хороскоп за октомври 2022 риби
Астрология

РИБИ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

РИБИ – Хороскоп за Септември 2022: Хороскопът за зодия Риби за септември 2022 вещае за нестабилен период, но въпреки това, ще доведе до множество благоприятни последици. За да направите това, ще трябва да мислите не само за себе си, а и да дадете всичко от себе си. От друга страна, не се предвиждат критични препятствия, просто трябва да работите усилено, правилно да изберете местата за прилагане на енергия. Ако обстоятелствата се променят точно пред очите ви – не стойте като стълб, а реагирайте. Това не изисква мигновена реакция, но вашите действия трябва да съответстват на текущото състояние на нещата, а не на начина, по който сте планирали. „Живейте в реалността“ е основното ви правило за този месец.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Прочетете още: 

ОВЕН – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ТЕЛЕЦ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

БЛИЗНАЦИ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

РАК – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ЛЪВ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ДЕВА – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ВЕЗНИ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

СКОРПИОН – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ВОДОЛЕЙ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

РИБИ – ХОРОСКОП за месец СЕПТЕМВРИ 2022

риби - хороскоп за септември 2022

Според звездната прогноза Рибите през септември 2022 ще бъдат твърде заети с работа и бизнес дела. Другите области от живота ще останат на заден план

За да не сте нервни и да не изпитвате безпокойство, по отношение на финансите, хороскопът ви съветва да намерите допълнителни източници на доходи и да не се отказвате от странична работа. Тези средства може да са полезни за важен печеливш бизнес, който ще се появи този месец.

През септември Рибите могат да очакват промяна в кръга от познати, не се страхувайте да предприемете нелогични и нестандартни стъпки и действия, това ще привлече вниманието върху себе си по добър положителен начин.

Хороскопът за Риби за септември сочи, че краят на месеца е подходящ за пътувания и релакс.

Ето какво още вещае за зодия Риби хороскопа за месец Септември 2022

Що се отнася до любовта, звездите предричат благоприятно време за откровена комуникация с любим човек. Отношенията ще бъдат изпълнени с топлина и романтика. Необвързаните Риби ги очакват неочаквани срещи и обещаващи запознанства, при положение, че позицията ви е активна. Повечето от зодия Риби ще се потопят в романтични приключения – нищо сериозно, но ще сте щастливи и доволни. Семейните Риби ще намерят нови източници на вдъхновение със своята сродна душа, ще се появят общи теми и интереси, желание за актуализиране или промяна на домашния интериор.

Хороскопът за септември в областта на здравето предупреждава представителите на знака срещу силни нервни натоварвания, това ще доведе до нарушаване на съня и появата на умора в резултат на недоспиване. Пийте успокояващи билкови чайове.

Риби, трябва да се погрижите за наличието на плодове и зеленчуци в менюто, като е препоръчително да сведете до минимум брашното от диетата. Също така, си струва да се обърнете внимание на ставите по време на физическо натоварване. Не се претоварвайте твърде много.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе