хороскоп за октомври 2022 близнаци
Астрология

БЛИЗНАЦИ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

БЛИЗНАЦИ – Хороскоп за Септември 2022: Близнаци, готови ли сте за промяна? Според звездите ви се дават всички шансове за обещаващо бъдеще през септември. Хороскопът за септември 2022 г. вещае на Близнаците да преразгледат някои аспекти от живота си. На първо място, това се отнася до житейските нагласи и методите, чрез които постигате целите си. Подчертаното влияние на Меркурий, вашият управител и активатор, ще доведе до преосмисляне на някои действия. Не се притеснявайте, ако изведнъж решите да се откажете от някои проекти и да промените фундаментално всичко. Сега всякакви метаморфози ще ви се отразят добре.  

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Прочетете още: 

ОВЕН – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ТЕЛЕЦ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

РАК – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ЛЪВ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ДЕВА – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ВЕЗНИ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

СКОРПИОН – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ВОДОЛЕЙ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

РИБИ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

БЛИЗНАЦИ – Хороскоп за месец СЕПТЕМВРИ 2022

близнаци - хороскоп за септември 2022

Тъй като позицията на Юпитер, която е отговорна за ограничаването на възможностите на Близнаците, ще бъде отслабена, което означава, че в някои житейски събития ще бъдете по-уязвими. И без предизвикателство, Близнаците бързо регресират. Следователно вие сами ще трябва да предизвикате себе си, така че не пестете самокритика. Това е чудесно време за стартиране на големи проекти, включително собствен бизнес. Можете дори да рискувате, но не залагайте всичко, което имате. Трябва да бъдете разумни и премерени в такива начинания.

Ето какво още вещае за Близнаци хороскопа за месец Септември 2022

В областта на работата се препоръчва да обръщате особено внимание, дори и на най-малките детайли, в противен случай целият проект може да се разпадне, ако случайността или грешката не се вземат на сериозно.

Меркурий ще бъде приятелски настроен с Юпитер, което ще се отрази благоприятно на ораторството на Близнаците.Така че, не се страхувайте от публичното говорене – всичко ще бъде на най-високо ниво, вие също ще блеснете в особено силно светлина.

Във финансов аспект, всичко ще бъде стабилно, но при условие, че не влизате в дългове, заеми и други задължения.

Любовта през септември, според хороскопа за зодия Близнаци, ще бъде в желаните от вас дози. Свободните представители на знака да бъдат в готовност за нови запознанства, които бързо ще се превърнат в сериозни, любовни отношения.

Семейните двойки ще бъдат в състояние на хармония и положително, ако слушат и чуват партньора си, парите ще играят роля в щастливото семейно гнездо, с тях е някак си по-спокойно и весело!

Няма причина за безпокойство в областта на здравето. Обърнете внимание на ежедневието, не се преуморявайте. След работа е по-добре да се разтоварвате в парка и след това да си осигурявате оптимален сън, в комбинация със здравословна храна, ще бъдете с отличен тонус.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе