хороскоп за октомври 2022 телец
Астрология

ТЕЛЕЦ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ТЕЛЕЦ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022: Хороскопът за септември 2022 година обещава на Телците няколко значими събития. Най-вероятно събитията ще бъдат свързани със сферата на личните отношения, но непременно ще засегнат и финансовите въпроси. Тъй като Луната, активаторът на вашия знак, ще доминира на небесната карта, вашият бонус ще бъде информацията. Най-важните неща ще научите първи, дори и да не сте се стремили към това. Звездите ви съветват да използвате получените знания по предназначение, за да имате предимство пред противниците и обстоятелствата.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Прочетете още: 

ОВЕН – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

БЛИЗНАЦИ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

РАК – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ЛЪВ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ДЕВА – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ВЕЗНИ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

СКОРПИОН – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ВОДОЛЕЙ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

РИБИ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ТЕЛЕЦ – Хороскоп за месец СЕПТЕМВРИ 2022

телец - хороскоп за септември 2022

Хороскопът за септември, за представителите на знака, предлага на Телците възможности, които могат да преобърнат съдбата. Този месец Телецът ще бъде подложен на мисли за промяна: нова работа, срещи, красота и здраве и дори място за живеене. Особено решителните представители на знака ще получат много нови неща. Тези от вас, които все още не са готови за драстични промени, ще се задоволят с промяна на впечатленията, като отидат на пътуване, ваканция или сред природата.

В областта на работата, според звездите, Телците ще постигнат нови висоти, ако са активни и не пропуснат шанса да заемат свободна позиция. Може би вашата компания ще отвори нови клонове или ще претърпи оптимизация, което ще ви даде възможност да задоволите амбициите си.

Финансите ще бъдат стабилни, а разумните разходи за хобита и развлечения са напълно приемливи, без да навредят на бюджета.

Ето какво още вещае за Телец хороскопа за месец Септември 2022

Влюбените Телци през септември ги очакват много внимание и ентусиазирани любопитни погледи. Ще изглеждате страхотно, промяната на имиджа няма да внесе последната нотка в състоянието ви. Не се страхувайте от ярки цветове и емоции. Телците, които са били във връзка, могат да си вземат почивка, за да не разрушат връзката ви с любимия човек. Няколко дни почивка ще ви позволят да се отпуснете и да погледнете партньора си със свеж поглед. Нищо няма да попречи на семейните представители на знака да укрепят съюза, да разберат по-добре партньора и да почувстват отново романтиката.

Съвместно пътуване или излет сред природата, на театър, на кино ще обедини вашия съюз още по-силно. Дори обновяването на семейното гнездо няма да ви напрегне.

Що се отнася до здравето, хороскопът предупреждава, че въпреки отличната физическа форма, си струва да се погрижите за диетата, нисковъглехидратната е подходяща. Емоционално се препоръчва да бъдете по-малко носталгични и да размишлявате за миналото, в противен случай може да възникне депресия. Релаксиращ масаж ще има добър върху общото ви благосъстояние.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе