ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 29 ЮЛИ 2022 - петък - Щастливите жени - HappyWoman.bg

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 29 ЮЛИ 2022 – петък

любовен хороскоп за 30 юли 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 29 ЮЛИ 2022 – петък

Любовен хороскоп за 29 ЮЛИ 2022-петък за всички зодии: Някои дни просто са предназначени да бъдат малко по-трудно в любовно отношение в сравнение с други, може би го знаете по-добре от всеки друг. Най-добрият начин за справяне с тази ситуация, обаче е да не се затваряте в себе си. Не спазвайте дистанция, въпреки че това може да изглежда по-лесният път. Полагайте повече усилия, за да направите всичко необходимо, за да поддържате комуникацията и нещата ще се подредят почти от само себе си.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Щастието е заразно – вярно ли е това и можем ли бъдем негови носители и преносители?

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 29 ЮЛИ 2022 – петък

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Любовен хороскоп АВГУСТ 2022

Дърветата-естествени лечители

Енергията на думите-с тях „градим или рушим“ мостове

Рупите, вихър от космически енергии

НУМЕРОЛОГИЯ: Как ИМЕТО въздейства върху хода на съдбата ви?

ОВЕН

любовен хороскоп за 29 юли 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за зодия Овен за 29 юли 2022: Днес може да ви е трудно да се концентрирате, тъй като има нещо в атмосферата, което продължава да отвлича ума ви в света на любовните и интимните фантазии. Колкото и да се опитвате да се съсредоточите, този специален човек продължава да се връща в ума ви. Има много повече романтичен потенциал във въздуха, така че може би трябва да спрете да мислите за това и да отидете заедно на специално място.

ТЕЛЕЦ

любовен хороскоп за 29 юли 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовен хороскоп за зодия Телец за 29 юли 2022: Много сте добри в разделянето на зърното от плявата. Единственият ви проблем е да се опитате да избягате, когато емоциите започнат да текат твърде обилно. Днес, обаче, имате възможност да говорите открито, без заплахата от сълзи или избухвания. И двамата трябва да си кажете няколко искрени истини, след което да си дадете любов и приемане. Пробвайте.

БЛИЗНАЦИ

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за зодия Близнаци за 29 юли 2022: Не изглежда ли винаги да се случва точно когато сте си мислили, че всичко върви добре и сте се носели в облак, изведнъж се връщате на Земята с голям трясък. Дни като този са неизбежни, те са просто емоционално време, така че не го приемайте твърде на сериозно. Просто не влошавайте ситуацията, като се борите срещу нея. Движете се през този ден с приличие и вежливост към сродната душа.

РАК 

любовен хороскоп за 29 юли 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовен хороскоп за зодия Рак за 29 юли 2022: Днес се оформя по-сериозна перспектива по отношение на романтиката. Може би и двамата имате някои решения, които трябва да бъдат взети и които не могат да бъдат отлагани повече. Или другата алтернатива може дори да бъде, че обмисляте да направите връзката си още по-силна. Това е чудесен ден за поставяне на фокуса на връзката ви върху по-твърда основа или може би за установяване на определени основни правила.

ЛЪВ

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за зодия Лъв за 29 юли 2022: С днешната планетарна енергия може да почувствате, че предстои определено решение в романтичния аспект и да знаете, че то не може да бъде отлагано повече. Това е нещо, което обмисляте от известно време и различните събития, случили се през изминалата година, допринесоха за това. Всичко, което трябва да направите сега, е да направите правилният избор, след което да продължите заедно напред по пътят на живота.

ДЕВА

♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовен хороскоп за зодия Дева за 29 юли 2022: Знаете, че нещо мащабно се задава на хоризонта на любовта. Усещате, че някой е на път да влезе в животът ви, буквално с гръм и трясък. Все още може да не сте сигурни кой точно е, но ако се огледате внимателно, всички знаци са там. Възможно е обаче да ви очаква изненада, която не сте очаквали. Това, всъщност, е точно толкова силно, колкото чувствате към този човек.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ВЕЗНИ

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Любовен хороскоп за зодия Везни за 29 юли 2022: Точно, когато си мислехте, че е безопасно най-накрая да си позволите да се отпуснете в рамките на определена връзка, днес се събуждате и откривате, че определено нещо се е променило. Чувствате се в ново настроение или такт и не сте съвсем сигурни какво означава това. Проблем ли е – или предстоят по-добри времена? Най-добрият начин да приключите този ден, е да не правите прибързани заключения.

СКОРПИОН

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Скорпион за 29 юли 2022: Изглежда, че всичко върви толкова добре, когато изведнъж сякаш възниква някакъв блокаж или пречка пред връзката. Все пак имайте смелост, защото това се е случило с причина. Не забравяйте, че нищо не се случва случайно. Има много добра причина това да се случи сега. Прекарайте денят в романтични разговори и работа върху любовните отношения, за да хармонизирате ситуацията. Не се страхувайте да се заемете с трудни теми. Съживете любовта си. Направете това сега, когато любовта ви е в подем.

СТРЕЛЕЦ

♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовен хороскоп за зодия Стрелец за 29 юли 2022: Имате много отговорен подход към отговорността и очевидно се справяте добре с това. Днес вашата отговорност е към вас самите. Трябва да повишите нивото на самочувствието си и да направите няколко мъдри избора. Това, което се случи наскоро, може да ви е съборило един-два пъти, но днес трябва да започнете процеса на връщане нагоре. Живота е за живеене. Научете се да обичате себе си и да привлечете перфектната си връзка с четене и изучаване психологията на любовта.

КОЗИРОГ

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовен хороскоп за зодия Козирог за 29 юли 2022: Има известно удовлетворение от дни като днешният. Въпреки, че може да преминавате през трудни етапи във връзката, вие знаете точно как да преминете през проблема. Вашето вродено чувство за справедливост ще ви помогне да запазите баланса между двете страни на спора. Способността ви да изглаждате всички остри ъгли, също ще помогне изключително много. Сега просто трябва да се осмелите да подходите към темата. Сложно е, но не е невъзможно.

ВОДОЛЕЙ

♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Любовен хороскоп за зодия Водолей за 29 юли 2022: Дни като този са малко дилема за вас. Знаете, че има нещо, което тежи в ума и сърцето ви, но не обичате да изглеждате уязвими. Всъщност, може би изпитвате трудност да признаете, че изобщо имате проблем. Това бойно отношение, в крайна сметка, ще ви причини само повече болка. Захапете куршума и го изплюйте. Ще се почувствате много по-добре, ако го направите. Научете се да обичате себе си и ще привлечете към себе си перфектният партньор.

РИБИ

любовен хороскоп за 29 юли 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Любовен хороскоп за зодия Риби за 29 юли 2022: Можете или да се шегувате през деня, или да се разходите сред майката природа, да намерите сенчесто място под дърво и да седнете, за да обмислите какво точно трябва да направите след това. Мисълта и размисълът биха били най-добрият вариант, съвсем честно, и всъщност може би вече сте стигнали до решението си. Просто ви трябва малко повече време, за да получите тази допълнителна яснота. Потопете се дълбоко в проблемите на сърцето с любовно четиво в ръка.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица