Зодия Стрелец-хороскоп за 2024
Астрология

СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

СТРЕЛЕЦ – Хороскоп за Септември 2022: Хороскопът за септември 2022 година предвещава войнствен период за Стрелците. Но няма нужда да разбирате погрешно прогнозата и да влизате в конфликт във всяка неразбираема ситуация. Поради неблагоприятната позиция на Меркурий, който е отговорен за ограничаването на възможностите на вашия знак, в някои моменти наистина не можете да се сдържите. Но по-добре се сдържайте, защото трудностите, които следват необмислените думи или действия, ще имат големи последствия. Ако бъдете искрени и обективни, изобщо няма да имате противници.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Прочетете още: 

ОВЕН – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ТЕЛЕЦ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

БЛИЗНАЦИ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

РАК – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ЛЪВ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ДЕВА – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ВЕЗНИ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

СКОРПИОН – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ВОДОЛЕЙ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

РИБИ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за месец СЕПТЕМВРИ 2022

стрелец - хороскоп за септември 2022

През септември 2022 Стрелците се съветват да решат най-важната и значима цел. Фокусирайте се върху постигането й. Време е да действате, а не плувате в море от мечти и блянове. Разбира се, в това няма нищо лошо, но трябва да имате в предвид и заобикалящата ви реалност. Ще имате желание да придобиете нови знания, които ще са ви необходими при следващото ви пътуване.

В работата инициативните и талантливи Стрелци да очакват нови възможности и перспективи. Успех очаква Стрелците, които са свързани с творческите професии.

Какво още, според звездите, ще правите през септември? Благодарение на съвместните усилия на Меркурий и Луната, Стрелците ще искат да се обградят с уют и комфорт, да подобрят не само къщата, но и работното място.

Хороскопът за септември 2022 предсказва материално благополучие за този знак на Зодиака. Ще имате допълнителен и надежден източник на доходи.

Ето какво още вещае за зодия Стрелец хороскопа за месец Септември 2022

По отношение на любовта мнението на звездите е непроменено почти от месец за месец и септември не прави изключение. Необвързаните Стрелци ги очакват нови запознанства и приятни срещи, но събитията няма да се развиват бързо: през целия септември, както сте се срещнали, ще продължите да общувате и да се опознавате.

Тези, които са в двойка, могат да разчитат на натоварен период в отношенията, ярки емоции и взаимно разбиране. За семейният Стрелец ситуацията ще бъде двусмислена. За да поддържате здравословна атмосфера в къщата, трябва да се отнасяте към спътника си сдържано и с уважение.

Но що се отнася до здравето, хороскопът предупреждава Стрелците за липса на внимание към тялото. Противопоказно е недоспиването, неуморната работа и нередовното хранене. Трябва да приемате храни богати на витамини и минерали, полезни за имунната система.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе