хороскоп за октомври 2022 рак
Астрология

РАК – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

РАК – Хороскоп за Септември 2022: Хороскопът за септември 2022 година обещава изключително успешен период за Раците. Такава благоприятна ситуация ще се развие, защото наведнъж три планети, свързани с вашия знак, ще заемат силни позиции на небесната карта. Това са Луната, Сатурн и Юпитер. В тази връзка звездите се съветват да действате възможно най-смело в работна посока. Ако не сте съгласни с нещо, говорете и действайте, в никакъв случай не търпете и не мислете, че всичко ще се стабилизира от само себе си.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Прочетете още: 

ОВЕН – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ТЕЛЕЦ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

БЛИЗНАЦИ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ЛЪВ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ДЕВА – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ВЕЗНИ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

СКОРПИОН – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ВОДОЛЕЙ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

РИБИ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

РАК – Хороскоп за месец СЕПТЕМВРИ 2022

рак - хороскоп за септември 2022

Септември при Раците се очаква да бъде много активен. Скоростта на променящите се събития ще бъде висока и представителите на знака ще имат нужда от много сила и енергия, за да използват всички предоставени шансове и възможности. Този месец, според хороскопа, ще можете да осъществите предварително замислените планове и да започнете нов бизнес.

В областта на работата звездите предричат голям късмет за хората заети с творчески професии. Възможни са разногласия с началниците, които, ако не бъдат избегнати ще доведат до конструктивен диалог.

Хороскопът ви съветва през септември да не прибягвате до услугите на кредитори, а при спешна нужда от пари е по-добре да поискате помощ от близки. И не по-малко важно предупреждение: ще има предложение за участие в съмнително събитие – не трябва да се съгласявате, загубите ще бъдат повече от обещаната печалба.

Ето какво още вещае за Рак хороскопа за месец Септември 2022

В менюто на хороскопа за Раците влиза и любовта! Нови запознанства и срещи обещават, любовни ласки под Луната, но и интересни интелектуални разговори. Важно е първото впечатление, което ще оставите у човека, който харесвате, така че през септември имиджът няма да е на последно място.

Секстилът на Венера и Луната ще донесе на Раците енергията на привлекателността и чара, така че няма смисъл да се съмнявате във вашето обаяние и привлекателност.

Раците, които са във връзка, ще се съмняват в партньора си. Просто говорете с него и се уверете, че все още сте ценени, желани и обичани.

Семейните Раци през септември ще се чувстват спокойни и уравновесени. Ще имате възможност да се отпуснете и да помечтаете за множество красиви мигове.

В сферата на здравето звездите ви съветват, да се пазите от открити пространства със студен въздух, да внимавате с климатика и отворените прозорци в транспорта.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе