хороскоп за октомври 2022 лъв
Астрология

ЛЪВ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ЛЪВ – Хороскоп за Септември 2022: Хороскопът за септември 2022 година предсказва обещаващ период за Лъвовете, но трябва да държите пръста си върху пулса на събитията. Слънцето, управителят на вашия знак, ще заеме силна позиция и ще помогне във всяка трудна ситуация. Помощта на светилото ще се изрази или в успешна комбинация от обстоятелства, или в прилив на жизненост. Това естествено ще предизвика завист у другите, дори и у онези хора от вашето обкръжение, които не бихте могли да си представите, че са способни на това. Това е втората концептуална характеристика на периода – всички маски ще бъдат свалени и ще научите много неочаквани неща.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Прочетете още: 

ОВЕН – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ТЕЛЕЦ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

БЛИЗНАЦИ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

РАК – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ДЕВА – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ВЕЗНИ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

СКОРПИОН – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ВОДОЛЕЙ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

РИБИ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ЛЪВ – Хороскоп за месец СЕПТЕМВРИ 2022

лъв - хороскоп за септември 2022

През септември, благодарение на покровителството на вашата планета, лесно ще се справите с натрупаните дела и проблеми. Обстоятелствата ще ви тласкат към успешни и печеливши възможности, Лъвовете трябва само да уловят „плячката“ си навреме.

В сферата на работата звездите ви съветват, да планирате служебните си дейности, да съставите списък със задачи, срещи и важни моменти. С този подход ще успеете, да постигнете най-високи успехи и резултати, като по този начин ще увеличите материалното си благосъстояние. За лидерите – Лъвове, звездите препоръчват ревизия работата на персонала и освобождаване от безделници и имитатори на работа.

Ето какво още вещае за Лъв хороскопа за месец Септември 2022

В любовта Лъвовете, които са във връзка, ги очаква преход към нов сериозен етап, който ще се окаже щастлив, стабилен и радостен. Средата на месеца е време за романтика. Нови запознанства, флирт – всичко ще ви зареди с ярки, приятни емоции, дори и настоящият партньор да не се превърне във ваш бъдещ.

Момичетата-лъвици ще бъдат заобиколени от няколко почитатели наведнъж, но ще трябва да направят избор, в противен случай има шанс да се объркат и да попаднат в капан.

През септември семейните Лъвове ще трябва да поемат сами цялата домакинска работа, защото без ваше участие и планиране, има риск да разрушите топлия семеен уют.

Относно здравето хороскопът не вещае усложнения и трудности. Звездите ви молят само да обърнете внимание на запазването на енергията си от вампирски атаки, а не да хабите емоции в раздори и конфликти.

Спортът несъмнено е актуален почти през цялата година, още повече че Лъвовете обичат да имат красива и стройна фигура. Зареждането ви с енергия ще осигури положителна промяна на имиджа.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе