Страхотен КЪСМЕТ през седмицата от 17 до 23 октомври за 4 зодии

Късмет през новата седмица 5-11 септември за 6 зодии. За тях ще започне щастлив период, през който ще имат много успехи
Астрология

Страхотен КЪСМЕТ през седмицата от 17 до 23 октомври за 4 зодии

Голям късмет през седмицата от 17 до 23 октомври за четири зодии.  Всеки от нас се надява на все по-големи успехи,  късмет и щастие в живота си.  Освен това късметът е особено нужен, за да реализирате вашите мечти и цели, които сте си поставили.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание HappyWoman.bg 

 Ето кои четири представители на  зодиака ще имат голям късмет през седмицата 17 до 23 октомври

 Водолей

Като най-щастливият зодиакален знак, това е вашият щастлив и късметлийки период! През цялата седмица от 17 до 23 октомври ще имате късмет, както и много възможности да проявите таланта си. Можете да очаквате да сте в топ форма във всяка една област от живота си. В любовта няма място за смесени чувства. Нуждаете се от страст и плам, в противен случай ще затръшнете вратата и ще продължите напред. Само така ще имате шанса да изживеете нови и вълнуващи приключения.

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Лъв

Успех и още успех чакат този зодиакален знак през следващата седмица от 17 до 23 октомври. Ще се забавлявате, ще работите усилено и ще видите усилията си, увенчани с успех. Трябва да се каже, че с вашата харизма е трудно да ви устои. Вие успявате на всички нива и вашето желязно здраве ви позволява да се изправите срещу всичките си конкуренти, дори и най-неумолимите. В професионалния ви живот и що се отнася до любовта, този период  на Лъва ще ви предложи грандиозна романтична история.

Ето как разваляте връзките си в зависимост от зодията ви

Трите основни закона на Вселената, които винаги работят

Открий истинската причина защо още сънуваш бившия си

 Близнаци

Този период от 17 до 23 октомври ще ви донесе чисто щастие.  Мечтите ви най-накрая ще се сбъднат и дори бихте могли да започнете красива романтична връзка. Да,  трайните любовни истории са на дневен ред, но страстта не е за подценяване и може да ви завърти главата до степен, че да не мислите за нищо друго. От друга страна, ще имате трезва глава на раменете си, когато става въпрос за кариерата и различните ви проекти. Ще проявите постоянство и много воля, за да сбъднете желанията и мечтите си. Вярвате силно в себе си и таланта си и сте прави, защото дори късметът да не е на ваша страна, можете да разчитате на себе си преди всичко, а това е много важно.

 

Зодиите, които изтощават емоционално партньора си

Зодии, които живеят най-дълго

Топ 4 на най-състрадателните хора в зодиака

Четирите зодии с най-чисти сърца

 

Стрелец

За хората, родени под знака на Стрелец всичко ще се получава през този период, който обещава нова версия на любовта и дори социалният ви живот ще придобие по-радостен и хармоничен тон и ще носи добри вибрации навсякъде. Що се отнася до вашето професионално развитие, думата действие придобива пълното си значение. Независимо дали искате да продължите напред, да започнете нова кариера или да се изкачите на следващо ниво в настоящата си работа, вие правите всичко възможно, за да завършите проекта си. И тъй като вашите личностни черти включват да сте надарени с невероятен усет, вие знаете как да тълкувате знаците и да се възползвате от възможностите, дори преди те да се представят.

 

 

 

 

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе