Месечен хороскоп за зодия РАК – януари 2023

месечен хороскоп за зодия рак - януари 2023
Астрология

Месечен хороскоп за зодия РАК – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия рак – януари 2023: Раци, още в самото начало на нова година няма да скучаете. Не се крийте в черупката си и не се поддавайте на трудностите. Очаква ви нов и светъл етап в живота. Неуморната активност и инициативност ще ви помогнат да постигнете всичко, което желаете и да уредите финансовото си състояние.

Хороскоп за 2023 за зодия Рак

Месечен хороскоп за зодия ОВЕН – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия ТЕЛЕЦ – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия БЛИЗНАЦИ – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия рак – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия рак – януари 2023: РАБОТА и БИЗНЕС

месечен хороскоп за зодия рак - януари 2023

Според месечен хороскоп за зодия рак – януари 2023, през първата декада на месеца Раците ще кипят от ентусиазъм и енергия, с които вездесъщият Плутон ще ги дарява в изобилие.

До средата на месеца ситуацията с парите ще се подобри, възможна е финансова подкрепа от близки роднини. Звездите предупреждават дамите Раци за значителни парични разходи, свързани с пътуване, деца и домакински задължения. Това е за принудително включване на икономичния режим.

В третата декада вашата естествената чувствителност ще се повиши до неизмеримост, както и вашата възприемчивост и интуиция. Това време е идеално за посещаване на образователни семинари, това ви съветва месечен хороскоп за зодия рак – януари 2023.

Месечен хороскоп за зодия рак – януари 2023: ЛЮБОВ и ВЗАИМООТНОШЕНИЯ

месечен хороскоп за зодия рак - януари 2023

Венера (планетата на любовта и просперитета) ще ви благоприятства, като това ще ви даде възможност да си създадете комфорт, да се грижите за роднините, най-общо казано, да осигурите време за семейството.

Според прогнозата на месечен хороскоп за зодия рак – януари 2023, второто десетдневие е подходящо време за стартиране на семейна инициатива. Имате шанс бързо, ефективно и с достъпен бюджет да подобрите семейното гнездо. Ще бъде чудесно, ако не правите всичко сами, а включите всички членове на домакинството в общата кауза.

Освен това в средата на месеца би било хубаво да намерите време за вашите по-възрастни роднини. Посетете ги, за предпочитане с цялото семейство: комуникацията ще бъде от полза за всички поколения.

Ако наскоро сте намерили своята половинка, трябва да знаете, че първите две декади на януари са благоприятни за опознаване на близките на партньора. След 12-ти ще бъде подходящ момент за обсъждане на планове за съвместно бъдеще.

Все още не сте сигурни за решението си? Опитайте се да живеете под един покрив без никакви документи. Този месец е идеален за такъв социален експеримент, по съвет на месечен хороскоп за зодия рак – януари 2023.

Месечен хороскоп за зодия рак – януари 2023: ЗДРАВЕ

Месечен хороскоп за зодия РАК - януари 2023

Според месечен хороскоп за зодия рак – януари 2023, Раците ще усещат липса на енергия. Поради това, избягвайте стреса и преумората. Ако се почувствате зле, не разчитайте, че всичко ще изчезне от само себе си, а се свържете със специалист.

Този месец изобщо не е подходящ за започване на физически натоварвания. Ако не можете да си представите живота без фитнес, направете го, но в щадящ режим. Но за начинаещите, е по-разумно да се ограничат до спокойни разходки и сутрешни упражнения.

Облечете се според времето, като не забравяте да предпазите гърлото си от поривите на мразовития вятър. Дръжте краката си топли и сухи и винаги носете шапка със себе си.

Звездите от месечен хороскоп за зодия рак – януари 2023, ви съветват предварително да се погрижите за укрепване на имунната система. Раците страдащи от наследствени или хронични заболявания, трябва особено внимателно да следят своето благосъстояние.

Януари 2023 не е подходящ период за експерименти с външния вид. Що се отнася до избора на козметика, придържайте се към принципа „най-доброто е враг на доброто“.

Периодът от 19 до 31 януари, който ще премине под хармоничното влияние на Нептун, е благоприятен за овладяване на духовни и здравни практики: йога, медитация и др. Освен това, самообучението въз основа на видео уроци и статии в Интернет е подходящ за вас.

А на 24 или 25 януари, когато Луната активира приятелския знак Риби, се препоръчва да посетите минерален басейн или да вземете ароматна вана, което ще се отрази положително на вашето физическо благосъстояние.

Картини натюрморт за вашия дом

Tagged , ,
на горе