хороскоп за октомври 2022 козирог
Астрология

КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

КОЗИРОГ – Хороскоп за Септември 2022: Септември 2022 година за представителите на зодия Козирог е важен в много отношения. Това ще бъде изключително динамично време, нито една сфера от живота ви няма да остане незасегната от определени промени. Но не само вие ще бъдете източникът на тези промени. Сатурн, управителят на вашия знак, под благоприятното влияние на астрологичната среда ще ви осигури достатъчно жизненост и мотивация. Никой няма да проникне във вътрешният ви свят, това важи и за хората от вашето обкръжение.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Прочетете още: 

ОВЕН – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ТЕЛЕЦ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

БЛИЗНАЦИ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

РАК – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ЛЪВ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ДЕВА – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ВЕЗНИ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

СКОРПИОН – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ВОДОЛЕЙ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

РИБИ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за месец СЕПТЕМВРИ 2022

козирог - хороскоп за септември 2022

Септември 2022 за представителите на знака ще бъде време за търсене на по-ефективни методи за осъществяване на плановете. Нов подход към увеличение на банковата сметка, изграждане на взаимоотношения, взаимодействие с обществото. Дори и да имате нужда от голяма покупка, балансът ще бъде попълнен възможно най-скоро. Не очаквайте лесни пари, печалби или наследство този месец.

Както съветва хороскопът, трябва да се съсредоточите върху едно нещо и постепенно да постигнете всички цели. Не се суете и не се опитвайте да правите всичко наведнъж – в противен случай ще се претоварите и стресирате.

В сферата на професионалната дейност, както съветват звездите, Козирозите не трябва да бъдат прекалено праволинейни. По-добре е да бъдете по-дискретни, да бъдете по-мълчаливи за неприятните нюанси, но в същото време по-наблюдателни.

Трудно ще ви бъде да понесете наглото лъжене на определени личности от екипа, но оставете времето да си свърши работата. Все-пак вие принадлежите към най-приличните знаци на звездното семейство.

Ето какво още вещае за зодия Козирог хороскопа за месец Септември 2022

В любовна прогноза за необвързаните Козирози вещае, че ще бъде възможно да уредите личния си живот, но от вас зависи да решите дали да започнете връзка или не.

За семейните представители на знака през септември се очаква подновяване на отношенията. Ще се влюбите отново в своята сродна душа и семейният живот ще бъде изпълнен с ярки и положителни моменти.

По отношение на здравето Козирозите трябва да обърнат внимание на емоционалното си състояние. Уморени Козирози – това е практически затрудняване работата на всички важни жизнени процеси! Ето защо, както съветват звездите, следвайте стриктно и се старайте да поддържате енергиен баланс.

Яжте плодове и зеленчуци, които да ви осигуряват необходимите витамини и важни микроелементи, както и други храни, от които тялото ви се нуждае. Черпете сила и енергия от природата – за земните знаци това е основно правило за възстановяване и попълване на енергийния резерв.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе