Месечен хороскоп за зодия КОЗИРОГ – януари 2023

месечен хороскоп за зодия козирог - януари 2023
Астрология

Месечен хороскоп за зодия КОЗИРОГ – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия козирог – януари 2023: Козирогът има добра памет, а много събития в живота са циклични. Защо да измисляте нещо ново, когато вече е имало подобна ситуация и може би има готово решение? Адаптирайте го към настоящата реалност и го използвайте по най-добрия начин. Наистина, понякога новото е просто… не, не е забравено, а старото, преосмислено и приспособено към новите условия. Това не е консерватизъм, това е рационален подход. Основното е да можете да намерите ценен опит в собственото си минало и да извършите компетентно рестартиране.

Хороскоп за 2023 зодия Козирог  

Месечен хороскоп за зодия ОВЕН – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия ТЕЛЕЦ – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия БЛИЗНАЦИ – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия РАК – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия ЛЪВ – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия ДЕВА – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия ВЕЗНИ – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия козирог – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия козирог – януари 2023: РАБОТА и БИЗНЕС

месечен хороскоп за зодия козирог - януари 2023

Според месечен хороскоп за зодия козирог – януари 2023: Посоката на движение на Меркурий ще се отрази в определени аспекти от живота. Трябва да бъдете готови за повишение по кариерната стълбица.

В какви професии бихте могли да участвате, но по някаква причина не ви се получава замисленото? Каква е мечтаната ви работа? Върнете се към тези идеи през януари. Периодът е благоприятен за образование и допълнителна квалификация. Дори и да ви е трудно да се учите, въпреки това е точно случаят, в който търпението и работата ще бъдат в синхрон.

Още през първото десетдневие, в текущите работни процеси се очаква да имате кратка пауза, а през второто ще се появят трудности, свързани преди всичко с човешкия фактор. Бъдете внимателни, понякога ще упорствате в заблуди и ще проявявате не най-добрите черти на характера ви.

През третата декада вашата бизнес активност ще се понижи. Но ще бъде възможно да печелите повече – ще има допълнителни източници на доходи.

През януари ще имате известно участие в делата на братя и сестри, близки роднини и приятели. И очаквайте изненади от собствените си деца, уви. Незабавно се настройте за факта, че определено количество от вашите ресурси ще трябва да бъде разпределено за решаване на семейни ежедневни проблеми.

А творчеството ще ви донесе радост и дори късмет през този период. Това определено си заслужава времето, усилията и парите.

Месечен хороскоп за зодия козирог – януари 2023: ЛЮБОВ и ВЗАИМООТНОШЕНИЯ

Месечен хороскоп за зодия КОЗИРОГ - януари 2023

Според месечен хороскоп за зодия козирог – януари 2023, комуникацията с партньора често ще се осъществява с разнообразна интонация и всяка дреболия може да стане причина за експлозия.

И все пак, бурните сблъсъци няма да донесат на никой удоволствие, но някои противоречия в крайна сметка ще бъдат разрешени. И един съвет: ако не можете да постигнете компромис, помнете миналото. Да, да, върнете се мислено година-две назад. Имало ли е подобни проблеми? Как успяхте да се справите с тях? Уликата е някъде там. Най-важното е, че не се опитвайте да превъзпитавате партньора си. Не забравяйте, че единственият възрастен, който можете да образовате, сте вие ​​самите и трябва да преговаряте и да изграждате отношения с другите.

Що се отнася до тези козирози, които търсят, те се съветват да си вземат почивка. Не бъдете толкова силно активни. Но това не означава, че няма шансове да намерите вашата сродна душа. Бъдете себе си, правете това, което ви интересува, обличайте се както ви харесва. Тогава вашият избраник няма да сбърка, като бъде привлечен от вас, а не от начин, който вие, волно или неволно, създавате за хората около вас.

Месечен хороскоп за зодия козирог – януари 2023: ЗДРАВЕ

Месечен хороскоп за зодия КОЗИРОГ - януари 2023

Козирози, запомнете, че вашето здраве е изцяло във вашите ръце, а условието за благополучие е самодисциплината. В безгрижни празници гърлото ви е изложено на риск: шал и висока яка ще ви помогнат. Ако желанието да пеете коледни песни се окаже непреодолимо, убедете компанията да пее у дома, а не навън. И във вашата власт е да го направите още по-добър, като разберете начина си на живот и приложите правилния режим за вашия организъм.

Месечен хороскоп за зодия СКОРПИОН – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия СТРЕЛЕЦ – януари 2023

Tagged , ,
на горе