В една връзка няма място за лъжи и тайни! Имате нужда от честност, доверие и любов

В една връзка няма място за лъжи и тайни! Имате нужда от честност, доверие и любов
Любов и партньорство

В една връзка няма място за лъжи и тайни! Имате нужда от честност, доверие и любов

Имали ли сте някога чувството, че партньорът ви има лъжи и тайни или крие нещо от вас? Това е зловещо чувство, което ви пречупва отвътре. Важно е да не правите прибързани заключения, тъй като може да преувеличавате ситуацията. Не можете обаче да пренебрегнете неговото поведение, което по всичко подсказва, че съмненията ви може и да се окажат истина.

Би било най-добре, ако се изправите срещу партньора си. Трябва да им кажете всички причини, поради които сте подозрителни, и да им кажете, че искате истината, защото никоя жена не иска да стоят между нея и човека, когото обича, лъжи и тайни, които биха разрушили и най-силната връзка.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Знаци, че партньорът ви има лъжи и тайни от вас

Той е прекалено мил

Партньорът ви внезапно се опитва да ви направи изненада или да ви зарадва с подарък? Въпреки че не е лошо да получавате специално внимание, това несъмнено може да бъде съмнително поведение, ако не е характерно за него. Той може да се опитва да подобри връзката ви, така че да не сте подозрителни за действия, които прави зад гърба ви.

Някои може да кажат, че това е подъл начин за прикриване на случилото се. Например, ако получите букет от красиви рози или любимите си бонбони, тогава може да е зловещ подход за тях да замажат положението, особено ако изпитват вина. Отново трябва да се доверите на интуицията си по този въпрос, защото мотивите им може да са недобронамерени.

Той пази особено добре телефона си

Мобилният телефон е лична вещ и това е факт. Но въпреки това, в рамките на една връзка, трябва да има специфични разрешения за откритост. Трябва да имате паролата на партньора си, за да влезете в телефона му, и да няма нищо, което той трябва да има на мобилния си телефон, което вие да не видите.

Ако носи телефона си навсякъде и ходи дори до тоалетната с него, тогава може да е подозрително. Преди бил ли е повече доверчив или странното му поведение е от няколко седмици? Мислиш ли, че става раздразнителен, когато искаш да погледнеш нещо на телефона му и има ли промяна в отношението му към теб?

Да, личното пространство трябва да се уважава, но понякога е добре да го нарушим, за да разберем истината, особено ако имаме мъчителни съмнения, които не ни дават секунда спокойствие.

Той не е особено мил към вас

Първият разговор, в който сте изразила притесненията ви, може да го е изнервил. Той може да се усети, че сте разбрали неговите скрити тайни.. Това обаче може да е и подсъзнателно действие, защото целият страх и безпокойство, които изпитва, излизат наяве. Ако просто попитате как е минал денят му на работа, той може да избухне и да се държи така, сякаш нахлувате в личното му пространство.

Той обвинява вас в изневяра

Една от отличителните черти на измамника е да прехвърли вината си върху някой друг. Ако вие искате да видите телефона му, тогава той ще се обърне и ще ви каже, че имате проблем с доверието. Неговата цел е да ви накара да се почувствате виновна.

Целта на манипулатора е да ви покаже, че можете да му се доверите, като играе ролята на жертва. Смятате ли, че той се заяжда с вас за неща, които обикновено не го интересуват? Опитвал ли е да твърди, че го лъжете? Всичко това са предупредителни знаци, че той започва битка, за да отклони вниманието от неправомерните си действия и да ви обвини.

Той е емоционално отдалечен

Вашият партньор изглежда ли дистанциран, както физически, така и емоционално? Някой, с когото винаги сте имали силна връзка и сега е склонен да мълчи, може да е защото има гузна съвест. Ако имат тайна, може да не иска да ви натоварва с нея. Или да се страхува, че може да разберете за нея.

Той се отдръпват, защото крие тайни. Въпреки че може да не разруши връзката ви, може да бъде опустошително по други начини. Би било най-добре, ако насърчите партньора си да го сподели с вас. Кажете му, че можете да работите върху нещата, независимо какво се е случило и заедно да се справите с проблемите.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Жената изневерява тогава, когато се чувства неоценена и невидима в една връзка

За здравата връзка между партньорите се изисква повече от просто любов

Истинският мъж подкрепя жената до себе си винаги и независимо от всичко

 

Tagged , , , , , , , , , , , , ,
на горе