Мъжете не харесват жени с твърде високо самочувствие – това ги отблъсква

Мъжете не харесват жени с твърде високо самочувствие – това ги отблъсква
Любов и партньорство

Мъжете не харесват жени с твърде високо самочувствие – това ги отблъсква

Чудила ли си се някога какви жени харесват мъжете? От дълго време си сама и не знаеш причината за това. Може би искаш, не може би, а наистина искаш да имаш човек до себе си, но не ти се получава. Излизаш с първи, втори, трети, но отношенията ви не достигат до по-високо ниво от просто флирт или интимност за една нощ.

Е, скъпа, не казваме, че причината е в теб, но истината е 50 на 50. Ако все още не може да попаднеш на правилния партньор и се чувстваш като в улица без изход, то трябва да помислиш, че може би твоето поведение и държание до някаква степен оказват роля в отношенията ти с мъжете.

Помисли за начина по който се отнасяш с тях, маниерите ти, характера ти… Мъжете са особени същества и са склонни да се подразнят и от най-малкото. Те очакват жената, която стои срещу тях да бъде съвършена от глава до пети, но дали те биха предложили същата перфектност е друг въпрос.

За да те улесним ще ти споделим за това какви жени не харесват мъжете, а ти сама ще видиш дали ще се припознаеш в някоя от следващите категории жени.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Какви жени не харесват мъжете

Жени с високо самочувствие

Хубаво е, когато една жена има самочувствие, но не и когато то излиза извън всякакви граници. Дори и да имаш покритие за него, трябва да съумееш да запазиш доброто отношение, уважение и човещинката в теб. Мила, дори и да имаш успешна кариера, да си супер красавица, ти преди всичко си човек. А всички сме равни и за всички ни слънцето огрява еднакво. Така че успокой се.  Ако искаш да задържиш един мъж до себе си не показвай прекалена високомерност, защото това ще го отблъсне повече, отколкото би го впечатлило.

Обноските и поведението показват класата на жената – и драмата не присъства в живота ѝ

Превзети жени

Да си примадона е окей, но стига да си си във вас. Навън ти трябва да бъдеш жена с класа, но в никакъв случай твърде превзета или лигава. В крайна сметка ако искаш да впечатлиш един мъж трябва да му покажеш, че си читаво момиче, което обича да се забавлява, да се шегува и има добро сърце. Ако си прекалено претенциозна, това ще си проличи още повече на първата ти среща с него, когато с презрение избираш храната от менюто, която никак не ти допада. Мъжете забелязват тези малки превзети наченки, които след време се оказват сериозен проблем за една връзка.

 Силно гримирани  

Тук темата е доста спорна, тъй като има и мъже, които отричат силния грим, но в същото време се заглеждат по именно такива жени. Но истината е, че нямаш нужда от него. Не сме против грима, напротив. Обожаваме го – но избери този грим, който ще подчертае красивите ти черти и ще изглеждаш още по-красива и секси, а не като намацана торта.

Истинският мъж подкрепя жената до себе си винаги и независимо от всичко

 Провокативни дрехи

Жената показва класа, когато има какво да покаже, но избира да не го прави. Та така – ако си секси, ще бъдеш секси и в нормално облекло. Не е нужно още от първата ви среща да излизаш с пола под дупето и голямо деколте. По този начин няма да изкушиш отсрещния човек, а ще му създадеш грешно впечатление.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Бог има план за теб. Просто повярвай

Любовта е най-прекрасното чувство на този свят. И пожелавам на всеки да я изпита

Цял живот угаждаме на другите, забравяйки най-важното – да обичаме себе си

 

 

Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе