Месечен хороскоп за зодия СКОРПИОН – януари 2023

месечен хороскоп за зодия скорпион - януари 2023
Астрология

Месечен хороскоп за зодия СКОРПИОН – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия скорпион – януари 2023: Поемете риска и няма да съжалявате. Очаква ви наситено време, в което ще успеете, да се докажете перфектно във всички области на живота. Ще привлечете към себе си в общо сътрудничество най-интересните и необходими хора за тази цел.

Хороскоп за 2023 зодия Скорпион  

Месечен хороскоп за зодия ОВЕН – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия ТЕЛЕЦ – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия БЛИЗНАЦИ – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия РАК – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия ЛЪВ – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия скорпион – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия скорпион – януари 2023: РАБОТА и БИЗНЕС

месечен хороскоп за зодия скорпион - януари 2023

Според месечен хороскоп за зодия скорпион – януари 2023: под влиянието на планетата на любовта – Венера, която преминава през знака Водолей в началото на януари, Скорпионите ще бъдат по-дружелюбни, отзивчиви, дипломатични, лесно ще влизат в контакт, ще осъществяват полезни запознанства, ще привличат хора, с които ще могат да споделят мнението си.

Вашият авторитет ще бъде високо оценен, че можете да поемате рискове и да печелите, ако положите усилия върху себе си и се заемете с работа. Колкото по-усърдно работите, толкова по-бързо хората от ръководството ще оценят упоритата ви работа и ще получите желаната и висока награда.

През третата декада на месеца транзитната Луна ще бъде в тригон към Марс, което ще даде възможност да заемете достойно и перспективно място, без значение от естеството ви на работа. Небесните тела ви обещават много изгодни предложения и големи придобивки.

Месечен хороскоп за зодия скорпион – януари 2023: ЛЮБОВ и ВЗАИМООТНОШЕНИЯ

Месечен хороскоп за зодия СКОРПИОН - януари 2023

Според месечен хороскоп за зодия скорпион – януари 2023, през първите седем дни на месеца Венера ще бъде във вашия 4-ти дом, дарявайки ви с вътрешна хармония, положително отношение към живота и удивителен чар. Разположението на тази невероятна планета ще ви даде много поводи за щастие и късмет. Възможностите за сладък флирт и нови романтични връзки ще бъдат много. Не губете ума си и изберете най-достойния кандидат. Организирайте романтична вечеря на свещи, вино, рози и вкусно ястие.

В средата на месеца влиянието ще предизвика непреодолимо привличане на партньорите един към друг, искрящи любовни отношения, изпълнени със страст и бурни емоции. Чувствайте се свободни да запознаете любимите си хора с роднините си и ще спечелите сърцето на избрания. Семейните Скорпиони се насърчават да общуват по-често с близки.

В края на месец януари 2023 огненият Марс ще ви подготви за емблематични моменти и неочаквани изненади. Скорпионите, които са в стабилна връзка, ще имат възможност да обърнат повече внимание на сродната си душа.

Месечен хороскоп за зодия скорпион – януари 2023: ЗДРАВЕ

Месечен хороскоп за зодия СКОРПИОН - януари 2023

Според месечен хороскоп за зодия скорпион – януари 2023, вашето благосъстояние ще бъде същото като в края на предходния месец. Ако, например през декември сте реализирали ваша дългогодишна мечта, тази тенденция ще се задържи и през този месец.

Звездите ви съветват, да отделяте повече време за движение в периода от 10 до 17 януари. Разхождайте се по-често, правете сутрешни упражнения и гимнастика, всеки ден. Освен това, е за предпочитане да практикувате сами на чист въздух или в добре проветриво помещение. Това е и благоприятен период за усвояване и практикуване на дихателни упражнения.

Бъдете внимателни с нервната система, ви съветва месечен хороскоп за зодия скорпион – януари 2023, в периода от 21 до 31 януари, който период ще премине под неблагоприятното влияние на някои небесни тела. При резки температурни промени или промени в атмосферното налягане съдовете са най-чувствителни. В тези дни трябва да следите физическото си състояние, ако тези променливи ви влияят. За да се почувствате по-добре, намалете физическата активност, почивайте си повече и си лягайте навреме.

Месечен хороскоп за зодия ДЕВА – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия ВЕЗНИ – януари 2023

Tagged , ,
на горе