Месечен хороскоп за зодия СТРЕЛЕЦ – януари 2023

месечен хороскоп за зодия стрелец - януари 2023
Астрология

Месечен хороскоп за зодия СТРЕЛЕЦ – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия стрелец – януари 2023: За вас, Стрелци, началото на годината може да се опише със следната фраза: „от кораба на бала“, с уточнението, че понятието „бал“ включва подготовката му, провеждането и почистването на двореца след него, практически без никакви помощници. С други думи ще бъдете натоварени с много ангажименти, които ще се наложи сами да изпълните.

Хороскоп за 2023 зодия Стрелец

Месечен хороскоп за зодия ОВЕН – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия ТЕЛЕЦ – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия БЛИЗНАЦИ – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия РАК – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия ЛЪВ – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия ДЕВА – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия стрелец – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия стрелец – януари 2023: РАБОТА и БИЗНЕС

месечен хороскоп за зодия стрелец - януари 2023

Според месечен хороскоп за зодия стрелец – януари 2023: Непокорният Меркурий не обещава спокойствие, но не обещава и чак толкова сериозни сътресения. Просто бъдете внимателни към детайлите и се съсредоточете върху това, което правите. Внимателно следвайте всички инструкции, правила за обслужване, предпазни мерки, следвайте графика и разпоредбите. Вашите врагове са разсеяност и склонност към разсеяност. Не се опитвайте да призовавате за помощ прозрения или творчески пробиви – това не е подходящият период.

През януари всеки Стрелец трябва да прояви елементарни познания по счетоводство. Първата, празнична, декада е подходяща за планиране на финансовия живот на вашето семейство за цялата финансова 2023 година.

Второто десетдневие, според месечен хороскоп за зодия стрелец – януари 2023, със сигурност ще донесе със себе си необходимостта от делови срещи, преговори и разговори. Трябва да контролирате негативните си емоции, особено ако не са пряко свързани с работата. Има голям риск да се появи напрежение с колеги. Внимавайте да не ви манипулират и вие да се покажете в негативната си страна пред ръководството.

По това време можете да удължите зимната си отпуска с помощта на почивни дни, които можете да оползотворите, като отидете да разгледате близка забележителност.

През третата декада на месеца ще имате възможността за демонстриране на професионализъм, отговорност и бизнес далновидност. Това може да ви донесе допълнителни доходи: ще ви отвори възможност да си намерите работа на непълно работно време, да подпишете изгоден договор.

Месечен хороскоп за зодия стрелец – януари 2023: ЛЮБОВ и ВЗАИМООТНОШЕНИЯ

Месечен хороскоп за зодия СТРЕЛЕЦ - януари 2023

Според месечен хороскоп за зодия стрелец – януари 2023, планетата на любовта Венера ще бъде особено благосклонна към семейните Стрелци през януари. Бъдете, колкото е възможно повече време заедно, посещавайте роднини и семейни приятели. Общуването, разговорите, съвместното прекарване на свободното време са много ценни и полезни.

През януари ще бъде подходящо да обсъдите разнообразни теми, свързани с миналото, настоящето и бъдещето. Дори бракът ви да е на много години, със сигурност ще научите нещо ново и важно един за друг. Ще имате шанс да изведете връзката си на по-високо ниво.

Венера не ограничава свободните Стрелци. През януари и можете да откриете своята сродна душа. Вярвайте в щастливата ви звезда и смело се насочете към вашето щастие. Срещата може да се проведе на събиране в приятели, в киното, в транспорта, в библиотеката, в ресторант. Така че, най-печелившата стратегия е да не седите вкъщи, а да посещавате различни събития. Единственото предупреждение – започнете със светско общуване, не бързайте, обмислете действията си.

Месечен хороскоп за зодия стрелец – януари 2023: ЗДРАВЕ

Месечен хороскоп за зодия СТРЕЛЕЦ - януари 2023

Според месечен хороскоп за зодия стрелец – януари 2023, диетата, физическата активност и правилният дневен режим изискват усилия и внимание, но също така се отплащат под формата на хармония, добър тонус, подвижност, добро самочувствие. Има причина да започнете сега и да издържите до лятото! Така ще закалите тялото си.

Бъдете наясно със сезонните рискове от настинки и инфекции на гърлото. За профилактика са подходящи витаминни комплекси, лечебни билки. Облечете се, според времето, не пренебрегвайте личните предпазни средства.

Според месечен хороскоп за зодия стрелец – януари 2023, дори по празниците ще намерите време да довършите някои от старите неща и да планирате или започнете нови. За близките ви хора сте като топъл хляб.

Роднините до най-далечните, децата и дори домашните любимци ще изискват вниманието и грижите ви. И това е добре, защото вие също се нуждаете от подкрепа, а в общото взаимодействие хората винаги споделят енергия и топлина – както тези, които помагат, така и тези, на които се помага. За да възстановите духовната сила, понякога е необходимо доста време: да пиете чай с някой от по-възрастните роднини, да прочетете приказка на дете, да се разходите с куче, да помилвате котка и т.н.

В суматохата не забравяйте да спестите време за себе си – за почивка и уединение. Периодът е благоприятен за творчество. Намерете време за хобита.

Месечен хороскоп за зодия ВЕЗНИ – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия СКОРПИОН – януари 2023

Зодии и интериорен дизайн

Tagged , ,
на горе