хороскоп за октомври 2022 овен
Астрология

ОВЕН – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ОВЕН – Хороскоп за месец Септември 2022: Хороскопът за септември 2022 година за зодия Овен вещае за период, много по-размерен, отколкото сте планирали. Но производителността ви няма да се промени. Слънцето, активаторът на знака, ще заеме неблагоприятна позиция, така че може да има известна липса на жизнена енергия. От друга страна, Сатурн, отговорен за проблемите и страховете на зодия Овен, ще промени модалността на енергията, поради доминиращата си позиция на небесната карта.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Прочетете още: 

ТЕЛЕЦ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

БЛИЗНАЦИ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

РАК – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ЛЪВ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ДЕВА – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ВЕЗНИ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

СКОРПИОН – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ВОДОЛЕЙ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

РИБИ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ОВЕН – ХОРОСКОП за месец СЕПТЕМВРИ 2022

овен - хороскоп за септември 2022

Астрологичната прогноза за септември за зодия Овен вещае на представителите на знака възможността да внесат новости и положителни промени в живота си. За Овните е важно да се стремят към бъдещето, към нови неизследвани хоризонти! А, ако ви е скучно, то септември е месец за промяна в качеството ви на живот!

В началото на септември в работата, е възможно интересно предложение. Необходимо е да се установят връзки с авторитетни и опитни хора, те ще ви бъдат основна подкрепа при преминаване на ново ниво, по отношение на кариерата. Късметът ще съпътства Овните, при условие че действат активно. През септември присъствието на квадрата на Меркурий и Марс обещава добра печалба, така че няма да има проблеми с финансите.

Ето какво още вещае за Овен хороскопа за месец Септември 2022

В любовните отношения се очертава стабилност, но хороскопът съветва Овните от време на време да организират изненади, за да не внесе ежедневието умора и скука във връзката ви.

Свободните представители на знака трябва да общуват повече и да посещават различни събития, освен ако разбира се не сте готови за нови срещи и запознанства. За тези, които мислят за връщане към предишни любовни отношения, звездите се съветват внимателно да обмислите всичко.

За семейните Овни, хороскопът препоръчва да започнете да се вслушвате в мнението на партньора, който рядко има възможност да изрази своята гледна , поради вашия буен характер. Връзката ви ще стане по-хармонична и силна.

По отношение на здравето, хороскопът сочи навременното запълване на енергийните запаси, които през септември, при високата делова активност, ще се изразходват двойно. Спете достатъчно, не се нервирайте за дреболии, вземете витамини и се разхождайте на чист въздух. В края на месеца поради активността на Венера са възможни битови събития, бъдете внимателни с домашните дейности.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе