Ако жената е разочарована от теб и света да ѝ подариш – все тая, приятелю

Ако жената е разочарована от теб и света да ѝ подариш – все тая, приятелю
Любов и партньорство

Ако жената е разочарована от теб и света да ѝ подариш – все тая, приятелю

Мечтаете ли за дните, в които жената, с която сте бе щастлива, нетърпелива и развълнувана да ви види?

Двамата бяхте толкова щастливи и лудо влюбени. Сега изглежда, че само вие полагате усилия, за да поддържате връзката си – а на нея ѝ е така безразлично за вас. Сигурно знаете, че хората се влюбват и разлюбват един в друг по време на връзката, защото има толкова много променливи и условия, които влияят на романтичните връзки. Това изисква ангажираност, упорит труд, време, усилия и много грижи и внимание.

Колкото по-рано можете да забележите проблеми във връзката си и признаци, че тя вече не е влюбена във вас, толкова по-лесно ще бъде за вас да продължите без нея.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Жената до вас не ви обича повече – признаци

Комуникацията ви не се получава

Може би жената до вас е спрял да говори и да споделя – за каквото и да било. Изглежда ли затворена и напълно незаинтересована да комуникирате, както преди? Тя може да отговори на вашите въпроси, но да не предложи нищо повече. Комуникацията е в основата на всички взаимоотношения и когато започнете да изпитвате трудности с нея, можете да сте сигурни, че има проблем.

Комуникацията е ключът към успешната и здрава връзка

Мъжете не са подготвени да се справят с раздялата, както жените. Особено, когато са обичали силно

Когато той се преструва, че те обича – тръгни си! Нямаш нужда от фалшива любов

Тя ви избягва

Ако жената е влюбена във вас, тя ще иска да прекарвате време заедно. Ще започне разговори, ще иска да прави планове, ще ви покани да излизате и ще проявява интерес към това, което правите. Не е нужно да поддържа връзка 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, но тя ще даде приоритет на вашата компания пред други неща през повечето време – и така трябва да бъде!

Ако тази жена постоянно измисля извинения да не прекарва време с вас, има голям шанс да не ви обича повече. И отличен шанс тя да даде предимство на някой друг. Може да си помислите, че ако ви пише постоянно, тя показва, че се интересува. Може да ѝ е приятно да говори с вас, но това не означава, че ви харесва толкова много.

Неговата целувка ми горчи. Има вкус на несподелена любов

Тя ви критикува

Чувствате ли, че не можете да направите или кажете нищо правилно? Ако партньорът ви се оплаква от вас през цялото време (и това продължава известно време), трябва да поемете отговорност от своята страна.

Въпреки това, ако решите, че тя просто е в състояние на критика и няма нищо, което да я зарадва, това е знак, че тя не ви обича. Когато една жена се отказва от връзка, тя ще се опита да намери повече причини да не е с вас. И е възможно да не прави това умишлено.

Ако вече не ви привлича, всички странности, които е харесвала, внезапно се превръщат в досадни качества, които тя иска да промените. Всички дейности, които обичаше да прави с вас, сега отнемат твърде много от времето ѝ. Не е ли странно и в същото време тъжно…

Жената никога не изневерява без сериозна причина, замисли се

Уважението си е отишло

Ако искате да знаете дали вашият партньор ви обича (или някога ви е обичал), помислете за уважението. Тази жена проявява уважение към вашите чувства, желания, права, ценности, етика, морал и традиции. Ако ви обича, тя винаги ще уважава тези качества и никога няма да прекрачи вашите граници. Ако погледнете любовта и привличането от гледна точка на жената, става въпрос повече за уважение, отколкото за любов.

Ако нямате самоуважение и здрави граници или се ужасявате от загуба и отхвърляне, вашата жена няма да бъде привлечена от вас – и вероятно няма да ви обича. Може просто да получите апатия и безразличие, което се проявява като нестабилност, текстове с една дума, кратък период на внимание и общо взето да се задоволявате с трохи.

Беше ли просто увлечение?

Първоначално тя вероятно е била влюбена във вас и това чувство може да продължи дълго време. Влюбването не е любов, защото не е устойчиво. Например, първоначално, ако имате различни ценности, тя може да се преструва, че има същите ценности като вас. В крайна сметка тя няма да може да поддържа този фалш.

След като се почувства удобно с вас, ще забележите несъответствия. Дори и да е била в „най-доброто си поведение“, за да ви впечатли, достатъчно скоро маската ще падне и тя ще покаже истинското си лице. Помислете за това: може би тя никога не е била истински влюбена във вас. Вместо това тя просто спря да се преструва, че уважава вашите чувства, желания, права, ценности, етика, морал и традиции.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Обичам те, но не мога да бъда с теб – част първа

Обичам те, но не мога да бъда с теб – част втора

Не мога да те накарам да ме обичаш, но мога да обичам себе си

 

Tagged , , , , , , , , ,
на горе