Ванга, мъдрият „глас“, който ни завеща, че злото ще бъде победено само с добро

Ванга
Величествена България

Ванга, мъдрият „глас“, който ни завеща, че злото ще бъде победено само с добро

Ванга, леля Ванга, баба Ванга хората я наричаха така. Тя беше онзи мъдър „глас“, който ни учеше, който и до днес екти, че злото се побеждава само и единствено с добро. Факт неоспорим! Защото вибрациите на доброто са десетки пъти по-високи и по-силни от тези на злото.

Ванга

Ванга беше нашата жива връзка с безкрайните невидими светове. Тя казваше, че с вяра, търпение и постоянство се постига всичко. Тя, не веднъж ни призоваваше към единение, че само така ще оцелеем през периодите на изпитания. Да бъдем добри и състрадателни едни към други, защото по невидим начин всички сме свързани.

Рупите, вихър от космически енергии

Мелник, където автентичността и магията се сливат в едно

Самуилова крепост, паметни „страници“ от българската история

Ванга, мъдрият „глас“, който и до днес ни напомня, че на злото се отвръща само с добро. Символ на святост и мъдрост.

Кратка биография на феноменът Ванга.

Бъдещият феномен Вангелия Гущерова, Леля Ванга (баба Ванга), идва на този на 03.10.1911 г. Остава тук почти 90 години. Нейното месторождение е в гр. Струмица, България (по това време, а днес попада в границите на Република Северна Македония).

Момичето се ражда изключително слабо, поради което родителите й се страхували да я нарекат с име, защото се опасявали, че няма да оцелее. Но тя е трябвало да остане на този свят, заради величествената си мисия и оцелява!

Произходът на името Ванга, е гръцки, което в буквален превод значи „носител на благата вест“.

Едва 3-годишна тя остава полусираче, защото майка й умира.

На 12-годишна възраст младата Вангелия (Ванга) претърпява страховит инцидент, попаднала в „окото“ на природен катаклизъм, нетипичен за тези географски ширни. Очите и се пълнят с пясък, семейството нямало пари за лечение и така тя загубила физическото си зрение на 100 %.

Загубила способност да вижда всичко видимо и материално, но получила „зрение“, всичко невидимо, без значение къде се намира.

Интересни факти, обединяващи съдбите на Преподобна Стойна и Петричката пророчица Ванга.

Преподобна Стойна, българката стискала жарава с голи ръце, лекувала безнадеждно болни

Златолист, Източник на вяра и чудеса

Роженски манастир, „Храна“ за душата

Преподобна Стойна

# Факт № 1: И двете се раждат много малки и физически слаби бебета. Толкова слаби, че са били на границата между живота и смъртта.

# Факт № 2: И двете губят зрението си, в следствие на инфекция и природен катаклизъм. След, което започват да „виждат“, всичко което не може да се види с обикновено човешко зрение. „Проглеждат“ в пространството и то без граници. Стават проводник между този свят и останалите невидими светове из Творението.

# Факт № 3: И двете не са родени там, където са се установили в последствие, за да приемат и помагат на хората. Ванга е родена в Струмица, днешна Република Северна Македония, след което е насочена да се засели в м. Рупите. Преподобна Стойна е родена близо до Серес, днешна Гърция и също насочена да се установи в село Долна Сушица, с ново име Златолист.

# Факт № 4: Преди да разгърнат пълният си потенциал и на двете в тъмната нощ се явяват бели сияйни образи, във вид на светлина, които им разясняват бъдещото.

Друг факт, че през 1911 г., когато се ражда Ванга, Неканонизираната светица Преподобна Стойна е била на 28 години.

Свръхестествените й способности.

Свръхестествените способности на Ванга започват да се разгръщат постепенно. Първите спомени са, че е помогнала на баща си да намери открадната овца от стадото, което той е пасял. Признала, че всичко й било показано на сън. Самата тя забелязала, че започнала да има сънища, които предвещавали неприятни събития, които след това се сбъдвали.

Всичко било предшествано от ярко видение, с което тя „разговаряла“. В началото на 1941 г. пред Ванга се явил „ездач“. Според нейните описания „това бил много висок, рус, светъл и божествено красив мъж. Облечен като древен воин в броня, която отразявала лунната светлина.

Конят гордо размятал бялата си опашка, пърхал и ровел с копита в земята. Блестящият войн скочил от коня и влязъл в тъмна стая. Такова сияние се разнасяло от него, че вътре станало светло, като ясен ден.

Той й предвещал, че скоро светът й ще се промени и много хора ще имат нужда от нейната помощ. Уверил я, че не трябва да се страхува, защото обещал, че ще бъде до нея, а тя ще казва на хората, каквото имат да им казват.

Според местните легенди това бил самият Св. Константин, защото там имало заровена негова огромна статуя.

По мистериозен и необясним начин тя е виждала и разговаряла с хора, починали преди 100, 200 или повече години. Според учените, това е най-загадъчната проява на ясновидството на Ванга.

Важни събития, които били предречени от пророчицата.

Наш учен и изследовател Георги Лозанов, който дълго наблюдавал Ванга, отбелязал над 7000 сбъднати нейни предсказания. Установил, че нейните думи за бъдещето са с 80 % успеваемост.

През 1969 г. тя „вижда“ смъртта на Индира Ганди.

Ванга за Гагарин: „Той не е мъртъв, а е взет!“ Без да дава други подробности по този въпрос.

Има случаи, в които Ванга е била доста сурова.

Но не всички Ванга приемала, тя е гонила не малко хора. Свидетели, били на място, разказват за жена, която чакала реда си, за да научи бъдещето си, свързано с мъж. Тълпата била голяма, а Ванга започнала да се провиква: „Е тая там, дека е застанала из народо, облечена в шарена рокля и се нагласила, да се маане веднага от тука. Веднага! Дошла да й кажа, дали ке заживее с тоя маж, дека не е неин. Оти, ма, оди да праиш магии на жена му, та да ги разделиш и да го земеш ти. Да не влазиш тука. Оди си, от дека си дошла.“

Младият мъж, на който тя обещала да не отмъщава за смъртта на брат си, в последствие станал неин съпруг. Още на първата им среща пророчицата му казала за това, но той не й повярвал. По-късно Димитър започнал да идва все по-често при Ванга и се влюбил в нея.

Още за бъдещето…

Ванга, мъдрият „глас“, който ни завеща, че злото ще бъде победено само с добро

Пророчицата предсказала, че в началото на XXI век човечеството ще се избави от рака. Тя обяснила, че лекарството ще съдържа много желязо. Може би затова е казала, че ще бъдем заключен в метална кутия.

Малко преди да напусне тленното си тяло, тя е казала, че чудесата на откритията в нематериалното са близо.

След време ще можем да се установим телепатичен контакт с братя и сестри от други светове.

Оставила е завет, че светът ще премине през много катаклизми, силни катаклизми. Самото съзнание на хората ще се промени, ще се извиси. Ще дойдат времена, в които хората ще бъдат разделени на база собствени вярвания и разбирания.

Но, колкото и труден да бъде този преход, той със сигурност ще отведе човечеството към ново ниво на осъзнатост!

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе