НУМЕРОЛОГИЯ: Как ИМЕТО въздейства върху хода на съдбата ви?

НУМЕРОЛОГИЯ: Как ИМЕТО въздейства върху хода на съдбата ви?
Астрология Интересно

НУМЕРОЛОГИЯ: Как ИМЕТО въздейства върху хода на съдбата ви?

Нумерология на името и как то оказва въздействие върху хода на съдбата ви? Вашето име е нещо като вашата невидима връзка с небето, с вашият ангел-хранител. От фините слоеве „звученето“ на името ви се спуска тук на земята (в материалния свят).

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Прочетете още: Нумерология – Числото на Душата от 1 до 9 

НУМЕРОЛОГИЯ – МАГИЯТА И ВЪЛШЕБСТВОТО НА ЧИСЛАТА 

Магията на числата: Какво ви очаква до края на 2022 г. 

НУМЕРОЛОГИЯ: Кармични прояви на характера, според името ви, с които трябва да се справите в този ви живот

Замисляли ли сте се защо носите точно това име и как то влияе на събитията от животът ви? Какво означава името от нумерологична гледна точка, каква информация носи то?

Нумерология на името и това въздейства върху хода на съдбата ви?

От древни времена хората обръщат особено внимание на връзката между числата и човешката съдба.

Вашето име е вашето ръководство, което ви разкрива значението на настоящето ви въплъщение, каква е вашата цел, насока, дадена ви от родителите, респективно от рода.

Ако осъзнаем заветът, който нашите предци са ни оставили, тогава можем да сме сигурни в тяхната помощ. Ако вървим срещу нашата родова система, това автоматично означава, че губим подкрепата на нашия род, отказвайки да изпълним дълга си към него.

В имената ни са закодирани силни страни, които ни помагат по пътя на живота, но има и кармични прояви на характера, с които по един или друг начин ще трябва да се справим, в противен случай няма да е възможно да постигнем доброто, което дава силната черта на нашето име.

Как сами да си направите нумерология на името? На база на това, ще разберете вашата цел и дълг към рода.

За целта използвайте следната таблица, която е специално за българската азбука и има следните вибрационни и числови значения:

1 2 3 4 5 6 7 8 9
А Б В Г Д Е Ж З И
Й К Л М Н О П Р С
Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ
Ь Ю Я

Много внимателно изследвайте първото си име, защото то е с най-силно влияние във вашият живот.

Използвайте следният пример:

Запишете на лист хартия вашето първо име. Например, Мария или Николай. Въз основа на таблицата вижте коя буква на кое число съответства.

Направете така: М(4)+А(1)+Р(8)+И(9)+Я(3) = 25 = 2+5=7

или   Н(5)+И(9)+К(2)+О(6)+Л(3)+А(1)+Й(1)=27=2+7=9

Забележка: Смятайте, докато не получите едноцифрено число.

Числото, което получихте ще разкрие силните страни на личността ви, които са кодирани във в нея, чрез името, с което са ви нарекли вашите родители.

Нумерология на името: Пояснения за числата от 1 до 9.

– Ако сте получили ЕДИНИЦА:

Единицата отговаря за проявата на личността в обществото, според зодиака. Тя корелира с Овен. Личността „Единица“ не трябва никога да остава в сянка, а трябва да прокарва нови пътища, да стане и да бъде лидер. Постоянният растеж, както в личен, така и в социален план, е отличен знак, че сте на прав път.

Съвет: Бъдете амбициозни, решителни, дипломатични, адаптирайте се бързо към променящата се среда. Можете да се реализирате в държавните служби, в политиката, в медицината, изследователската дейност, в авиацията и космонавтиката, машиностроенето, минното дело и в авангардното изкуство.

– Ако сте получили ДВОЙКА:

Според зодиака Двойката корелира с Телец. Тя контролира отношенията на личността със заобикалящият я свят. Отговаря за натрупването и използването на материалното и духовното богатство. Задачата е да се научите да съжителствате хармонично с другите, да разберете истинското значение на материалните блага и да ги прилагате така, че да служат за вашето духовно израстване.

Съвет: Имайте търпение, работете упорито, бъдете постоянни. Можете да се реализирате в сферата на финансите, като архивен работник, в музей, в библиотека, в областта на търговията, модата, селското стопанство, диетологията и хранително-вкусовата промишленост.

– Ако сте получили ТРОЙКА:

Това число взаимодейства със зодия Близнаци. Личността „Тройка“ трябва да работи в областта на информационните технологии, да учи упорито, да се обгради със съмишленици около себе си.

Съвет: Трябва да създавате контакти, да ръководите хората, да бъдете ядрото на екипа, да развиете дипломатически способности, да преодолеете недоверието към света и хората. От вас може да стане добър поет, художник, писател, дипломат, бизнесмен, журналист, режисьор, музикант, танцьор, пътешественик или занаятчия.

– Ако сте получили ЧЕТВОРКА:

Четворката е свързана със зодия Рак. Основното за тази личност е грижата за близките, изучаване на историята и кармата, както на собствения й вид, така и на родната й страна, като цяло. В живота ще трябва да се изправите пред строги ограничения-и няма да се измъкне лесно от това!

Съвет: Открийте себе си и укрепете вътрешното си ядро. Опрете се на традициите, научете се да отговаряте не само за себе си и бизнеса си, но и за другите. Можете да се докажете най-добре в изучаването на история или археология, да се занимавате с хотелиерство или ресторантьорство, музейно дело, реставрация, архитектура, химия или производство на продукти.

– Ако сте получили ПЕТИЦА:

Петицата корелира със знака Лъв и е отговорна за любовта, възпитанието на децата и творческото разкриване на личността. Личността „Петица“, както никой друг, е запозната с вълнението, желанието за риск и майсторството на интригата.

Съвет: Научете се да вземате нестандартни решения и не се страхувайте да поставите всичко на карта. Трябва да търсите себе си там, където трябва да вършите фина работа. Можете да се докажете в бижутерията и оръжейното дело, да станете пластичен и сърдечен хирург, зъболекар и реставратор. Вие сте добър лидер.

– Ако сте получили ШЕСТИЦА:

Шестицата отговаря на зодия Дева. Натрупали сте доста негативизъм, който утежнява вашата карма. Трудно е да се отработи, възможни са, дори кармични заболявания. Пътят към успеха идва чрез смирение и задължително подчинение на дълга.

Съвет: Постигнете вътрешен мир, подчинявайте се на обстоятелствата, но не се превръщайте в техен роб. Научете се да правите трудни неща, познати-лесни, лесни-красиви. Можете да се докажете там, където се изискват дисциплина, упорита работа, издръжливост, точност и честност. За вас най-подходящи са професиите на анализатори, философи, изследователи, икономисти, физици, биолози, математици, чиновници, военни и политици, дори фармацевти.

– Ако сте получили СЕДМИЦА:

Седмицата е покровителствана от Везните. Личността „Седмица“ сама гради отношения с партньори и врагове. Тя е орисана да съхранява огнището, да създава и поддържа хармонична атмосфера около себе си.

Съвет: Научете се да намерите общ език с всички, с които съдбата ви е събрала, не се стремете да подчинявате никого. Побеждавате враговете си на всяка цена. Отървете се от егоцентризма. Работата изисква амбиция, дипломатичност, способност за преговори, съдебни процеси, свързани със защитата.

– Ако сте получили ОСМИЦА:

Осмицата кореспондира със Скорпион. Числото е отговорно за духовното формиране на личността и да ви води през живота. Във вашата съдба ще има много от най—трудните житейски ситуации-движения, бракове, разводи, уволнения, преходи от работа на работа, смяна на професиите.

Съвет: Научете се да се адаптирате в постоянно променящите се ситуации, да правите правилните избори и да носите отговорност за тях. Характерни дейности: шофьор, алпинист, изпитател, пожарникар, спасител, психиатър, парамедик, служител на тайните служби, детектив.

– Ако сте получили ДЕВЕТКА:

Деветка попада под влиянието на Стрелеца. Тази личност да търси себе си в областта на идеологията, религията, вярата. Основното е да не се затваря в себе си. Станете духовен учител и наставник.

Съвет: Необходимо е да се отървете от стереотипите, да допринесете за създаването на нов мироглед, изграден върху задълбочено изучаване на различни култури, научни и религиозни традиции. Най-добри области за реализация: философия, културология, социология, преподаване, религиозни и социални дейности.

Tagged , , , , , ,
на горе