Зодиите, които са лоялни към бившия си и след раздялата
Астрология Любов и партньорство

Зодиите, които са лоялни към бившия си и след раздялата

Мнозина вярват, че преодоляването на някого е дълъг процес и трябва търпение. Те смятат, че хората не могат да прекъснат чувствата си към бившия си в мига, когато настъпи раздяла. И това наистина е така.

Вероятно е отнело много време, за да се изградят тези чувства към този специален човек и те не могат да се изтрият просто така. Може би това е причината не всички зодии да се откъсват толкова лесно от партньора си. Всъщност има някои знаци, които продължават да изпитват известна лоялност към бившия си, дори и той да ги е наранил.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Нека видим кои са те…

Скорпион

Скорпионите не се доверяват лесно на някого и им трябва много време, за да го направят наистина. Но след като влезете в живота на Скорпион, никога не го напускате истински. Точно това се случва с миналите му партньори. Те просто избират да ги запазят като приятели. Въпреки това, тъй като в миналото е имал интимност с тези хора, Скорпионът не може лесно да определи граници и понякога с това се злоупотребява. Следователно другите се възползват от тази даряващата природа. Бившият им може да поиска пари назаем, които така и да не върне или да се възползва от нещо друго наготово.

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Зодиите, които изтощават емоционално партньора си

Изненадващо зрели неща, които да кажеш, като той скъса с теб

Овен

Овенът е човек, който е изключително дружелюбен и любящ. Това важи във всички области на живота му. Така че за тези лоша е почти невъзможно да имат лоши чувства към бившия си след раздялата. Овните са приятелски настроени. В повечето случаи решават да бъдат само приятели, поради което имат тясна връзка с доскорошния си любим. И макар те да гледат към бившия си само като на приятел, всъщност новият им любовник може да не мисли така. Той вероятно ще стане несигурен за времето и енергията, които Овенът инвестира в предишната им връзка. Тези хора все още емоционално подкрепят бившите си и това често им пречи на настоящите отношения.

Обичам те, но не искам връзка с теб

Жените обичаме мъже, които остават верни докрай, а изневярата е твърде непонятна за тях

Как да си върнеш бившия – този път завинаги

Лъв

Още от самото начало Лъвът е любовник, който е склонен да поглези партньорите си. Следователно, на този огнен знак на зодиака отнема прекалено много време, за да премахне любовника си от живота си дори след горчива раздяла. Лъвът прекарва много време в разговори с бившия си. Той е готов да направи всичко за него, дори когато е с някой друг. Това може да предизвика много драма в живота на Лъва и новата им половинка. И това е напълно разбираемо. Няма лошо да пазиш добри чувства към бившия си. Но когато това излиза извън границите на нормалното, съвсем естествено е човекът до теб да започне да ревнува.

Така че трябва да се замислите добре за отношението си към бившия си. Наистина ли искате да сте приятели или просто тайно се надявате, че като сте близо до него, пак ще се съберете? А какво е неговото отношение към вас? Дали наистина той иска същото  или просто има изгода от това? Всичко зависи и от причините, поради които сте се разделили. Но ако единият от вас или и двамата сте започнали нова връзка, трябва да знаете, че прекалената близост с другия, може да нарани новите ви половинки. А те обикновено нямат вина.

Четирите зодии, които се стремят да превърнат света в по-добро място

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Зодиите, които лесно изпадат в паника

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе