Жената никога не изневерява без сериозна причина, замисли се

Любов и партньорство

Жената никога не изневерява без сериозна причина, замисли се

Жената е тази, която, когато се влюби, се раздава за своя партньор. Тя е тази, която отдава живота си, младостта си и красотата си на него. И за съжаление не осмисля, колко рискува и колко пренебрегва и предава себе си по този начин. Истината е, че повечето мъже не оценяват какво имат до себе си. Те са твърде повърхностни и често забравят, че тяхната жена е чужда за всички останали и че има и други мъже.

Жената, онази истинска и вярна на себе си и принципите си жена, никога не би изневерила на мъжа до нея. И когато това се случи, то трябва да има сериозна причина. Жената изневерява от болка, гняв и разочарование. Само че отново допуска грешка, защото по този начин тя наранява още повече себе си.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Причини защо жената изневерява

Тя се чувства недооценена, пренебрегната или игнорирана

Жена, която се чувства повече като домакиня, финансово отговорна или бавачка, отколкото като съпруга или приятелка, е по-уязвима да намери външен човек, който да ѝ даде внимание и признателност за това коя е тя, а не за нещата, които прави.

Мъжът лесно губи интерес към жената, чието внимание и сърце е спечелил

Един ден ще осъзнаеш, че изгуби най-хубавото нещо, което някога си имал – мен

Тя жадува за интимност

Повече от мъжете, жените се чувстват ценени и свързани с партньора си чрез несексуално емоционално взаимодействие като докосване, целуване, гушкане, даване на подарък, запомняне и най-вече смислена комуникация. Жените, които не получават нуждите си от интимност, задоволени от своя партньор, може да търсят другаде, опитвайки се да посрещнат тези нужди чрез сексуални/романтични връзки.

Някои от същите тези жени може също така да злоупотребяват с алкохол, да харчат натрапчиво, да преяждат или и т.н., за да компенсират празнотата, която чувстват.

Тя е отегчена и/или самотна

Жените, които се оказват сами у дома за дълъг период от време, може би когато се грижат за малки деца или дори след като децата са пораснали и са си отишли, могат да почувстват, че животът им няма смисъл и могат да се впуснат в случайни авантюри или по-дълбоки романтични връзки, за да запълнят празнотата.

Жените, които имат съпрузи или партньори, които отсъстват за дълги периоди от време, свързани с работа също могат да се обърнат към това да спят с някой друг и аферите, за да запълнят това, което се чувства като неудържима празнота.

„Какво искаш от жена, която не обичаш?“ – Елин Пелин

Когато не изпитваш чувства към една жена – прекъсни отношения с нея. Не я наранявай и лъжи

Тя никога не се чувства напълно обичана и оценена

Някои жени имат нереалистични очаквания за това какво трябва да им предложи един дългогодишен съпруг или партньор в емоционално и по други начини. Тези, които са по-нарцистични и емоционално незрели, може да очакват значим друг да посрещне всяка една тяхна нужда, а също и да чете мисли по отношение на знанието какви са тези нужди. Когато техният човешки и несъвършен партньор неизбежно ги разочарова, те се чувстват оправдани да търсят внимание другаде.

Тя има разстройство на интимността

Травма в ранна детска възраст и/или сексуално насилие често водят жените (и мъжете) в живота на зряла възраст до проблеми с пристрастяващ секс и/или серийна измама. Такива жени многократно търсят емоционална интензивност, а не интимност в отношенията.

Жените с неразрешена детска травма, както и тези с емоционална нестабилност – жени, които носят неравномерно и разединено чувство за себе си – могат да търсят последователност и чувства на важност чрез базирана на интензивност романтична и/или сексуална активност.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Престъпно е да лъжеш жената, която те гледа с толкова обич и доверие

Изневярата е грях, който заплащаме с парченца от душата си

В една връзка няма място за лъжи и тайни! Имате нужда от честност, доверие и любов

 

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе