Жената изневерява тогава, когато се чувства неоценена и невидима в една връзка

Жената изневерява тогава, когато се чувства неоценена и невидима в една връзка
Любов и партньорство

Жената изневерява тогава, когато се чувства неоценена и невидима в една връзка

Защо жената изневерява? Знаете ли, че ако за мъжкия пол изневярата е в резултат на временно изкушение и неконтролируеми емоции, то за женския пол тя е нещо съвсем различно. Жената, когато се влюби, обича с цялото си сърце. Посвещава живота си на този мъж и дори забравя за себе си и собствените си нужди. И за да се стигне до изневяра от нейна страна трябва много сериозна причина. Казват, че често не оценяваме какво имаме, докато не го изгубим.

И наистина е така. Много малко са мъжете, които ценят своите жени. Повечето ги приемат за даденост и собственост. А няма нищо по-болезнено от това. Да виждаш партньора си как не цени нищо, което правиш за него и за вас. Да виждаш как се заглежда и флиртува с други жени и то в твоето присъствие, а ти да си му вярна и да не съществува друг мъж за теб. Жената изневерява тогава, когато се чувства невидима в една връзка. Тогава, когато е пренебрегвана, критикувана, обиждана. Тя може много да понесе, но реши ли да си тръгне – прави го завинаги.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Причини защо жената изневерява

Тя се чувства уязвима

Жената е склонна към изневяра, когато се чувства емоционално уязвима. Когато жените се чувстват уязвими, те започват отчаяно да търсят силата и увереността, които партньорът им не може да предложи. И ако друг мъж направи ход по това време и успее да я накара да се почувства по този начин, е много вероятно тя да се подхлъзне и да изневери на своя партньор. Това отговаря на въпроса защо жените изневеряват на мъжете си.

Уверете се, че вашата жена се чувства сигурна и защитена с вас. По този начин е много по-малко вероятно тя търси това някъде другаде.

Не се чувства оценена

Нито една връзка не е само цветя и рози. Нормално е да имате възходи и падения, но важното е да се държите здраво един за друг и да преминавате през всяка една трудност в името на любовта ви. Но истината е, че когато жената не се чувства оценена, дори и да я боли и да се страхува да го направи, тя би изневерила.

Въпреки че често си мислим, че по този начин ще отворим очите на нашите партньори, истината е, че е твърде вероятно с тази постъпка да съсипем още повече отношенията ни. Съветваме ви, когато не се чувствате добре във връзката, в която се намирате, да поговорите открито с вашия партньор и да му споделите как се чувствате. Комуникацията, особено откровената е най-доброто решение за справяне с трудностите и проблемите, които имат.

Тя е срещнала някой, който я кара да се чувства добре

Когато жената не е щастлива във връзката, в която се намира, шансът тя да изневери е много по-голям. Жените обожават комплиментите. Обичат също и партньори, които ги карат да се чувстват специални, красиви, желани. А мъжете често забравят за своите дами, особено когато са от дълго време с тях.

Но и тези мъже често забравят, че имат жена до себе си, която е желана и от други. И разбира се те не са единствените на този свят. Жените си падат по комплиментите и закачливото поведение на тези мъже. Това, което започва като „просто забавление“, може бързо да се превърне в нещо повече от обикновено забавление. Това обяснява защо жените имат афери, вместо да стоят в рамките на затворените стени.

Има част от хората, любопитни защо омъжените жени флиртуват и какви са техните намерения зад това. Но има и омъжени жени не желаят да влязат в истинска, пълноценна афера. За тях участието в малък, на пръв поглед безобиден флирт е леко опияняващо преживяване. Това е мимолетно чувство на вълнение, което доставя моментът на флирт. Но брои ли се за изневяра?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Внимавай да не загубиш най-хубавото нещо – нея, само защото не си сигурен

Изневярата не решава проблеми – тя ги създава. Особено, когато имате брак

Една на милион: Да отхвърлиш жената, която те обича с цялото си сърце е престъпление

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе