Ако той иска да е с теб – ще бъде! Въпреки всичко и въпреки всеки

Ако той иска да е с теб – ще бъде! Въпреки всичко и въпреки всеки
Любов и партньорство

Ако той иска да е с теб – ще бъде! Въпреки всичко и въпреки всеки

Когато един мъж иска да бъде с теб, мила, той ще го направи. Ще ти покаже своите чувства и намерения, ще хване здраво ръката ти и никога няма да я пусне. Когато един мъж иска да бъде с една жена, той ще бъде с нея. Въпреки всичко и въпреки всеки. Оправданията, които изтъква като причини, поради, които не може да бъде с теб са глупави и безсмислени. Защото в любовта няма „не мога“, а има „не искам“. И колкото по-рано осъзнаеш това, толкова по-добре за теб.

Не бъди наивна. Бъди добра. Но не и прекалено наивна, защото границата между наивността и глупостта е много тънка. И често бива нарушавана. Не бъди глупава. Не чакай мъж, който не иска нищо сериозно от теб. Ти не си кукла за забава и игра. Заслужаваш любов, подкрепа, уважение. Заслужаваш да се чувстваш като истинска жена – желана, красива, обичана.

Ето кои са знаците, които показват, че той няма сериозни намерения към теб

 

Търси те от време на време

Да, мила. Не е нужно да бъдеш експерт по връзки и отношения, за да разбереш кога един мъж иска връзка с теб и кога те приеме просто като разнообразие в живота си. Ако той те търси от време на време, а не всеки ден – това е ясен знак, че намеренията му не са никак сериозни.

Този, който иска връзка с теб ще те търси постоянно, дори и с най-безсмислената причина. Ще иска да прекарва повече време с теб, защото ще иска да те опознае. Да разбере повече за теб самата, кои са мечтите ти, целите ти и какво най-много те наранява. Ето по това ще познаеш намеренията на мъжа към теб. Търси ли те веднъж седмично или няколко пъти в месеца – нищо сериозно няма да излезе от това.

Виждате се само вечер и никога на публични места

Още един ясен знак, който показва дали този мъж иска връзка с теб е, къде и кога се виждате. Този, който иска да те направи своя сериозна приятелка няма да има проблем да се появява с теб на публични места и през деня. Това е много важен детайл, който повече жени, заслепени от емоциите си не забелязват.

Но ако той иска да се виждате на тайни места, далеч от всичко и всички и то през късните часове на деня, то със сигурност няма никакви сериозни намерения към теб.

Но ти сама избираш как да продължиш занапред. Ако това ти харесва – давай. Но ако искаш нещо повече, а ние сме сигурни в това, то крайно време е да сложиш край на този фарс. Защо си губиш времето с мъж, който не те оценява и не те възприема като истинска жена? Нима не може да дадеш много повече от просто едно тяло? Сигурни сме, че можеш.

Повърхностни разговори

Поредния знак, който ясно крещи „не искам връзка с теб“ е темата, за която разговаряте. Или пък темите. Ако те са повърхностни и никога не стигате до темата „отношения“ или до „а ние какви сме, всъщност“, то най-вероятно няма и да го направите. Защо? Защото, когато един мъж има намерение да е във връзка с жената, с която излиза, той без проблем заявява това след известно време.

Да, наясно сме, че няма как от първата среща да прецениш дали това е човека за теб, но ако излизате от няколко месеца и сте все още на ниво „флирт“, мислиш ли, че това ще прерасне в нещо повече? Ако той избягва темата за любовните отношения, връзките и най-вече за вас двамата, то най-вероятно не си прави никакви планове да бъде с теб.

Но ако търсиш любовта там, където отдавна ти е показано, че няма да я откриеш – може да виниш само себе си, мила. Да, надеждата е красиво нещо, което ни дава сили да живеем, но понякога тя ни изиграва лоша шега. И накрая я повръщаме, заедно с онези пеперуди, които усещахме, когато все още бяхме прекалено наивни. Някои мечти така и не се сбъдват. Може би за наше добро. Кой знае?!

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе