Как да съблазниш мъж
Любов и партньорство

Как да съблазниш мъж

Да съблазниш мъж не е толкова трудно, колкото си свикнала да си мислиш. Но да се научиш да съблазняваш мъжете и да ги разбираш е форма на изкуството, която можеш да овладееш, започвайки от този миг!

 

Ще разгледаме основните правила, които трябва да знаеш, заедно с набор от техники и методи за съблазняване, които ще ти позволят ЕФЕКТИВНО да съблазниш мъж.

 

Но преди да разбереш тайните на съблазняването, които ще ти позволят да завъртиш главата на всеки мъж, когото пожелаеш, нека ти разкрием една тайна.

 

Мъжете са като бутони за включване / изключване. Просто натискате бутона „включено“ и готово! А жените са като бутоните за сила на звука, които се движат постепенно, трябва да увеличавате силата на звука малко по малко, или с други думи, имате нужда от цял ​​арсенал за съблазняване, за да постигнете целите си. Това е разликата.

 

Нека продължим …

 

Не всички мъже са глупаци, както казват някои отчаяни жени и не всички жени са уличници, както казват губещите мъже … всичко е въпрос на …?

Съблазняване! Браво …

 

Ето списък със съвети, които можете да изпробвате, използвате и адаптирате, за да привлечете очарователния си принц … о, да, между другото, очарователен принц не съществува.

 

Бъди уверена

Самочувствие … това е нещо, което мъжете харесват. Искате ли да поставите всеки мъж на колене?

Започнете работата по съблазняването на СЕБЕ СИ. Ако нямате доверие в себе си, можете да продължите да губите всичките си вечери, гледайки Грозната Бети и Отчаяни съпруги в пижамата си със Спондж Боб … За Бога, не се подценявайте ! НИКОГА! Всички жени са красиви и ВСЯКА жена има своите прелести и качества. Ако сте по-малко красиви от другите жени, СИГУРНО имате много фино качество, което другите не притежават. Никой не е перфектен и всеки има свои недостатъци!

Така че спрете да правите драми и комедии за себе си, дами … сложете дясната си ръка на сърцето си и повторете:

 

„Днес приемам себе си, БЕЗ каквито и да било условия, аз съм жена и мога да съблазня всеки мъж, който искам.“

 

Помислете за вашия външен вид

Няма нищо по-хубаво от общуването с жена, чийто външен вид е привлекателен! Мъжете харесват жените, които се грижат ДОБРЕ за себе си и инвестират в своя външен вид.

 

Майка ти вероятно ти казва, че красотата е отвътре и бла-бла-бла, но ако имаш прическа тип „ела с мен в гората“, носиш размъкнати дънки и два номера по-широка риза, мъжете ще те избягват като чумата … Красотата е ПЪРВО външен вид и ако нямате стил и класа, никой нормално устроен мъж няма да ви погледне.

Сменяйте прическата си по-често и ако можете, опитайте се да пуснете дълга коса, това е типичен знак за женственост. Инвестирайте в дрехи, които са повече или по-малко секси и бляскави. През лятото носете поли, това е още един знак за женственост … и знаете ли какво, изгорете всички тези мъжки дрехи, които имате в килера, мъжете МРАЗЯТ да виждат жени, облечени като мъже.

Имайте няколко различни парфюма! „Спомням си едно момиче, което носеше различен парфюм на всяка среща, това ме караше да полудявам всеки път, когато усещах чувствен и приятен нов аромат.“ – споделя Александър.

Опитайте този трик.

 

Бъдете „рядка“ жена

Всичко рядко е скъпо: колкото повече ни виждат, колкото повече ни чуват, колкото повече правим, толкова по-обикновени изглеждаме. Ако сте част от група, дръпнете се настрани за малко и хората ще говорят за вас повече, дори ще ви се възхищават повече. Практикувайте отсъствие: недостигът ще увеличи стойността ви.

В отличната книга на психолога Робърт Циалдини „Влияние и убеждаване“ авторът разглежда принципа на недостига като оръжие за масово убеждаване и, по подходящ начин, съблазняването върви перфектно заедно с изкуството на въздействие и убеждаване. Затова, дами, използвайте недостига като свое оръжие.

 

Превърнете се в жена, която е рядка и специална, днешните мъже не понасят конвенционалните и обикновените жени, всички интересни мъже са твърде взискателни по този въпрос. Като цяло ситуацията с недостиг ги кара да реагират по начин, който замъглява и намалява способностите им за преценка и удоволствието вече не се състои в това да се наслаждават на нещо рядко, а ЕДИНСТВЕНО да го притежават.

 

С други думи, щом мъжът ви види като специална жена, повярвайте, вашата работа по съблазняване определено е постигнала целта си !

Използвайте този принцип на убеждаване, не му създавайте впечатление, че сте съблазнена и вече сте спечелила.

 

Как да съблазниш мъж, като същевременно оставаш естествена?

Всъщност, ако искате да съблазните мъжете, трябва да започнете, като съблазните САМИАТА СЕБЕ СИ. След това трябва да овладеете техниките за комуникация, увереност и накрая, по желание, техниките за съблазняване.

Освен всичко, трябва да възприемете и развиете мисленето на съблазнителната жена и ще се изненадате да видите ЯСНО, че тайните кодове на съблазняването са се превърнали в детска игра за вас.

Ето какво в нужно:

 

Развийте самочувствие

Работете върху личността си, за да я направите привлекателна

Овладейте изкуството на общуване с другите (колкото по-добре общувате, толкова по-добро е вашето основно ниво на съблазняване)

Погрижете се за външния си вид и имиджа си

Опознайте техниките за съблазняване и приемете тези, които подхождат на ВАС!

В галактиката на съблазняването няма магическа формула. Но има работата, която вършите със себе си, това, което е известно като личностно развитие.

 

 

Tagged , ,
на горе