Обноските и поведението показват класата на жената – и драмата не присъства в живота ѝ

Обноските и поведението показват класата на жената – и драмата не присъства в живота ѝ
Интересно

Обноските и поведението показват класата на жената – и драмата не присъства в живота ѝ

Познавате ли елегантна жена, която да излъчва класа, но ви е трудно да определите точните причини, които я правят такава Разбира се, това не е само нейният добър вкус, елегантност или безкрайна мъдрост.

Това, което прави една жена стилна, е начинът, по който тя се държи и това включва способността ѝ да се отстранява от всякакви ситуации, които не са полезни и да казва „не“, когато не иска да прави нещо. Класата с пари не се купува. Обноските и поведението на жената показват нейната класа. И да – класата не излиза от мода. Никога.

Така че мили момичета и жени, избирайте да бъдете дами с класа – всеки ден и по всяко време, независимо от мястото и ситуацията.

Ето какво никога не правят жените с класа

 

Никога не се стараят твърде много

Да, тези жени са амбициозни. Да, тези жени се борят за своите цели и следват мечтите си. Но не позволяват щастието им да зависи от тях. Те не се страхуват от провала и не допускат това да влияе на самочувствието и увереността им. В бизнеса или във взаимоотношенията те знаят кога е време да настояват и кога е време да се отдръпнат.

Но не само това, те не се стараят твърде много в ежедневието си. Те не се стараят твърде много да изглеждат умни, не се стараят да бъдат красиви и най-вече – не се стараят да бъдат елегантни. Защото те са такива. И няма смисъл да се доказват на някого, нито изпитват нуждата да бъдат харесвани от всички.

Жените с класа нямат време за клюки

Тези дами никога не губят време в клюки. Те ценят времето и психическото си здраве. В края на краищата те знаят, че им е писано да бъдат страхотни и това означава, че трябва да прекарват времето си, правейки важни неща! Клюките са за хора, които нямат работа и цели и за тези, които не се открояват с особен интелект.

Те много добре знаят, че клюките не допринасят с нищо за професионалния или личния им живот, нито за човечеството като цяло. Знаят също и, че това може да причини повече вреда, отколкото полза. Клюките засягат начина, по който мислим и се отнасяме с хората.

Клюките са за онези хора с дребни души. Онези, които подхранват егото си с любопитки за тези, които познават. Може би цял живот няма да стигне, за да се разбере истинската полза от клюките. Разбира се, дамите с класа ще кимат и се усмихват, когато хората клюкарстват, защото не искат да бъдат груби, но вероятно ще сменят темата за нещо по-важно или ще намерят начин да се извинят, когато я прекъснат.

Жените с класа никога не прекаляват

Елегантните жени са честни и мили и знаят кога трябва да прекратят дадено нещо. Не обичат да прекаляват в преследването на целите си, както и да настояват да бъдат там, където не са желани.

Те също така пазят много добре личното си пространство.  Те не публикуват много снимки за личния си живот в социалните мрежи, защото предпочитат да бъдат мистериозни.

Никога не злепоставят партньора си

Жената с класа никога не би злепоставила партньора си. Тя провокира само най-доброто от него. Не губи време да играе игри, да се отдава на драма или да обърква чувствата на другите. Всички ние трябва да живеем смислен живот и да спечелим уважението на хората, за които ни е грижа.

Това е, което мъжете искат от една връзка преди всичко – уважение. Уважението може би е най-важното в отношенията. Защото без него – никога не бихте имали здрава и дълготрайна връзка. Има нова концепция в психологията на взаимоотношенията, която описва всичко това. Нарича се геройски инстинкт.

Простата истина е, че мъжете имат биологичен порив да се засилят за жените и да спечелят тяхното уважение в замяна. Това е вградено в тях. Но жената с класа не се нуждае от някой, който да я спасява. Тя няма нужда от „герой“ в живота си. Защото тя самата е такъв.

Жените с класа никога не участват в драма

За тези жени драмата е безполезна, освен ако не пишете поезия или играете в пиеса.

Класните жени са се превърнали в такива чрез опит и влияние. Може би са имали много драми в миналото и са решили, че никога повече няма да имат нищо от това. Може да са чели много книги за самоконтрол и контролиране на емоциите, които са им помогнали да осъзнаят колко важно е менталното здраве и как трябва да се грижи за него всеки човек.

 Жените с класа никога не се съмняват в себе си

Класните жени никога не се съмняват кои са и какво могат да постигнат. Дори ако все още не са там, където искат да бъдат, те нямат този глас, който казва „не можеш“ или ако тайно се появява, те не му позволяват да им влияе и да ги отказва. Ако искаш да бъдеш жена с класа, трябва да преодолееш несигурността, която те спира от това да успееш и да бъдеш щастлива.

Tagged , , , , , , , ,
на горе