Трите зодии, които не спират да се заяждат с партньора
Астрология Любов и партньорство

Трите зодии, които не спират да се заяждат с партньора

Малко неща в живота могат да ви дадат толкова добра представа за вашия партньор, колкото съвместното съжителство. Вероятно има много досадни навици, в които можете да обвините половинката си, както и той вас. Един от най-неприятните сред тях е, когато двамата не спират да се заяждат един с друг. Това често е и едностранен процес, но при всички случаи може да повлияе на партньора на по-дълбоко ниво. Това ще го накара да се чувства зле във връзката и рано или късно може да реши да сложи края й.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето и кои са зодиите, които не спират да се заяждат с половинката си, както и причините за това:

Лъв

Лъвът има доста високомерен подход към живота като цяло, като това се отнася и до въпросите в дома. Тези хора искат всичко да се прави според техните предпочитания и вкусове, а това както знаем, няма как да стане напълно. Тези техни изисквания може да ги направят доста трудни за удовлетворяване. Партньорът им често се бори да се справи с прищявките на Лъва. В резултат той може да се почувства така, сякаш му се нарежда поради непрестанното заяждане на този знак. Това също води до много караници между Лъва и партньора му. В даден момент двамата могат да се почувстват така, сякаш фазата на медения месец на брака им отдавна е приключила.

Изненадващо зрели неща, които да кажеш, като той скъса с теб

Четири неща, които всяка двойка трябва да направи поне веднъж

Как да преглътнете обидата и да простите на някой, който ви е наранил

Рак

Ракът е домошар по природа, затова обича всичко в жилището му да е спокойно, мирно и съвършено чисто. Когато споделят пространство с друг човек, това невинаги е реалистично и това е напълно нормално. Все пак всеки трябва да се нагоди към другия, когато започнат да живеят заедно. Един разхвърлян партньор обаче може да остави след себе си вихрушка от бъркотия наоколо, когато се приготвя за работа и излиза. Това може да подразни изключително много Раците, които са свикнали всичко да му е подредено до последния детайл. Ето защо, след това те ще започнат да се заяждат за случилото се. Родените под този знак са склонни дори да кара партньора си да оправи незабавно хаоса. Да, никой не обича да живее в бъркотия, но често Раците излизат извън границата на разумното. Те на моменти стават прекалено мрънкащи и това създава голямо напрежение във връзката им.

Обичам те, но не искам връзка с теб

Жените обичаме мъже, които остават верни докрай, а изневярата е твърде непонятна за тях

Как да си върнеш бившия – този път завинаги

Дева

Девата е педантична във всяко отношение и обича всичко да е съвършено. Това важи и за начина, по който изпълнява всичките си домакински задачи. Именно това е и причината понякога представителите на тази зодия да не са доволни от начина, по който любовникът им върши дадена работа. Просто те искат всичко да бъде направено така, както те самите биха го направили. Девите не могат да разберат, че не всеки е като тях и това ниво на микро управление може да бъде вредно за партньора им. Той понякога се чувства така, сякаш Девите не спират да се заяждат, което се отразява много негативно на връзката. Родените под този знак са много прецизни и това е хубаво. Но понякога забравят, че трябва просто малко да отпуснат педала. Не всички са като тях и е крайно време да го разберат.

Как преживяват раздяла земните зодиакални знаци

Четирите най-неорганизирани зодии

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе