Девите - тайнствени и очарователни
Астрология

Девите – тайнствени и очарователни

В живота си всеки един от нас вероятно има около себе си поне една Дева, която го пленява със своята тайнственост и чар. В месеца на тази зодия ви предлагаме да научите малко повече за представителите й.

Девата е един от трите земни знаци заедно с Телец и Козирог, като те се нуждаят от стабилност и лоялност в живота си. Планетата, която управлява тази зодия, е Меркурий. Именно заради това Девите често са замислени, тайнствени, а понякога и малко прекалено критични.

Те са перфекционисти. Техните високи стандарти и взискателни личности често дразнят дори най-близките хора.

Девата традиционно се представя от девицата, известна със своята скромност, което обяснява омразата й да бъде център на внимание. Въпреки това тя е страхотен публичен оратор и умело борави с думите.

Сред недостатъците й е липсата на самочувствие. Тя често е измъчвана от безпокойство, което понякога може да я спре да се стреми високо и да преследва мечтите си. В повечето случаи това е напълно излишно, тъй като тези хора се отличават с висок интелект и затова обичат всичко, което кара мозъчните им клетки да работят. В свободното им време не трябва да се изненадвате, ако ги заварите да редят пъзели или да решават логически задачи.

Девите са известни със своята доброта и добра природа, което ги прави отлични приятели. В любовта те не обичат да поемат инициативата и да действат импулсивно, а разчитат на разума си. Те са привлечени от интелигентни зодии. Забравете опитите си да ги впечатлите с красотата си, пробвайте с ум и знания. Няма да е пресилено, ако кажем, че когато са във връзка, те се движат със скоростта на охлюв. Представителите на този знак са изключително верни, но са предпазливи, преди да се захванат с нещо сериозно, за да не рискуват след това да бъдат наранени. Ето защо те не показват веднага чувствата си и понякога това може да бъде изтълкувано грешно от партньорите им. Те са много съвместими по хороскоп с Телец, Козирог, Рак и Скорпион.

В работата си Девите са изключително отдадени, особено ако обичат професията си. Понякога те имат проблем да се откъснат от задачите си, дори когато са на почивка, което не всеки път се приема добре от обкръжението им. Тези хора никога не излизат първи от офиса, а работната им етика е невероятна, поради което началниците им разчитат много на тях.

Методичните и организирани, Девите биха били перфектни за счетоводители, но и също така умело биха били се вписали в ролята на писатели.

Tagged , , , , ,
на горе