Ако тя не е жената на живота ти – защо губиш времето ѝ? Остави друг да я обича така, както заслужава

Ако тя не е жената на живота ти – защо губиш времето ѝ? Остави друг да я обича така, както заслужава
Любов и партньорство

Ако тя не е жената на живота ти – защо губиш времето ѝ? Остави друг да я обича така, както заслужава

В света има толкова много хора, които се обичат, но не са във връзка и толкова много, които не се обичат, но са заедно. По една или друга причина, много от нас се примиряват да бъдат с някого, може би, защото се страхуват от самотата.

Може би, защото са свикнали с този човек и малко или много са привързани към него. Но как може да бъдеш с човек, който не обичаш? С човек, който не провокира пеперуди в стомаха ти?

Ако не обичаш една жена, най-доброто, което може да направиш и за двама ви е да я напуснеш. Защото, когато си с нея, но нямаш намерения да прекараш остатъка от живота си с в нейната компания, отнемаш възможността тя да срещне някой, който ще иска точно това. Както и отнемаш своята собствена възможност. Замисли се. Защо си с жена, която не обичаш? И какво искаш от нея?

Ето знаците, които показват, че ти не си жената на живота му.

Той не те нарича своя приятелка

Помисли малко. Ако човек наистина те обича, той ще обожава да те нарича своя приятелка. Ако той пренебрегва всяка възможност да те нарече по този начин, особено ако сте заедно от известно време, най-вероятно си има и причина за това.

В най-добрия случай това може да означава, че той просто има проблеми в работата, с които трябва да се справи, или че има неща, които го карат да не е сигурен относно връзката ви. Когато се съмняваш, можеш да опиташ да обсъдите нещата, за да разберете на какво се дължи поведението му.  В крайна сметка всеки човек мисли различно.

Той избягва да говори за бъдещето

Голям знак, че този мъж не е сериозен към теб, е, че става уклончив, когато се опитвате да говорите за бъдещето. Разбира се, някои хора предпочитат да живеят за момента и да казват неща като „каквото Бог отреди“, вместо да мечтаят за бъдещето си. Но той трябва да ти даде някакъв отговор на въпроса ти, а не всеки път да отклонява темата. Не ти ли се струва странно?

Ако той е непоследователен и не обича да говори за бъдещето, тогава има вероятност той да не иска да го сподели с теб. Може би той просто те вижда като временно момиче, в случай че не успее да получи момичето, което всъщност харесва. Или може би той просто те вижда като завоевание, за което да се задържи, докато не намери някой „по-добър“, с който да те замени. Грубо, но факт.

Ти имаш чувства, а при него от значение е единствено сексуалния ви живот

Понякога хората влизат във връзки без никакво желание за тях. Но по този начин объркваме и нараняваме този, който изпитва и влага чувства в тази връзка.  Някои хора просто обичат да имат надежден партньор или другар в леглото. Като се има предвид, че четеш това обаче, означава, че искаш връзката ти с него да бъде нещо повече от това.

Ако той не се интересува за това как е преминал денят ти, за мечтите и страховете ти, за нещата, които обичаш да правиш през свободното си време, показва, че няма желание да те опознае.  Което пък съвсем ясно подсказва, че този мъж няма никакви сериозни намерения към теб и може би излизате заедно, защото му е скучно. Кой знае?

Не полага никакви усилия за вас

Ти си тази, която се опитва връзката ви да върви добре. Той не си прави труда да се обади първи, освен ако не иска нещо от теб. Правиш опити да го опознаеш, както него, така и приятелите му и нещата, които харесва, но той не ти отвръща със същото.

Помоли го да направи нещо и той ще го направи, но без ентусиазъм и сякаш по задължение. Е, след това ще съжаляваш, че си го помолила за помощ. Почти сякаш изобщо не се интересува от тази връзка. Е, може би той всъщност се интересува и иска да има партньор до себе си, но този партньор не си ти.

Той се наслаждава на живота си без теб

Просто казано, той все още е независим. В това, разбира се, няма нищо лошо, но когато един мъж се влюби до уши, той не иска да бъде независим. Той иска да сподели живота си с момичето на мечтите си! Това е истината за любовта и срещите, която всяко момиче трябва да знае и няма голяма философия в нея.

Това не означава, че той винаги трябва да разчита на теб или да прави неща заедно с теб, само защото сте заедно. Но означава, че трябва да иска да прекарвате повече време заедно и да споделяте мигове на щастие. В това се крие смисълът на любовта.

Той всъщност не се опитва да те опознае

Той не се опитва да знае какво харесваш или какво правиш.

Очите му никога не блестят, когато се опитваш да говориш за интересите си или за детството си.  Дори винаги те прекъсва и започва да говори за други неща. Той може да реагира по някакъв начин, ако успееш да кажеш нещо интересно, но това няма да е начинът, който искаш. Сякаш просто го казва, за да бъде учтив.

Знаеш, когато някой си умира да те опознае, нали? Няма значение дали наистина си интересен човек, защото той ще се интересува от всичко, което имаш да казваш. Но винаги си личи, когато някой не е заинтересован от теб. Да, гадно е, но факт.

Tagged , , , , , ,
на горе