Новолунието в Козирог на 23 декември: кои зодии ще имат късмет

Новолунието в Козирог на 23 декември: кои зодии ще имат късмет
Астрология

Новолунието в Козирог на 23 декември: кои зодии ще имат късмет

Новолунието в Козирог на 23 декември в 00:16 часа българско време е възможност да ви донесе късмет и да започнете нов успешен живот, да се реализирате в професионалната сфера и да постигнете висоти.

От този момент нататък вниманието на хората се фокусира върху кариерата, реализацията на целите и материалната страна на живота. Последното новолуние за 2022 г. ще бъде съдбоносно за мнозина, то ще бъде непосредствено след най-важното астрологично събитие – Зимното слънцестоене на 21 декември в 23:48 часа.

Енергиите на Новолунието се подсилват от Меркурий, Венера и Плутон, също в солиден, целенасочен и прагматичен Козирог. По природа тази зодия е много консервативна, отхвърляща всичко нестандартно и необичайно. Управител на Козирог, а оттам и новолуние в този знак е Сатурн, движещ се през свободолюбивия и независим Водолей. Време е да покажете своята индивидуалност и да не се страхувате от своята уникалност – това е, което ще ви помогне да излезете от всяка тежка, травмираща ситуация. Смелостта и умишленият риск са добре дошли и особено желанието и готовността да допуснете новото в живота си.

Вижте кои зодии ще имат късмет през новолунието в Козирог на 23 декември

 

Рак (22.06 – 22.07)

Раците приемат присърце не само всяка ситуация, в която попаднат, но и всички думи, които им се казват. Днес по време на новолунието в Козирог на 23 декември настроението ще им бъде преповдигнато. Късметът ще ви се усмихне днес на 23 декември и ще успеете да сбъднете едно от вашите желания.

Везните през новолунието в Козирог на 23 декември ще стигнат до жизненоважното за тях – спокойствие. Те ще се колебаят от едната страна , опитвайки се да разберат какво имат повече в живота и отношенията им с другите хора – добро или лошо. Тъй като енергията през деня 23 декември им носи  късмет ще ги накара да клонят към първото, настроението на представителите на знака ще бъде повишено, а с това и благосъстоянието им ще се увеличи.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Новолунието в Козирог на 23 декември: кои зодии ще имат късмет

Хороскоп за 2023 зодия Козирог

Козирозите са едни от най-емоционално стабилните знаци на зодиака, тяхната психика им позволява да издържат на сериозен стрес, така че реакцията и факторите, които ги разстройват, днес на новолунието на 23 декември няма да им влияят. Козирозите ще са заредени с голям позитивизъм и късмет,а настроението ще им е прекрасно през целея ден!

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе