Любовта е красива, когато е споделена! Без лъжи, болка и обида

Любовта е красива, когато е споделена! Без лъжи, болка и обида
Любов и партньорство

Любовта е красива, когато е споделена! Без лъжи, болка и обида

Знаете ли, че любовта може и да не боли. О, сигурно в момента, в който четете това ще се засмеете и с недоверие ще продължите да четете, но истината е, че красивата любов, онази, за която си струва да се бориш и за която си струва да живееш, тя не боли.

Мили дами, отворете сърцата си и бъдете малко по-доверчиви към мъжете. Да, вярно е, че сте твърде изморени от несполучливи опити да откриете правилния партньор и да изживеете магията на любовта, но ако мислите негативно и ако не вярвате, че някога ще се докоснете до това чувство без болка и страх, се обричате на тъга. И шансът да бъдете щастливи в любовен план става все по-малък.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Защото за всеки един от нас си има правилен момент, в който Бог ни изпраща спътник в живота. Да, някои го срещат по-рано, а на други се налага да чакат с години за него, но не трябва да се отчайвате. Вярвайте. Бъдете по-уверени в качествата, които притежавате. Енергията, която излъчвате е особено важна за привличане на потенциални партньори. Не пристъпвайте плахо към следващия, с който ще излезете.

Проба-грешка! И моля, следващият! Животът е твърде кратък, за да го прекарате в тъга или с партньори, които определено не са за вас, но от страх да не останете сами вие се обричате на връзка без любов. А такава връзка е болезнена, токсична и опустошителна. Защото истинската любов не боли. Онази споделена любов, без гордост, без болка, без лъжи. Да, тя е красива. И да, за нея си струва да живееш.

Правилният мъж ще държи здраво ръката ти и никога няма да я пусне

Мило момиче, ако си мислиш, че си единствената, която страда в този момент и единствената, която няма късмет в любовта, много грешиш. Знаеш ли, че това да попаднеш на грешния партньор, не означава, че си обречена да страдаш. Животът е най-добрият учител, който някога може да имаме. И той ни среща с различни хора, които ни оформят като характер и ако съумеем да извлечем ползите от всичките неподходящи мъже, с които сме излизали и от всички грешки, които сме допуснали покрай тях, то тогава само и единствено ще спечелим, дори и от срещите с неправилните.

Истината е, че много от тях ще искат да се възползват от теб. Ще искат лицето ти, тялото ти, но не и сърцето ти. Но никога не позволявай на мъж да те използва. Ти не си кукла, а живо същество. Ти си жена, която има нужда от обич, подкрепа и човек, който да те кара да се чувстваш специална всеки ден. Не се притеснявай, че сега позволяваш да се възползват от теб и от доброто ти сърце.

Какво е нужно за щастливата връзка? Истинска любов и шепа доверие

С времето ти самата ще се научиш да различаваш добрите сърца от останалите. И истинските мъже от играчите. Не е толкова трудно, но трябва да призная, че някои имат доста добри маски и може много лесно да се хванеш в капана им. Но колкото повече мъже срещаш по-пътя си, толкова повече опит трупаш. И след всяка несполучлива среща в съзнанието ти все по-ясно се появява представата за типа мъж, който искаш да срещнеш. Все повече осъзнаваш какво искаш не само от мъжете и в любовен план, но и за себе си и собствения си живот.

Да, любовта ще дойде. Сред множеството играчи се крие един истински мъж, който ще ти покаже какво е любов. И когато един ден той се появи в живота ти, тогава няма нужда от думи, защото ти сама ще разбереш, че е той. Ще го почувстваш с цялото си сърце. И ще си мислиш, че това е красив сън. Но няма да е сън, мила. А реалност. Реалност, която чака дълга. Реалност, която ще ти покаже какво е щастие. Реалност, която заслужаваш.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Обноските и поведението показват класата на жената – и драмата не присъства в живота ѝ

За изневярата са виновни и двамата партньори. Вината никога не е само на единия

Жените обичаме мъже, които остават верни докрай, а изневярата е твърде непонятна за тях

Tagged , , , , , ,
на горе