Зодиите, които ще си паднат по грешния човек
Астрология Любов и партньорство

Зодиите, които ще си паднат по грешния човек

В живота често да се случва да обичаме някой, който не го заслужава, но го разбираме, чак когато вече е станало твърде късно. През 2022 година именно с това ще се сблъскат три от знаците в зодиака, за които предстои да се влюбят в грешния човек. Те ще оглупеят от новата си любов и на моменти дори биха действали безразсъдно.

 

Ето и кои са тези три зодии на които предстои да се влюбят в грешния човек:

Овен – преценката ви за любовта ще ви подведе.

Във вашия ум е невъзможно да мислите, че можете да бъдете отхвърлени от обект на желанията ви. Виждате себе си като велик съблазнител, способен да завладее сърцето и душата на всеки, когото иска. През 2022 година някой ще хване окото ви и ще сте готови незабавно да действате, за да го спечелите. Обичате да мислите за този процес като за преследване на „жертвата“. За съжаление обаче този път ще останете разочаровани. Вероятно ще помислите, че този човек също е влюбен във вас, но в действителност той изобщо не изпитва такива чувства. Опитайте да мислите по-трезво, преди да направите нещо, което може да ви разочарова.

Лъв – не чакайте напразно.

Подобно на Овена, Лъвът също не страда от излишно самочувствие и не е свикнал да бъде пренебрегван. Въпреки че знае дълбоко в сърцето си, че този, когото наистина иска, не споделя чувствата му, все пак е готов да се обзаложи, че в един или друг момент той ще омекне пред чара му. Лъвът е влюбен в този човек от години, но така и не се е осмелявал да признае чувствата си, тъй като обектът на желанията му има и половинка. Представителите на този знак обаче не вярват, че това между тях е истинска любов. Лъвът е убеден, че другият наистина го обича и просто има нужда от време, за да разкрие чувствата си. В действителност обаче това така и няма да стане и чакането ще е напразно. Той може да е добър човек, който е достоен за твоята голяма любов, но той просто не е „твоят“ човек.

Дева – вътрешно знаете, че той не е за вас.

Последното нещо на земята, от което искахте да бъдете част, е идеята да се влюбите в грешния човек. И все пак, воала! Ето го, през 2022 година съдбата ще ви срещне именно с такъв. Ще ви харесва да флиртувате с него и макар всичко да изглежда е забавно и вълнуващо, дълбоко в себе си знаете, че трябва да спрете да продължавате с това. Този човек не е за вас, нито ще бъде някога. Кому е нужна драмата от стартирането на нещо, от което може да се очаква само бедствие? Направи си услуга, Дева – отдръпни се сега, преди това да се превърне в каша от разбити сърца и неразбрани намерения.

Въпреки всичко казано дотук, знаем, че не можем да контролираме това, което чувства сърцето ни и понякога любовта наистина е сляпа. Ако не успеете да разпознаете навреме, че сте се влюбили в грешния човек и бъдете наранени, приемете това като житейски урок. Може това да е изпитание, което да ви подготвя за голямата любов. Кой знае…

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе