ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 29 ЮЛИ 2022 - петък - Щастливите жени - HappyWoman.bg

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 29 ЮЛИ 2022 – петък

дневен хороскоп за 30 юли 2022
Астрология

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 29 ЮЛИ 2022 – петък

Дневен хороскоп за 29 ЮЛИ 2022-петък за всички зодии: Енергията ви може да намалее, но никой няма да ви притеснява да си починете и да се отдалечите от задачите. Не се притеснявайте, текущите проблеми не изискват вашето лично внимание. Всичко, което трябва да направите днес, е да посетите няколко непознати места. Опитайте необичайна храна, потопете се в света на модата и слушайте екзотична музика. Направете нещо, което преди не сте разбирали. Имате пълното право да си починете и да се отпуснете, за да възстановите енергийните си запаси.  

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Щастието е заразно – вярно ли е това и можем ли бъдем негови носители и преносители?

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Любовен хороскоп АВГУСТ 2022

Евтини идеи за декор, с които да направите дома си да изглежда луксозен

Три зодии ще имат СТРАХОТЕН ДЕН на 28.07.2022

Ванга, мъдрият „глас“, който ни завеща, че злото ще бъде победено само с добро

Преподобна Стойна, българката стискала жарава с голи ръце, лекувала безнадеждно болни

ОВЕН

ОВЕН – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ОВЕН 

дневен хороскоп за 29 юли 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Дневен хороскоп за зодия Овен 29 юли 2022: Днес Овенът е силно повлиян от семейната атмосфера. Може да съжалявате за последните си действия. Ако обстановката в дома ви е напрегната, опитайте се да я обезвредите. При избора на дейности и ежедневие разчитайте на вътрешния си инстинкт. Тялото само ще ви подскаже какъв ритъм на живот е най-подходящ за вас. Не поемайте нови трудни задачи, които включват емоционално, физическо или умствено пренапрежение. В тези дни е по-разумно да се съсредоточите върху обичайните неща, които можете да правите автоматично.

ТЕЛЕЦ

ТЕЛЕЦ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ТЕЛЕЦ 

♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Дневен хороскоп за зодия Телец 29 юли 2022: Качествата, с които се славят Телците – последователност, задълбоченост, постоянство, практичност – днес са сведени до минимум. Вие с ентусиазъм ще схванете въпроса и също толкова бързо ще се охладите към него. Някои дейности ще ви бъдат наложени отвън. Не се впускайте в сериозни начинания, от които очаквате много, включително инициативи в личен план. Не се препоръчва да се занимавате с проблеми с имиджа (грижа за дрехи, смяна на прическа, избор на козметика за ежедневна употреба).

БЛИЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – БЛИЗНАЦИ 

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Дневен хороскоп за зодия Близнаци 29 юли 2022: Близнаците днес са привлечени от предимно свободен и познат стил на общуване. Това не е денят, в който ще се вълнувате от романтична обстановка, любовни стихове и разходки на лунна светлина. До вечерта фокусът ви може да е върху приятелски или бизнес отношения, които не са базирани на сантиментална привързаност. Най-интересни ще бъдат дейностите, свързани с технологии, спорт, медицина, както и неща, които ви позволяват бързо да променяте впечатленията си, да бъдете активни, да опитвате и експериментирате.

РАК

РАК – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – РАК 

дневен хороскоп за 29 юли 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Дневен хороскоп за зодия Рак 29 юли 2022: Все още искате да постигнете целта си, но имате все по-малко вълнение. Обстоятелствата също не благоприятстват втори опит. Дори, ако сте направили нещо страхотно предния ден, не се опитвайте да повторите скорошните си успехи. Използвайте този ден за почивка или свободно време. Свалете летвата, не изисквайте твърде много, както от себе си, и така и от околните. Много Раци в наши дни се характеризират с емоционален дисбаланс. Може да има обща нестабилност на настроението, рязка загуба на интерес към поставените задачи.

ЛЪВ

ЛЪВ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ЛЪВ 

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Дневен хороскоп за зодия Лъв 29 юли 2022: Лъвове, общата атмосфера около е вас, днес е много благоприятна. Във всяка ситуация ще запазите така необходимия оптимизъм. Скорошните познанства ще се развият бързо точно в желаната посока. Водете енергичен начин на живот, защото имате достатъчно сили за това. В същото време не прекалявайте. Това е подходящият момент да се захванете с дейности, които ви помагат да поддържате (или възвръщате) приятното усещане за вътрешен комфорт. Например, кратки разходки, игри, вълнуващ флирт, обмен на остроумни идеи.

ДЕВА

ДЕВА – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ДЕВА 

дневен хороскоп за 29 юли 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Дневен хороскоп за зодия Дева 29 юли 2022: Деви, ако се интересувате от вашият личен напредък, си струва да се стремите към максимална честност със себе си. В случай на неуспех (например провал на експеримент), не губете енергията си в отчаяние и не съжалявайте за стореното, по-добре е да работите върху грешките. Неравностите, които запълвате, са най-добрата основа за бъдещ успех. Не бързайте да се консултирате с приятели, днес Девите не са готови да приемат спокойно коментарите на другите и могат да реагират болезнено на критични отзиви. Помислете сами за ситуацията.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ВЕЗНИ                                                               

ВЕЗНИ – Хороскоп за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ВЕЗНИ 

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Дневен хороскоп за зодия Везни 29 юли 2022: Вашите интереси се припокриват с тези на партньора ви, но дотук приликите свършват. Не завиждайте на чуждата смелост и независимост. В момента Везните се чувстват много по-удобно на сянка и зад кулисите, отколкото под лъчите на яркото слънце или на светлината на прожекторите. Ценете околните, защото не са като вас, а не защото са точното ви копие. Ако партньорът в живота ви помоли да му дадете малко повече свобода, не го лишавайте от удоволствие и не подозирайте нищо. Сега страстта има остра нужда от независимост.

СКОРПИОН

СКОРПИОН – Хороскоп за АВГУСТ 2022

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – СКОРПИОН 

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Дневен хороскоп за зодия Скорпион 29 юли 2022: Прекалената предприемчивост може да ви навреди. Например, ще започнете да предоставяте услуги на неправилните хора или ще поемете случай, който не се вписва в сферата на текущите ви интереси. Възможно е да се сблъскате с голяма преумора. Може би е време за лятна отпуска. През този ден е препоръчително да бъдете внимателни при работа с инструменти. Скорпионите, които са в непозната среда, далеч от дома, ще почувстват моментна носталгия към семейната среда. Но това бързо ще се промени. Например, отидете и разгледайте населеното място, в което се намирате.

СТРЕЛЕЦ

СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – СТРЕЛЕЦ 

♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Дневен хороскоп за зодия Стрелец 29 юли 2022: Днес никой не е в състояние да лиши Стрелците от естественият им оптимизъм, както и от смелостта, вълнението и чара. Дори да загубите или да сгрешите в предположенията, ще държите главата си високо. Популярните хора, родени под този знак, могат да разчитат на лоялността на фенове, студенти, фенове във всяка ситуация. От практическа гледна точка обаче нещата не са толкова розови. Ако се чувствате победени, не бързайте да отмъщавате. Ентусиазмът ви спада и обстоятелствата едва ли ще ви позволят да направите втори опит.

КОЗИРОГ

КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – КОЗИРОГ 

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Дневен хороскоп за зодия Козирог 29 юли 2022: Козирози, не разчитайте на големи постижения нито в бизнеса, нито в областта на човешките отношения. През деня приливите на енергия ще се редуват с периоди на бездействие. Също така, е доста вероятно да изпитвате краткотрайни моменти на силно раздразнение, свързани със спомените за скорошни събития. Това не е най-добрият момент за натрупване на сили и повишаване на самочувствието. Повечето Козирози днес са застрашени от повишена чувствителност и умора. Не си поставяйте твърде много задачи, особено такива, свързани с дома.

ВОДОЛЕЙ

ВОДОЛЕЙ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022 

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – ВОДОЛЕЙ 

дневен хороскоп за 29 юли 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Дневен хороскоп за зодия Водолей 29 юли 2022: Водолеи, днес може да разчитате на случайността. Звездите в този ден не са никак против вас и често ще ви подхвърлят интересни възможности. Опитайте се да водите активен начин на живот, не ограничавайте любопитството си. Много Водолеи днес ще се радват да изпробват някакъв нов продукт, изобретение. В същото време не мислете много напред, не давайте големи обещания, не поемайте трудни ангажименти. Плановете и споразуменията от тези дни са безполезни, тъй като могат да бъдат породени от моментно настроение.

РИБИ

РИБИ – ХОРОСКОП за АВГУСТ 2022

ЛЕТЕН хороскоп 2022 г. – РИБИ

♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Дневен хороскоп за зодия Риби 29 юли 2022: Риби, обстоятелствата не благоприятстват прекалената сериозност и предварителното планиране. Поведението на много Риби днес ще бъде нетипично, особено ако внезапно попаднат в нестандартни, непредвидими условия. Можете да се отегчите без нови лица или постоянното трупане на опит. Живейте на момента, без да мислите за утрешният ден. По това време са възможни случайни запознанства, непланирани събития, както и оригинални и не особено практични придобивки, направени под влияние на моментна приумица.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица