Истинският мъж подкрепя жената до себе си винаги и независимо от всичко

Истинският мъж подкрепя жената до себе си винаги и независимо от всичко
Любов и партньорство

Истинският мъж подкрепя жената до себе си винаги и независимо от всичко

Истинският мъж е този, който подкрепя жената до себе си винаги. Истинският мъж е този, който държи здраво ръката на своята половинка и никога и за нищо на света не я пуска. Истинският мъж обича жената до себе си безусловно. Искрено. Силно.

Истинският мъж е този, който би се изправил срещу целия свят, заради жената, която обича. Без условия. Без предразсъдъци. Той не се влияе от мнението на околните за жената, която е до него. Той я приема с всичките ѝ недостатъци, защото в неговите очи тя е перфектна.

Истинският мъж е този, който осъзнава колко трудно е да опазиш любовта си в днешно време и никога не позволява на странични фактори и хора да повлияят на отношенията му с неговата половинка.

Той знае колко подли може да бъдат някои хора, затова слуша само и единствено себе си и жената до него. Защото знае и осъзнава, че тя е единствения човек, на когото може да има доверие. Единствения, в чиято искреност вярва.

Истинският мъж е този, който гледа на своята партньорка като на равна. Независимо, че е мъж. Напук на стереотипите, напук на твърденията, че жените са слаби.

Истинският мъж никога не би възприел жена си като домакиня. И никога не би изисквал от нея това.

Истинският мъж е този, който ще подкрепи своята жена. Ще повярва в нея и ще я накара и тя самата да повярва в себе си.

Истинският мъж е възпитан от истинска жена. Защото всичко започва от детството. И примера, който се дава на детето.

Истинският мъж не е мъж само по пол. И той се разпознава отдалече. Ще го познаеш по възпитаното държание, любезността и тактичността, която притежава.

Истинският мъж има куп страхотни качества, които никога ама никога не би изтъкнал. Той е скромен, умен и уравновесен.

Истинският мъж е този, който обича своята жена искрено. Вярва в нея. И всеки ден я кара да се чувства красива и специална. Кара я да се чувства като истинска жена. От глава до пети.

Ако се питате къде са тези мъже, знайте, че все още съществуват. Да, въпреки че трябва да бъдат записани в Червената книга на България, като застрашен вид. Вид, който е на изчезване, но въпреки това все още съществуващ. Те са тук сред нас. И макар да е нужно много малко, за да ги видим, те остават невидими за нас.

Защото избираме онези, които не можем да имаме. Онези, които не се държат добре с нас и сякаш това ни харесва. Сякаш обичаме винаги да се правим на жертви и да твърдим, че мъжете искат единствено да вземат от нас. Но никога да не дават нищо в замяна.

Но това са друга порода мъже. И ако винаги предпочитаме тях пред истинските, то тогава не може да се сърдим на никой друг освен на самите нас.

Животът ни е в нашите ръце. И мила, ако ти всеки път си падаш по едни и същи „играчи“ и никога не дадеш дори минимален шанс на някой по-различен, тогава мислиш ли, че ситуацията ти ще се промени?

Скъпи дами, избирайте уважението и отношението пред красотата и финансите на мъже. Защото те са временни, но неговото възпитание и характер са част от самият него и го сформират като личност. И точно те показват какъв мъж е той.

Истинските мъже съществуват. И въпреки че не се срещат често – ако имаш привилегията да се запознаеш с такъв, трябва да го пазиш добре. Защото това се случва веднъж в живота. И не на всеки.

Tagged , , , , ,
на горе