Магията на числата: Какво ви очаква до края на 2022 г.

Магията на числата: Какво ви очаква до края на 2022 г.
Астрология

Магията на числата: Какво ви очаква до края на 2022 г.

Каква ще бъде вашата година на Синият воден тигър? За да получите подробна информация, трябва да се „допитате“ до енергията на числата.

За да разберете каква ще бъде за вас 2022 година, от гледна точка на нумерологията, трябва да вземете всички съставни числа. И така, общият сбор за всички ще бъде 6 (2 + 0 + 2 + 2 = 6).

„Шест“ означава успех за тези, които са готови да работят усилено, за да постигнат целта си. Шестицата покровителства разумните, решителните хора, които са търпеливи и постоянни, докато не получат това, което не се взима с пари или сила. Следователно, годината е благоприятна за кариерно развитие, подобряване на финансовото благополучие, за реализиране на вътрешния потенциал и амбиции.

Необходимо е да поддържате баланса между работата и почивката.

Семейните задължения ще се установят в хармонични отношения на взаимна подкрепа с тези, които са ви скъпи на сърцето.

Мнозина ще установят, че са натрупали знания и опит, за които е настъпил моментът да бъдат приложени. Запомнете – не само във ваша полза, а и за другите хора.

Когато става въпрос за пари, шест е добро число за спестяване, правене на големи покупки и сключване на сделки.

За мнозина 2022 г. ще бъде годината за „поемане на отговорност, за сливане с новото темпо на живот и извличане на максимума от новата реалност “.

От древни времена в различни календари на човечеството всяка година има свое число, т.е. тя е свързана с определена вибрация.

Тъй като, всички ние сме родени по различно време и всички имаме лична рождена дата, по-долу ще разберете принципа за изчисляване на индивидуалното (личното) число, така ще разберете вашата прогноза за идващата 2022 г.

Например: Ако сте родени на 11 ноември, вземете 11 ноември 2022 (датата и месеца на раждане, а годината е тази, която ви интересува, в случаят е 2022 ) и съберете.

11 = 1 + 1 = 2

11 = 1 + 1 = 2

2022 = 2 + 0 + 2 + 2 = 6

2 + 2 + 6 = 10 = 1

Така за родените на 11 ноември, 2022 година ще бъде Годината на числото 1.

Тълкуване на вашата индивидуална година.

Година на числото 1.

Това е вашето време за промяна, прогрес, ново начало. Действията ви ще оказват значително влияние върху следващите 9 години от животът ви. Формулирайте и представете ясно целите си. Започнете да работите по тях. Търсете и не пропускайте нови възможности и идеи. Нивата на енергията ви ще покачват, време е да действате.

Заложете на независимостта. Най-добре е да разчитате само на собствените си сили, да пристъпите смело и решително, да заявите ясно вашата индивидуалност.

Това е годината за сеитба. Това, което посеете, ще даде плод през следващите години. Въпреки това, не бива да очаквате незабавни резултати още тази година: семената, хвърлени в почвата, трябва да се заредят със сила, за да покълнат.

Позволете си да правите това, което ви харесва и вдъхновява. Внесете нещо ново в животът ви: запознайте се с нови хора, опитайте неща, които никога досега не сте правили.

През 2022 година бъдете честни и непредубедени.

Година на числото 2.

За вас това е годината на промяната, бързият напредък и развитие. Препоръчително е да отслабите натиска и да оставите нещата да се движат и случват от само себе си. Наблюдавайте ги как узряват и изразяват собствения си характер. Не бързайте напред с агресия, защото е възможно да изпитате разочарование, поради големия брой недоразумения и неуспехи.

Възможно е да изпитате съмнения по някои от инициативите. Това е напълно нормално: не всяко семе, хвърлено в почвата, е предназначено да даде плод.

Използвайте този период за натрупване на ресурси, които ще ви трябват в бъдеще. Ако е възможно, събирайте си ценна информация, натрупвайте финансови средства.

В годината на Двойката бъдете истински дипломат, открийте своите стратегически съюзници и изградете взаимноизгодни, балансирани отношения.

Година на числото 3.

Намирате се в период на активно себеизразяване, ентусиазъм, развитие и творчество. Годината се характеризира с повишено ниво на активност и енергия. Отворете се към другите хора, кажете им какво ви вълнува, какво ви прави щастливи. Вземете активно участие в социалния живот, покажете максимум от своите таланти и способности.

Опитайте се да не поемате никакви натоварващи отговорности, в годината на Тройката е най-добре да правите това, което ви носи радост и удоволствие, нещо което обичате безкрайно. Единственото нещо, от което трябва да се пазите, е прекомерното използване на ресурсите, които притежавате.

В годината на Тройката трябва да очаквате първите значими резултати от проектите, които сте стартирали в годината на Единицата. Може би идеите на Тройката ще ви помогнат да коригирате целите си, да им вдъхнете живот или да започнете нещо съвсем ново.

В годината на Тройката се опитайте да се заредите подобаващо с енергия и ентусиазъм, за да дадете мощен творчески импулс на най-важните за вас планове.

Не се колебайте и свенете, да привличате симпатиите на всички около вас. Вие сте обаятелна личност!

Година на числото 4.

Период на стабилизация, консолидация и много труд. Време е да се заемете сериозно с работа, да се съсредоточите върху нея, да концентрирате енергията си. Това е година на упорит труд, необходим ви, за да реализирате идеите си, да ги оформите, да ги изправите на крака. Намерете и укрепете слабите места на вашите проекти.

Годината на Четворката, може да се каже, че е годината за тестване на вътрешната ви сила. Едно е да генерирате идеи и да вдъхновявате другите, а съвсем друго е да запретнете ръкави и да действате.

Не се страхувайте да поемете отговорност, да подредите нещата, да бъдете организатор, установете ясни правила и изисквайте тяхното спазване. Успехът на вашите дългосрочни планове много зависи от това – колко организирани, подредени, ефективни и експедитивни ще бъдат вашите действия, колко точно ще изпълнявате всичките си задължения.

Енергията на годината на Четворката е в съответствие с придобиването на недвижими имоти, сключване на брак, раждане на дете. Всички онези неща, които в началото са ви носили неприятности, в дългосрочен план ще се окажат много ползотворни.

Година на числото 5.

Вашата година на разширяване на хоризонтите, просперитет и развитие. След като положихте стабилна основа през предходната година, вашите проекти започват да растат на височина и ширина, покриват нови области, може би ще станат международни. Това е година за приключения, нови запознанства, впечатления и идеи.

Не се ограничавайте с рутинни практики – ще постигнете най-големи резултати, ако се чувствате свободни. Друга нежелана тенденция е неравномерното пилеене на енергия. Въпреки разнообразието на вашите дейности, опитайте да ги направите продуктивни, по един или друг начин.

Петицата ще ви предложи много интересни занимания, вълнуващи впечатления, приятни усещания, така че ще имате реалната възможност, да се потопите в морето на удоволствията и щастието.

От гледна точка на дългосрочните проекти, трябва да обърнете повече внимание на рекламата. Миналата година свършихте добра работа, може би имате пълни складове с продукти – в буквален и преносен смисъл. Сега трябва да покажете на целия свят, че сте готови да бъдете щастливи.

В годината на числото 5 често ще се случват значителни промени, като например смяна на работата, мястото на пребиваване или промени в отношенията с хора, които са важни за вас. Пригответе се за новите неща, които ще настъпят в животът ви.

Година на числото 6.

Тази година семейните въпроси, задълженията към близките, способността да установявате хармонични отношения на взаимна подкрепа с тези, които са ви скъпи, често ще са на първа линия. Много от вас са се научили от натрупаните знания и опит, че е дошло време да използват всичко това, но не само в своя полза.

Видимо в годината на числото 6 може да изглежда, че всичко се движи с бавни темпове.

В същото време, обаче настъпва вътрешното ви съзряване. Необходимо е да вземете в предвид не само собствените ви интереси, но и интересите на партньорите, да споделяте идеи с тях и да сте готови за компромиси.

В този период творческите проекти на различни хора, е време да се обединят, за да образуват нещо на много по-високо и по-ценно ниво.

При дългосрочните проекти в годината на Шестицата около първичната идея се формира определен кръг от привърженици, симпатизанти, „фенове”. Погрижете се резултатите от вашата работа да изглеждат перфектни, да предизвикват възможно най-много положителни емоции у тези, които ангажирани с тях.

В годината на Шестицата ще искате да живеете по-спокойно, по-красиво и комфортно, мислите за обединяване на идеите, относно промените в домашния интериор.

Годината е отлична за сключване на брак.

Година на числото 7.

Годината на Седмицата често се възприема като намаляване на темпото в развитието. Опитът за активно движение напред през този период рядко дава бързи резултати. Това в никакъв случай не означа, че трябва да спрете и да стоите на едно място.

Важното е да потърсите дълбокият смисъл, да осъзнаете истинската същност на това, което сте и което правите. Вътрешното ви развитие е просто необходимо, за да може успешно да преминете през следващата година.

За тази година се препоръчва да сведете външната активност до минимум, да прекарвате повече време в тиха и спокойна среда, да изучавате задълбочено, всичко което е свързано с вашите планове.

Възползвайте се от периода, за да придобиете нови знания, които в близко бъдеще ще ви позволят да станете още по-ефективни и успешни. Или може би някои неща от предишни години са останали несвършени и не до там добре прегледани. Дошло е времето, да го сторите.

Вашата самовглъбеност и спад във външната активност могат да доведат до факта, че някои от предполагаемите партньори, да си променят мнението за вас. Не се притеснявайте за това, защото числото 7 ви помага да се отървете от всичко излишно.

Това е добра година да намерите или да се свържете отново с душата си близнак. За някои това ще означава изучаване на подходящо езотерично знание, други ще предпочетат йога и медитация.

Година на числото 8.

Най-важната година за върхови постижения! Тук е времето, в което вашите усилия ще дадат желаният резултат. Използвайте цялата тази енергия, която имате, всички знания и опит, които сте натрупали, за да постигнете максимален ефект.

Обърнете специално внимание на материалните, финансовите резултати от вашата дейност: именно тук всички ваши действия и постижения от предишни години трябва да се проявят и да дадат плод.

Бъдете креативни, практични и не пропускайте нищо. Представете се, като управляващ директор на собствения си живот, подходете към всичко като успешен бизнесмен – това е подходът, който ще ви позволи да използвате оптимално потенциала на Осмицата.

През тази година е много важно какво впечатление ще оставите в околните, което ще даде отражение за вашето бъдещо развитие.

Опитайте се да визуализирате във всеки проблем, който ви срещне, потенциална възможност за самоутвърждаване, източник на ценен опит. Бъдете уверени в себе си. Повярвайте, че в годината на Осмицата няма нищо невъзможно за вас.

Тази година е един полезен изпит за вас. Всичко ще зависи от вашата лична психологическа сила, чар и способност да привличате още хора на ваша страна. Затова пестете енергията си, използвайте всички налични средства и методи, за да получите възможно най-високата оценка.

Година на числото 9.

Това е последното число. Необходимо е да се потрудите и да завършите възможно най-много дела, с изключение на тези, които имат повече от деветгодишен цикъл на развитие. Изплатете дълговете си, пуснете този, който иска да ви напусне, отървете се от безперспективните връзки. Бъдете щедри и се отпуснете с леко сърце.

Може би някои от плановете ви не са били много успешни. Разделете се с тях, защото много скоро ще настъпи нов етап в животът ви – ще дойдат нови идеи, стремежи, възможности. Защо да ги товарите с минали грешки?

Най-вероятно от вдъхновението, което ви е обхванало, веднага ще разберете, че това е вашето бъдеще. Много често вълната на Бъдещето идва тази година през септември–октомври. Ще имате възможност, да разберете защо това се случва.

Много хора в годината на Деветката ще изпитват известни съмнения, ще им се струва, че губят целта и смисъла на замислените планове. Но това чувство ще бъде измамно.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе