Една на милион: Да отхвърлиш жената, която те обича с цялото си сърце е престъпление

Една на милион: Да отхвърлиш жената, която те обича с цялото си сърце е престъпление
Любов и партньорство

Една на милион: Да отхвърлиш жената, която те обича с цялото си сърце е престъпление

Понякога мъжете са също толкова сложни, колкото и ние, и всъщност мисля, че те могат да бъдат много по-сложни от жените в много случаи. Мъжете са склонни да ви обсипят с мили жестове, думи и целувки и да се държат така, сякаш ви харесват, но истината може да е, че имат редица причини, поради които не ви искат за сериозна приятелка.

Справянето с несподелените чувства е изключително трудно и може да повлияе сериозно на самочувствието на жената, особено ако току-що се е отворила за любовта и си е мислила, че този мъж може да е за нея.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Защо мъжът отхвърля жената, която го обича

Не е превъзмогнал бившата си

Знаете ли от колко време този мъж е свободен? Може да е напълно възможно да не е минало много време от предишната му връзка. И най-вероятно е осъзнал, че не е превъзмогнал бившата си приятелка и все още изпитва чувства към нея, с които все още не се е примирил. И това не му позволява да даде шанс на друга. Сърцето му е заето. Макар и физически да не е с тази жена, тя е в мислите му. А това е още по-неприятно.

Ако това е причината да не те иска обратно, той най-вероятно няма да ти го признае – може дори и пред себе си да не го прави. Има обаче някои признаци, които той ще покаже, ако все още е обвързан с тази жена. Например, той все още може да поддържа често връзка с нея, може да прекарва много време в нейният профил в социалните мрежи, да държи все още общите снимки и може да говори за нея повече, отколкото за вас двамата.

Когато красотата на жената не е достатъчно условие за вярност. И защо мъжете изневеряват

Защо мъжете отблъскват перфектното момиче

Той се страхува да не бъде наранен

Това е една наистина често срещана причина, за съжаление, мъжът да не те иска обратно. Този човек може да е бил наистина наранен в миналото и може все още да не е в състояние да преодолее това. Ако той е имал особено ужасни предишни преживявания във връзка, това може сериозно да го нарани.

Например, този мъж може да е бил в насилствена връзка или да е преживял изневяра – тези неща правят наистина трудно отварянето към нови хора. Доверието може да не дойде лесно за този мъж и затова той не ви иска, защото не иска да се отвори и да бъде наранен отново. Когато ви отблъсква, това е неговият механизъм за самозащита.

Мъжете не харесват жени с твърде високо самочувствие – това ги отблъсква

Обичам те, но не мога да бъда с теб – част първа

И двамата сте прекалено различни

Връзка, която включва двама души с различни цели и личности, всъщност може да работи изненадващо добре, ако и двамата сте отворени към живота, който се променя малко по-различно от това, което сте очаквали, и сте посветени един на друг.

Но за този човек той може да не е готов да се опита да се влюби в някой, който има напълно различни цели и ценности в живота от тези, които той има. Той може да е леко скроен и следователно, ако нямате същите цели в живота като него, той може да види, че връзката се проваля, преди дори да е започнала.

Например, той може да има за цел да се установи и да има деца, така че когато говорите с него за факта, че искате да пътувате по света или да живеете в чужбина, той направо ще ви зачеркне от списъка си с потенциални партньори.

Той не иска да бъде във връзка

Разбира се, това е причина, която звучи глупаво – защо някой изобщо би се опитвал да се среща, ако не иска да има връзка? Истината е, че някои хора се срещат само за забавление и нямат намерения за нищо по-сериозно. В края на краищата срещите са вълнуващи и перспективата да срещнеш нови жени, с които би могъл да спи, изглежда забавна.

Той може просто да не иска нищо повече от няколко срещи с вас и въпреки че това е трудно да се чуе и ще ви накара да се почувствате ядосани, не можете да направите нищо по въпроса. Но няма смисъл да обвиняваш себе си за това – причината не е в теб. В него е. Това, което може да направиш е да продължиш напред и да дадеш шанс на някой друг. Никой мъж не си заслужава нито времето, нито енергията и усилията, които ще положиш, борейки се за него.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Тик-так, времето изтича! Не го пропилявай в сълзи за никого – част първа

Има и такива жени, които не искат брак – част първа

Старомодно ли е разбирането, че жените никога не трябва да пишат първи

 

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе