци

Хороскоп за 2023 за зодия Рак

Хороскоп за 2023 година зодия Лъв

Обща характеристика на зодия Лъв за 2023

хороскоп за 2023 за зодия лъв

Лъвът е истинският цар на зодиака. Това са хора със силен характер, горди, строги, но справедливи. Това са активни хора, които не могат да седят със скръстени ръце и винаги постигат целите си. И мъжете, и жените от този знак ясно демонстрират лидерски качества и известна упоритост.

Ще ги познаете по следните качества: амбиция; жажда за справедливост; самоувереност; щедрост; отличен самоконтрол; избухливост; гордост. Лъвовете са хора с огромни сърца. Те са приятелски настроени към другите и винаги ще се притекат на помощ, дори само за да докажат отново своите лидерски качества. Податливи са на ласкателства, не търпят критика, сприхави са, ама много сприхави.

Представителите на този знак се стремят към успех и популярност и по правило – винаги го постигат.

Какво предвещава 2023 г. за Лъвовете

хороскоп за 2023 за зодия лъв

За разлика от останалите знаци на Зодиака, за Лъва годината на заека ще бъде изпълнена с множество изненади. Заекът не е особено благоприятен за зодия Лъв.

Астролозите предупреждават, че можете да преодолеете всички изпитания, които ви се изпречат на пътя само с един замах.

Особеното на 2023 г. е, че ще станете още по-силни. Не се предвиждат прекомерни сътресения, но бъдете готови за това, че ще трябва непрекъснато да защитавате позицията си и да укрепвате авторитета си. В резултат на това ще укрепите позицията си в обществото и ще достигнете значителни висоти, но ще трябва да бъдете търпеливи и това не е най-силната ви страна. Вие блестите, изненадвате, привличате вниманието – непростимо е, ако не се възползвате.

С понижените нива на енергия трябва да се борите по достоен начин – почивка или промяна на гледната точка. С останалите изпитания ще се справите блестящо, защото всичко е във ваши ръце.

Хороскоп за 2023 за мъжете от зодия Лъв

хороскоп за 2023 за зодия лъв

Тъй като годината на заека ще се управлява от Венера, хороскопът за 2023 г. за мъжете от зодия Лъв препоръчва да се съсредоточат върху семейните дела.

Вашият авторитет в семейството е компрометиран, така че трябва да покажете решителност и лидерски качества с най-близките хора. Служебните взаимоотношения могат да останат на заден план, за да неутрализирате част от семейното напрежение.

Астролозите препоръчват да държите на позицията си, но да слушате мнението на близки и да правите отстъпки по някои въпроси. Контролирайте гордостта си, само така ще се почувствате начело на групата. Фокусирайте се върху желанията си.

Бъдете внимателни с парите, особено през първата половина на 2023 г. Несъмнено ще искате да се поглезите по някакъв начин, но избягвайте прекомерните разходи.

Хороскоп за 2023 за жените от зодия Лъв

хороскоп за 2023 за зодия лъв

Хороскопът за 2023 г. напомня на нежната част от зодия Лъв, че сте не само хищник и плячка, но и човек със сложна душевна чувственост.

Астролозите препоръчват да преразгледате отношенията си с близки, колеги и приятели и да се съсредоточите върху собствената ви личност. Тази година не е нужно да доказвате, че сте по-добри от останалите, защото другите вече го знаят или усещат. Не се поддавайте на чувството за несигурност, което ще ви накара да поемете повече отговорност и задължения, за да докажете нещо на някого.

Запомнете: вашият авторитет е винаги с вас, нищо няма да го разклати, така че се отпуснете и не поемайте твърде много. Светът няма да свърши, ако не останете до късно на работа. Съвет на астролозите: фокусирайте се върху себе си; ценете времето си; не давайте всичко в името на авторитета; почивайте си повече.

Повишаване на енергийните нива се очаква от около април-май 2023 г. и този период е благоприятен за реализиране на нови планове и идеи. Астролозите препоръчват да опитате ръката си в творчеството. Освен, че ще неутрализирате ненужният стрес и ще разгърнете още от вашата личност.

Любовен хороскоп за 2023 г. за зодия Лъв.

хороскоп за 2023 за зодия лъв

Годината на заека обещава да остави забележима следа в личния ви живот. Лъвовете ще привличат вниманието на другите. Вярно е, че противоположният пол ще бъде привлечен към вас като с магнит. Погледнете внимателно новите хора в обкръжението си – сред тях се крие вашата сродна душа. За тези, които имат сериозна връзка от дълго време, астролозите препоръчват да поемат повече отговорност към себе си.

Тази година можете да вземете важни решения, като например да сключите брачен съюз или да имате деца.

За семейните Лъвове в един момент лидерската позиция може да се разклати и всичко това, защото хабят енергия за служебни въпроси, а не за укрепване на връзката със сродната си душа. Тук трябва да забавите малко темпото, да покажете твърдост на характера, но не забравяйте за такта и вниманието към чувствата на партньора. Като цяло, въпреки дребните проблеми и въпроси, които възникват, всичко ще бъде наред в любовната сфера. Дори дребните конфликти в семейството ще доведат до по-силна връзка, ще се сближите със сродната си душа и ще почувствате голяма подкрепа от семейството си.

Финансов хороскоп за 2023 г. за зодия Лъв.

Парите са най-болезнената тема за 2023 г. за зодия Лъв. Предвижда се внезапно увеличение на доходите, но поради голямото натоварване и загубата на енергия може да станете разточителни.

Астролозите предупреждават: помислете добре, преди да се разделите с голяма сума пари. Желанието да се поглезите може да достигне епични размери, когато буквално свалите цялата си заплата за един ден. Бъдете внимателни и контролирайте импулсите си.

От средата на май финансовият поток ще се увеличи значително и тогава можете да си позволите повече. Годината е благоприятна за полагане на грижи за увеличаване на спестяванията. Добър вариант би бил да инвестирате и да отворите допълнителна спестовна сметка. Въздържайте се от големи покупки до края на лятото.

Кариерен хороскоп за 2023 г. за зодия Лъв.

Проблемите в работата ще станат най-остри в началото на лятото. Вероятно през този период вашият авторитет ще бъде разклатен и ще трябва да го укрепите с всички сили. Тук обаче всичко ще завърши по най-добрия начин – противниците ще бъдат успешно победени от вашия ум и изобретателност и най-вероятно ще получите повишение.

Астролозите ви препоръчват обучение за напреднали, придобиване на допълнителни умения. Отлично решение би било да ръководите някакъв обемен проект – по този начин отново ще покажете своите лидерски качества и ще укрепите още повече авторитета си. Потърсете допълнителни източници на доходи. Годината е благоприятна за монетизиране на вашите хобита.

Здравен хороскоп за 2023 г. за зодия Лъв.

През 2023 г. се фокусирайте върху запазването на жизнеността. Потушете негативните емоциите навреме, не задържайте чувствата в себе си, в противен случай можете да получите хроничен стрес, който ще се превърне в меланхолия и депресия. На фона на силният стрес, е възможно обостряне на хронични заболявания, така че се научете да се справяте с това състояние. Разходките и спортуването са чудесен начин за облекчаване на стреса.

Астролозите препоръчват тази година да прекарвате повече време сред природата.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица